infacto Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 γεια σας..λοιπον εχω http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=118639 αφτο το λαπτοπ και θελω να μου πειτε αν γινετε να του αλαξω καρτα γραφικον νομιζω οτι την εχει ενσοματομενη αλλα 8ελω να μ πειτε ληση γιατι πεζω κατι onlline games ωπος παραδιγμα το league of legends και εχω χαμιλα fps και γενικοτερα κολαω οταν γινονται τα "skills" τον παιχτον...σας παραλακω χριαζομαι βοηθια εχω φαει τον κοσμο και δεν εχω δει αποτελεσματα :/
zeniath Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Centrino στα 1.7Gz με 512MB μνήμη και σε πείραξε η κάρτα γραφικών? η οποία άντε να κάνει 20ευρώ. Όχι, μπορείς αλλά μην την αλλάξεις. Πάρε άλλο laptop. Επίσης δεν είμαστε στο Hardware αλλά στο PC Games
infacto Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 αν ενοεις την ram 512 εχω αγορασει ιδι μια 1gb και τορα εχω σινολο 1.5gbs αλλα πες μου τι μπορω να κανω γτ δεν μπορω να παρο αλλο αφτην τιν στηγμι :/
zeniath Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 παρο αλλο αφτην τιν στηγμι :/ Προς θεού να βάλεις ορθογραφικό έλεγχο στον browser σου τώρα! Μόνο "άλλο" το δεν έκανες λάθος! (αν και ξέχασες τον τόνο) Θα σου το θέσω ως εξής, το laptop σου τώρα μπορείς να το πάρεις καινούργιο με λιγότερο από 100 ευρώ. Κάπου περισσότερο θα σου βγει να βάλεις καινούρια κάρτα. you get my point? Να μην αλλάξεις τίποτα και να μαζέψεις λεφτά για κανένα laptop των 300-400 ευρώ που θα είναι και καλύτερο από το τωρινό σε όλα. Αν τα 400 αυτά ευρώ τα πάρεις desktop ακόμα καλύτερα. Γενικά δεν αξίζει να δώσεις ούτε 1 ευρώ για να "αναβαθμίσεις" αυτό το laptop κράτα το όπως είναι μέχρι να μαζέψεις όπως είπα κάνα φράγκο
infacto Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ωρεα καλος...σιστισε μου εσυ ενα λαπτοπ..και πες μου μια καρτα γραφικον για αφτο το λαπτοπ εστω και λιγο καλητερι μεχρι να παρω νεο λαπτοπ and yes i get your point (και συγνομη για τα ορθογραφικα απλος παιζω και βιαζομαι)
infacto Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ωρεα καλος...σιστισε μου εσυ ενα λαπτοπ..και πες μου μια καρτα γραφικον για αφτο το λαπτοπ εστω και λιγο καλητερι μεχρι να παρω νεο λαπτοπ and yes i get your point (και συγνομη για τα ορθογραφικα απλος παιζω και βιαζομαι) ωρεα καλος...σιστισε μου εσυ ενα λαπτοπ..και πες μου μια καρτα γραφικον για αφτο το λαπτοπ εστω και λιγο καλητερι μεχρι να παρω νεο λαπτοπ and yes i get your point (και συγνομη για τα ορθογραφικα απλος παιζω και βιαζομαι)
Apoll Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 α) όπως αναφέρθηκε παραπάνω θες νέο λαπτοπ με ΑΤΙ ή NVIDIA GTX500+ series, quad core και 4GB ram. β) είσαι σε λάθος forum. γ) χωρίς να κάνω trolling, αναρωτιέμαι πως σε άφησαν να περάσεις το δημοτικό με τέτοια ορθογραφία.
infacto Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 lol οκ αχαχα απλα εξιγισα οτι βιαζομουν anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα