-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 στα πλαγια ναι ειναι αισ8ητικοι, αλλα κοντα στα καιρια σημεια ειναι κυριως πρακτικοι. εκτος αν εισαι απ αυτους τους λωποδυτες που δεν κανουν το καθηκον τους :P :P Απαπαπα εγω προσφερω τις υπηρεσιες μου χωρις να περιμενω ανταποδωση
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Απαπαπα εγω προσφερω τις υπηρεσιες μου χωρις να περιμενω ανταποδωση εδω φαινεται ο σωστος ο αντρας
forgotten Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οτι ψαχνεις βρισκεις.αν εισαι δειλος και φοβασαι να μιλησεις σε καμια κοπελλα τοτε τι να πω τα γονιδια σου μαλλον δεν θα διονιστουν ποτε και βαση της θεωριας της εξελιξης μαλλον δεν θα εισαι ο επομενος κρικος στην αλυσιδα της. Εν παση περιπτωση δεν φταινε οι γυναικες αν υπαρχουν ανασφαλεις εκει εξω που πλακωνονται στα γυμναστηρια και στα καλλυντικα αλλα τα μμε και οι διαφημισεις που παρουσιαζουν συνεχεια μια ιδανικη εικονα. εν τελει τους δειλους και ανασφαλεις τους εφαγε η μαρμαγκα ,αν δεν πεσεις σαν προσπαθεις να περπατας δε θα μαθεις ποτε να τρεχεις.
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οτι ψαχνεις βρισκεις.αν εισαι δειλος και φοβασαι να μιλησεις σε καμια κοπελλα τοτε τι να πω τα γονιδια σου μαλλον δεν θα διονιστουν ποτε και βαση της θεωριας της εξελιξης μαλλον δεν θα εισαι ο επομενος κρικος στην αλυσιδα της. Εν παση περιπτωση δεν φταινε οι γυναικες αν υπαρχουν ανασφαλεις εκει εξω που πλακωνονται στα γυμναστηρια και στα καλλυντικα αλλα τα μμε και οι διαφημισεις που παρουσιαζουν συνεχεια μια ιδανικη εικονα. εν τελει τους δειλους και ανασφαλεις τους εφαγε η μαρμαγκα ,αν δεν πεσεις σαν προσπαθεις να περπατας δε θα μαθεις ποτε να τρεχεις.
-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οτι ψαχνεις βρισκεις.αν εισαι δειλος και φοβασαι να μιλησεις σε καμια κοπελλα τοτε τι να πω τα γονιδια σου μαλλον δεν θα διονιστουν ποτε και βαση της θεωριας της εξελιξης μαλλον δεν θα εισαι ο επομενος κρικος στην αλυσιδα της. Κατι μεταξυ διονυσου και ιονισμου ?
kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ω ρε πούστη, κάθε φορά που βλέπω κάτι ανάλογο, παίζει conflict και χάνω λέξεις που μέχρι τότε ήξαιρα. ... Ορίστε!
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ω ρε πούστη, κάθε φορά που βλέπω κάτι ανάλογο, παίζει conflict και χάνω λέξεις που μέχρι τότε ήξαιρα. ... Ορίστε! σιγουρα;
Massiv0r Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μ'αρεσει που μερικοι μιλανε εδω λες και εκπρωσοπουνε το αντρικο η γυναικειο αντιστοιχα φυλο.. αναλογα το ατομο πανε αυτα, ο καθενας ειναι διαφορετικος στις προτιμησεις του και στο τι θελει να βρει σε μια γυναικα η σε εναν αντρα αντιστοιχα. Οπως ειπανε πριν οσο το περισσοτερο το αναλυεις, τοσο χανεις την μπαλα, απλα ειναι τα πραγματα, αν δεν θελει να παιξει μπαλα, δεν θελει..πως το λενε, οταν αποδεχτεις οτι καποιες κοπελες (πχ) δεν σε πανε για διαφορους λογους, απο προσωπικους,εμφανισιακους η ακομα φανταστικους, μονο καλο θα σου κανει. Απο εκει και περα καλυτερα να χεις το δικο σου στυλ, παρα να ακολουθεις συμβουλες, καλο ειναι να αλλαξεις λιγο τον τροπο αλλα η γκομενα δεν γουσταρει να ακουει οτι εχει ξανακουσει 50 φορες. Και τελος ο μουνοδουλος δεν σκοραρει, ποτε.
stavi Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 το χαλασες στο τελος τουφα. τα πραματα ειναι απλα. αν ο αντρας σε γουσταρει πραγματικα δεν εχει σημασια αν του κατσεις το πρωτο βραδυ η το 15ο η μετα απο 3 μηνες, θα μεινει εκει γιατι σε γουσταρει. αν παλι θελει απλα να πηδηξει και να φυγει δεν εχει σημασια αν του κατσεις μετα απο 3 μηνες. απλα θα σε παρατησει. Ρε κάθεται, που θα βρει χειρότερα. Απλά ώρες ώρες ξαναθυμάται να σε ρωτήσει με πόσους πήγες πριν από αυτόν ενώ στο πίσω στου μυαλού του βλέπεις ότι σκέφτεται... παρθένες δεν υπάρχουν πιαα τις πάτησε τοοο τρεεεενο
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ρε κάθεται, που θα βρει χειρότερα. Απλά ώρες ώρες ξαναθυμάται να σε ρωτήσει με πόσους πήγες πριν από αυτόν ενώ στο πίσω στου μυαλού του βλέπεις ότι σκέφτεται... παρθένες δεν υπάρχουν πιαα τις πάτησε τοοο τρεεεενο τι μαλακιες ειναι αυτες; ποτε κανενας αντρας δεν με ρωτησε με ποσους εχω παει πριν απ αυτον και ουτε εγω ρωταω ποτε. τι σκατα δλδ σημαινει αυτο; που του ειναι χρησιμη μια τετοια πληροφορια; αμα καθεσαι και του απαντας εισαι αξια της μοιρας σου.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 τι μαλακιες ειναι αυτες; ποτε κανενας αντρας δεν με ρωτησε με ποσους εχω παει πριν απ αυτον και ουτε εγω ρωταω ποτε. τι σκατα δλδ σημαινει αυτο; που του ειναι χρησιμη μια τετοια πληροφορια; αμα καθεσαι και του απαντας εισαι αξια της μοιρας σου. Αλλο να εχει φαει κρεας απο τον Αμπτουλ τον αραπη και αλλο απο cheetos τυρογαριδακι. Ο αριθμος απλα αυξανει τις πιθανοτητες μια γυναικα να εχει φαει τον Αμπτουλ τον αραπη. Σε καθε περιπτωση η ερωτηση ειναι αρκετα παγιδα. Μια πρωην μου οταν την ειχα ρωτησει με ποσους πηγε εκει στην Αγγλια οταν σπουδαζε (ηταν μεγαλυτερη απο εμενα) μου ειπε οτι ειχε παει μεσα σε 4 χρονια με 11 ανδρες μεταξυ αυτων και 2 μαυρους μονο και μονο για την εμπειρια. Βεβαια αυτο που λενε "once you go black you never go back" δεν ισχυει (αν θελουμε το πιστευουμε αυτο) για την ιδια γιατι τουλαχιστον οι συγκεκριμενοι δεν νοιαζονταν για το τι κανανε αρκει να τον εχωναν καπου γρηγορα γιατι υπηρχε προβλημα με τη διαρκεια.
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αλλο να εχει φαει κρεας απο τον Αμπτουλ τον αραπη και αλλο απο cheetos τυρογαριδακι. Ο αριθμος απλα αυξανει τις πιθανοτητες μια γυναικα να εχει φαει τον Αμπτουλ τον αραπη. Σε καθε περιπτωση η ερωτηση ειναι αρκετα παγιδα. [spolier] Μια πρωην μου οταν την ειχα ρωτησει με ποσους πηγε εκει στην Αγγλια οταν σπουδαζε (ηταν μεγαλυτερη απο εμενα) μου ειπε οτι ειχε παει μεσα σε 4 χρονια με 11 ανδρες μεταξυ αυτων και 2 μαυρους μονο και μονο για την εμπειρια. Βεβαια αυτο που λενε "once you go black you never go back" δεν ισχυει (αν θελουμε το πιστευουμε αυτο) για την ιδια γιατι τουλαχιστον οι συγκεκριμενοι δεν νοιαζονταν για το τι κανανε αρκει να τον εχωναν καπου γρηγορα γιατι υπηρχε προβλημα με τη διαρκεια. so what? αγχωνεστε για τον αν η δικια σας εχει δει μεγαλυτερο οργανο απο το δικο σας;
-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Πες τα ρε εβα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε Να σαι ανασφαλης δεν ειναι μεμπτο αν εισαι και μαλακας ομως ...
Haldol Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εμένα γιατί με έχουν ρωτήσει μερικές με πόσες έχω πάει εγώ; Αληθινή απάντηση δεν έχει πάρει ποτέ καμία, ο αριθμός μειώνεται ή αυξάνεται ανάλογα με το ιστορικό της ίδιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις