Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοινώς, αν κάποια κοριτσάκια πηδάτε μετροσέξουαλ αγοράκια, απλώς δεν ξέρετε πως να τους κάνετε κάτι περισσότερο και αν κάποια αγοράκια μαζεύετε χυλόπιτες από γκομενάκια με ταγ[ι]έρ, απλώς δεν ξέρετε πως να τα κάνετε να θυμηθούν τι είναι στην ουσία τους.

ΟΚ όσο περνάει ο χρόνος ο ένας αλλάζει τον άλλον, αλλά απο το πέσιμο ή το πρώτο πήδημα να κάνεις την άλλη να καταλάβει οτι είναι γυναίκα και τον μετροσάξουαλ να γίνει ματσο ... πολύ ψηλά τον ανεβάζεις τον πήχη...

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά τα λέει και τα εξηγεί με πολύ καλό τρόπο όσο αφορά την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Τώρα ,σιγά μην περιμένουμε την οποιαδήποτε γυναίκα να το παραδεχθεί,ακόμη και κάτι άλλο να έλεγε η τοποθέτηση από την στιγμή που δεν τις συμφέρει 140% πάλι θα διαφωνούσαν. Την αλήθεια την ξέρουν πολύ καλά, απλώς τις συμφέρει στην τρέχουσα εποχή να παίρνουν αυτούς τους ρόλους. Το αν θα τους βγεί βέβαια στο μέλλον είναι άλλο θέμα το πιθανότερο οι εκατέρωθεν πλευρές να συμμετάσχουν στον πληθυσμό τον μπάκουρων και του ραφιού, με καθημερινή έκφραση "Όλες οι γυναίκες είναι π****νες" οι μεν και "Δεν υπάρχουν άντρες" οι δε. Ίδωμεν.

ΟΚ όσο περνάει ο χρόνος ο ένας αλλάζει τον άλλον, αλλά απο το πέσιμο ή το πρώτο πήδημα να κάνεις την άλλη να καταλάβει οτι είναι γυναίκα και τον μετροσάξουαλ να γίνει ματσο ... πολύ ψηλά τον ανεβάζεις τον πήχη...

Συμφωνώ απόλυτα. Και δηλαδή δε κατάλαβα με κάποιους ανθρώπους το βίτσιο από την στιγμή που είναι με κάποιον, να προσπαθουν να τον αλλάξουν στα μέτρα τους. Και ειδικά όταν το κάνουν έμμεσα. Γουστάρεις ταγέρ, ταγέρ θα χεις. Μην πας να την κάνεις τσουλέ δεν έχει νόημα. Γουστάρεις μουσάτο; Μην παίρνεις τον σπανό και του την λες όλη την ώρα γιατί δεν αφήνει μούσι. Γουστάρεις μπρατσάρα; Μην παίρνεις τον νορμάλ κ θες να τον κάνεις τσουρέκι, κ.ο.κ.

Δημοσ.

Ο άνδρας και στις δύο περιπτώσεις, της «δειλίας» και της «θηλυκοποίησης», γίνεται λιγότερο διεκδικητικός και περισσότερο παθητικός. Η γυναίκα από την άλλη παρασυρόμενη από τις πεποιθήσεις της εποχής, έχει παραμερίσει τη θηλυκότητά της, έχει εγκαταλείψει το ρόλο του «ασθενούς φύλου» και γίνεται ισχυρή, δυναμική, απαιτητική, επιθετική. Ταυτόχρονα όμως γεμάτη έκπληξη αναρωτιέται «πού πήγαν οι άνδρες σήμερα;». Ποιος φλερτάρει σήμερα; Ποιος είναι «ο κυνηγός» και ποιος «το θήραμα» στο ερωτικό παιχνίδι;

http://www.newsbeast...ai-to-rolo-tou/

το αυτο...

Δημοσ.

Οργασμός κλισέ λόγω μιας μπαρούφας του Ασκητή που έχει να πηδήξει από την εποχή του Γαρδέλη.

Δημοσ.

Οργασμός κλισέ λόγω μιας μπαρούφας του Ασκητή που έχει να πηδήξει από την εποχή του Γαρδέλη.

Το ότι είναι κλισέ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λάθος.

Δημοσ.

ειναι απλα τα πραγματα: οι γυναικες δεν λενε τι θελουν για να μην τις πουν πουτανες, οι αντρες δεν λενε τι θελουν για να μην τους πουν μαλακες/φλωρους.

Δημοσ.

Εχω την υποψια παντως οτι η οικονομικη κριση θα επαναφερει καποιες παραδοσιακες αξιες. :rolleyes:

Αν δεν διαλυσει τελειως τον κοινωνικο ιστο.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι απλα τα πραγματα: οι γυναικες δεν λενε τι θελουν για να μην τις πουν πουτανες, οι αντρες δεν λενε τι θελουν για να μην τους πουν μαλακες/φλωρους.

Ποιοι θα τις- τους πουν;

Τι θέλετε;

Δημοσ.

Το ότι είναι κλισέ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι λάθος.

Στη προκειμένη περίπτωση είναι.

Συνέχεια ακούμε για το πως έχουν αλλάξει οι ρόλοι, ενώ στην ουσία το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι απαιτήσεις. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει ο πήχης, τόσο περισσότεροι μένουν έξω απ'το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ποιοι θα τις- τους πουν;

Ο κυκλος τους.

Το κακο ειναι οτι ολοι μενουν στα λογια, δεν βγαινουν εξω για να γνωρισουν κοσμο αλλα για να δουνε κοσμο. Δεν μαθαινουν τι δυνατοτητες εχουν γιατι δεν γνωριζουν κοσμο. Δεν ειναι τυχαιο που τα διαζυγια ειναι τοσο πολλα (αν και ειμαι εναντια στον γαμο). Γνωριζουν κατι και πεφτουν με τα μουτρα σε αυτο και νομιζουν οτι βρηκανε αυτο που ψαχνανε, ενω δεν ξερουν καν τι ψαχνανε.

Θυμαμαι σε ενα μαγαζι στο γκαζι ειχα βαλει εναν φιλο να πηγαινει να μιλαει σε κοπελες και για καθε κοπελα που θα μιλαγε για πανω απο 3 λεπτα θα του εδινα λεφτα. Σε μια φαση πηγα σε ενα ζευγαρι κοπελες να τους πω οτι εγω ειχα βαλει τον φιλο μου να παει να τους μιλησει γιατι ειναι απειρος στο θεμα, και αν γινεται να μου πουνε που νομιζουν οτι εκανε λαθος και τι θα επρεπε να διορθωσει. Μου ειπανε με ενα υφακι "α δεν θυμομαστε, μας την πεσανε τοσοι πολλοι σημερα".

Ημουν το 3ο ατομο που τους μιλαγε σε 3 ωρες, ο φιλος μου και η ρεα η σερβιτορα ηταν οι αλλοι 2.

Δημοσ.

Εχω την υποψια παντως οτι η οικονομικη κριση θα επαναφερει καποιες παραδοσιακες αξιες. :rolleyes:

Αν δεν διαλυσει τελειως τον κοινωνικο ιστο.

αρχιζουν και φτωχαινουν τοσο

που παντρευονται

tru story

επισης δεν καταλαβαινω γιατι το κουραζουν τοσο πολυ το θεμα του φλερτ

οταν αυτο που θα παντρευτεις/ κατσικωθεις θα ειναι αλλο...

επισης διπλωνω στα γελια με κατι τετοια οσο και βαση αν εχουνε

Δημοσ.
Πολλοί είναι αυτοί που αποσύρονται, κλείνονται στο «παιδικό τους δωμάτιο», στα βιντεοπαιχνίδια και στον αυνανισμό τους, έχοντας αποδεχτεί χωρίς προσπάθεια την αποτυχία τους

Και αλλοι καθοντε και γραφουν αρθρα περιμενωντας οτι θα τους κατσει καμια, γιατι φυσικα ειναι πολυ πιο βαρβατηλα και αντρικιο το να κλαψομ%@νιζεις στην εφημεριδα οτι σε ανχωνουν και νιωθεις μειονεκτηκα απεναντι τους. Πυρηνικη φυσικη δεν ειναι, απλα η πολυ "μορφωση" προκαλει παραμορφωση.

Αμα θελω και εγω δικαιολογω καθε μειονεκτημα μου μεσω ενος αρθρου και το κανω να φαινεται οτι οσοι πανε γυμναστηριο εχουνε προβλημα και το οτι επειδη δεν γυρναει γυναικειο βλεφαρο να με "τσεκαρει", κατι εχει παει στραβα με τον κοσμο, γιατι να μην μου καθεται καμια ρε γαμωτο τι εγινε τωρα πωπω κατσε να τους πω στο αρθρο εγω ποσες γκομενες ειχαν οι προγονοι μου, θα υγραθουνε οσο ο νιαγαρα σου λεω αδερφε. Και αυτο αυτισμος ειναι αρθρογραφε, δυστηχως, κανε τιποτα αλλο, παιξε στοιχημα. Ολο και καποια δεν θα χει να πληρωσει τα ποτα.

Ξες ποσες γκομενες του κανουν whiteknight στο facebook ? Ξερει τι κανει τι λεμε τωρα..

http://www.youtube.com/watch?v=XvVx_-NBY4w

Δημοσ.

ρε τουφα ντάξει αν είναι να αρχίσουμε να ανταλλάσουμε horror stories για αντρεςvsγυναικες δεν θα τελειώσουμε ποτέ...και πίστεψέ με όλες οι γυναίκες έχουν να σου πουν πολλές ιστορίες...

Δημοσ.

η ελλειψη συμβουλης ομως ειναι μαθηματικα.

Πανω στην έλλειψη συμβουλής κάνω την πτυχιακή μου. Ζόρικο θέμα. Τανυστικός λογισμός, τοπολογία και δεν συμμαζεύεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...