Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ όμορφο κι αυτό!

Πρέπει να είμαι λίγο στον κόσμο μου που περίμενα ότι θα ήταν εύκολο να διαλέξω! :whistle:

Δημοσ.
Πρέπει να είμαι λίγο στον κόσμο μου που περίμενα ότι θα ήταν εύκολο να διαλέξω! :whistle:

Το όλο θέμα είναι,να διαβάσεις αρκετά reviews και forums με κατόχους των,και σε συνάρτηση με τα εξαρτήματα που θέλεις να βάλεις μέσα(τροφοδοτικό,κάρτα γραφικών,δίσκους,την Η100 ) , την χρήση(overclocking κ.τ.λ),και την εμφάνιση,να οδηγηθείς στην όσο το δυνατόν πιο σωστή επιλογή,γιατί όπως γνωρίζεις δεν είναι τόσο εύκολη η επιλογή ενός τέτοιου κουτιού εν συγκρίση με ένα ''συμβατικό''.

Δημοσ.

Ωραιο και το silverstone.εγω στην θεση σου θα αλλαζα τον υπολογιστη με κανενα Laptop και θα ημουν οκ.Και μαλλον αυτο θα κανω μιας και σε 40 μερες επιστρεφω στην γεννετηρα.....και δεν εχω χωρο εκει για 24αρες οθονες και τετοια.

Δημοσ.

Το όλο θέμα είναι,να διαβάσεις αρκετά reviews και forums με κατόχους των,και σε συνάρτηση με τα εξαρτήματα που θέλεις να βάλεις μέσα(τροφοδοτικό,κάρτα γραφικών,δίσκους,την Η100 ) , την χρήση(overclocking κ.τ.λ),και την εμφάνιση,να οδηγηθείς στην όσο το δυνατόν πιο σωστή επιλογή,γιατί όπως γνωρίζεις δεν είναι τόσο εύκολη η επιλογή ενός τέτοιου κουτιού εν συγκρίση με ένα ''συμβατικό''.

Τα reviews τα έχω λιώσει και πάντα το κάνω, ακόμα κι όταν αγοράζω μπαταρίες (που λέει ο λόγος ε!) Σίγουρα, για να μπεί η Η100 θα πέσει κόψε-ράψε. Το θέμα είναι να είναι εφικτό. Για παράδειγμα, στο διώροφο aerocool που μου έδειξε ο Θάνος αυτό δεν γίνεται με τίποτα...

Ωραιο και το silverstone.εγω στην θεση σου θα αλλαζα τον υπολογιστη με κανενα Laptop και θα ημουν οκ.Και μαλλον αυτο θα κανω μιας και σε 40 μερες επιστρεφω στην γεννετηρα.....και δεν εχω χωρο εκει για 24αρες οθονες και τετοια.

Έχω και laptop αλλά δεν παλεύεται η κατάσταση. Δεν μπορώ χωρίς desktop. Χαλαρά η πιο fail αγορά που έχω κάνει ποτέ το laptop.

Δημοσ.

Μπορεις επισης ν αγορασεις κατι τετοιο με 5-6 κατοσταρικα και να μην ασχοληθεις καθολου.

fujitsuscaleoc.jpg

Το εχω στο εξοχικο 5 χρονια και ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Δεν το θέλω για media center. Θα δουλέψει αρκετό autocad και θα κάνει και κάμποσο rendering.

Το κουτί ψάχνω δηλαδή, το hardware θα το κανονίσω εν καιρώ!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σχεδον οτι τετοιο κουτι υπαρχει στην Ελληνικη αγορα θελει mini ITX~micro ATX mobo.

Και για το τροφοδοτικο,χλωμο να χωρεσει μεσα.

Τσεκαρε μηπως βρεις αυτο πουθενα Xigmatek Gigas

αλλιως ριξε μια ματια σε αυτα AEROCOOL QX-2000 64.73 Link κατασκευαστη και AEROCOOL M40 BLACK 71.64 €Link κατασκευαστη

Γεια σας συμφορίτες.

Εχω ένα HTPC στο σαλόνι με κουτί το thermaltake bach.

Λόγω αλλαγής συνθέτου τώρα δεν χωράει και χρειάζομαι να αλλάξω το κουτί χωρίς να αλλάξω όμως όλο το hardware.

Tα μόνα κουτιά που χωράνε στο συγκεκριμένο σημείο που θέλω να το βάλω είναι οι κύβοι και εώς 290χιλ ύψος.

Θέλω να πάρω το Aerocool QX-2000 αλλά λέει ότι δέχεται μόνο micro-atx μητρικές και εγώ έχω atx.

Επειδή όμως είδα ένα βιντεάκι με αυτό το κουτί σε μια παρουσίαση https://www.youtube.com/watch?v=jGn4LjgAPdw παρατηρώ ότι έχει αρκετό χώρο που περισσεύει στο πίσω μέρος της μητρικής και θέλω να ξέρω εάν το έχει κανείς η κάποιος έμπειρος αν είναι δυνατόν να ταιριάξει η μητρική μου (Gigabyte DS3-P35) μέσα στο κουτί.

Αλλιώς δεν ξέρω τι να κάνω,δεν θέλω να αλλάξω  hardware.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Γεια σας συμφορίτες.

Εχω ένα HTPC στο σαλόνι με κουτί το thermaltake bach.

Λόγω αλλαγής συνθέτου τώρα δεν χωράει και χρειάζομαι να αλλάξω το κουτί χωρίς να αλλάξω όμως όλο το hardware.

Tα μόνα κουτιά που χωράνε στο συγκεκριμένο σημείο που θέλω να το βάλω είναι οι κύβοι και εώς 290χιλ ύψος.

Θέλω να πάρω το Aerocool QX-2000 αλλά λέει ότι δέχεται μόνο micro-atx μητρικές και εγώ έχω atx.

Επειδή όμως είδα ένα βιντεάκι με αυτό το κουτί σε μια παρουσίαση https://www.youtube.com/watch?v=jGn4LjgAPdw παρατηρώ ότι έχει αρκετό χώρο που περισσεύει στο πίσω μέρος της μητρικής και θέλω να ξέρω εάν το έχει κανείς η κάποιος έμπειρος αν είναι δυνατόν να ταιριάξει η μητρική μου (Gigabyte DS3-P35) μέσα στο κουτί.

Αλλιώς δεν ξέρω τι να κάνω,δεν θέλω να αλλάξω  hardware.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Φίλτατε Gorgolemi ,

Είχα κάποτε το Aerocool M40 http://www.aerocool.us/case/m40/m40.htmτο οποίο εσωτερικά είναι ίδιο με Aerocool QX-2000.

Το κουτί χωράει μόνο micro-atx μητρική. Απλά το κενό που βλέπεις είναι στο μπροστινό μέρος της μητρικής όπου υπάρχει η τροφοδοσία 24pin και όχι στο πίσω μέρος (Ι/Ο Shield).

Και μητρική να αλλάξεις σε micro atx ή mini itx (μεταχειρισμένη) θα σου πρότεινα να μείνεις μακρυά από αυτό το κουτί λόγω των εξής προβλημάτων που αντιμετώπισα και εγώ πριν από έξι περίπου χρόνια που το αγόρασα! Φυσικά με την πρώτη ευκαιρία το πούλησα!

- Περιορισμένος χώρος για το τροφοδοτικό νομίζω πρέπει να είναι max 14mm το μήκος του από ότι θυμάμαι. Καλό θα ήταν για αυτό το κουτί να έχει κάποιος Full Modular PSU

- Κακός αερισμός στους σκληρούς δίσκους. Δέχεται 6cm fan μπροστά από την θήκη των δύο δίσκων οι οποίοι είναι και θορυβώδεις συνήθως

- Προθήκη τρίτου δίσκου δεν θα την πρότεινα καθώς το μπροστινό 3,5 slot δεν έχει καλή σταθερότητα

- Για καλό εξαερισμό χρειάζεσαι 3χ8 fans οι οποίει δεν περιέχονται

- Εγώ με όλους τους ανεμιστήρες που μπορούσε να δεχτει το κουτί 1χ12cm, 1x6cm και 3χ8cm και fan controler είχα φτάσει στο σημείο να βάλω και μόνωση στο καπάκι (Το είχα σαν Gaming PC με μία ΑΤΙ HD 3870 όταν είχε πρωτοβγεί).

- To cable management είναι πολύ κουραστικό σε αυτό το κουτί γενικότερα και χρειάζεσαι και επεκτάσεις για τα καλώδια των ανεμιστήρων στο πάνω κομμάτι!

Αυτό το κουτί γενικά είναι παλιάς κατασκευής και παλιάς νοοτροπίας.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Φίλτατε Gorgolemi ,

Είχα κάποτε το Aerocool M40 http://www.aerocool.us/case/m40/m40.htmτο οποίο εσωτερικά είναι ίδιο με Aerocool QX-2000.

Το κουτί χωράει μόνο micro-atx μητρική. Απλά το κενό που βλέπεις είναι στο μπροστινό μέρος της μητρικής όπου υπάρχει η τροφοδοσία 24pin και όχι στο πίσω μέρος (Ι/Ο Shield).

Και μητρική να αλλάξεις σε micro atx ή mini itx (μεταχειρισμένη) θα σου πρότεινα να μείνεις μακρυά από αυτό το κουτί λόγω των εξής προβλημάτων που αντιμετώπισα και εγώ πριν από έξι περίπου χρόνια που το αγόρασα! Φυσικά με την πρώτη ευκαιρία το πούλησα!

- Περιορισμένος χώρος για το τροφοδοτικό νομίζω πρέπει να είναι max 14mm το μήκος του από ότι θυμάμαι. Καλό θα ήταν για αυτό το κουτί να έχει κάποιος Full Modular PSU

- Κακός αερισμός στους σκληρούς δίσκους. Δέχεται 6cm fan μπροστά από την θήκη των δύο δίσκων οι οποίοι είναι και θορυβώδεις συνήθως

- Προθήκη τρίτου δίσκου δεν θα την πρότεινα καθώς το μπροστινό 3,5 slot δεν έχει καλή σταθερότητα

- Για καλό εξαερισμό χρειάζεσαι 3χ8 fans οι οποίει δεν περιέχονται

- Εγώ με όλους τους ανεμιστήρες που μπορούσε να δεχτει το κουτί 1χ12cm, 1x6cm και 3χ8cm και fan controler είχα φτάσει στο σημείο να βάλω και μόνωση στο καπάκι (Το είχα σαν Gaming PC με μία ΑΤΙ HD 3870 όταν είχε πρωτοβγεί).

- To cable management είναι πολύ κουραστικό σε αυτό το κουτί γενικότερα και χρειάζεσαι και επεκτάσεις για τα καλώδια των ανεμιστήρων στο πάνω κομμάτι!

Αυτό το κουτί γενικά είναι παλιάς κατασκευής και παλιάς νοοτροπίας.

Ελπίζω να βοήθησα!

Ok πάω για άλλο μάλλον.Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το haf xb δεν σου κανει ?

6c23d6f9_HAF_XB_Pic_02.jpeg

http://cdn.overclock.net/6/6c/6c23d6f9_HAF_XB_Pic_02.jpeg

Νομιζω διαλεξες να το χερεσαι το xb σου ειναι ερωτας :-D

To πρώτο που είδα ήταν, όντως πανέμορφο, αλλά δεν χωράει γμτ στο έπιπλο,εώς 290 χιλ ύψος χωράει.

442 x 330 x 423mm / 17.4 x 13 x 16.7inch (W x H x D)

Είμαι ικανός εώς και τα ποδαράκια να αφαιρέσω αν χωράει ετσι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...