Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Πρόσφατα αγόρασα ένα κιτ 2*2gb ddr2 της kingston (kingston hyperx 1066mhz) για να πάω στα 8gb (έχω ήδη τις team elite 800mhz 2*2gb). Όταν βάζω μόνα τους τα kit δουλεύοουν άψογα (περνάνε και memtest86 με 0 errors, επίσης οι kingston τρέχουν άνετα και στα 1066@2,2v). Μαζί όμως έχω πρόβλημα και στο 70% των περιπτώσεων δεν POSTάρει καν το μηχάνημα ή κολάει αμέσως μετά το POST (μια φορά κόλλησε και μέσα στο BIOS :S). Τις λίγες φορές που έχει μπει στα windows κολάει στο 2λεπτο ή μόλις πάω να ανοίξω κάτι σχετικά απαιτητικο. Σημειώνω ότι όταν είναι μαζί παίζουν στα 800mhz (1,8v) και έχω κάνει δοκιμές και με τα πιο χαλαρά timings. Τι χάνω; Πρέπει να δώσω volt στο northbridge και την cpu (1.3v έκαστω); Και αν ναι πόσο; Έχουν βήμα 0,125v. Plz help!

CPU: AMD Phenom 9850BE

M/B: Asrock AOD790GX/1280M

GPU: Gigabyte 4850 512MB

PSU: CoolerMaster 700M 700W 80+

Win Vista 64bit

Δημοσ.

Μάλλον ασυμβατότητα μνημών μεταξύ τους. Σε πρώτη φάση δες από το site της μητρικής σου ποιες μνήμες υποστηρίζει.

Τις μνήμες πως τις βάζεις στα slot ?

kingston στο ενα channel και team στο αλλο channel?

δοκίμασε 1 kingston και 1 team στο ενα channel και 1kingston και 1 team στο αλλο channel.

Edit:

όταν βάζεις τις kingston μόνο στα ποσα volt δουλεύεουν?

όταν βάζεις τις team μόνο στα ποσα volt δουλεύεουν?

μπορεί να μην δουλεύουν οι kingston με 1,8v στα 800ΜΗΖ

δοκίμασε να βάλεις 2volt όταν τα έχεις όλα μαζί

Δημοσ.

Έχω κοιτάξει στο site της μητρικής και φένεται μάλλον μη ενημερωμένο πρόσφατα. Καμία από τις δύο δεν είναι στην λίστα συμβατότητας. Βάζω τα kit ένα σε κάθε channel. Θα δοκιμάσω με δύο dimm, ένα από κάθε μάρκα να καταλάβουμε αν υπάρχει ασυμβατότητα. Πολύ καλή ιδέα thnx ;)

Οι team μόνες τους δουλεύουν στα [email protected]. Το ίδιο και οι kingston. Οι kingston με manual στα 1066 και όλα τα timings auto τραβάνε 2,2v. Αυτό με τα 2v το δοκίμασα καμία διαφορά όταν είναι όλες μαζί. Μέχρι και τις team μόνες τους στα 2v δοκίμασα και δεν είχαν πρόβλημα:/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...