Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό προς την επιστήμη, ο άσκητης λέει παπαριές.

Συμπερηφερθείτε όπως θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται και αφήστε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις. Υπογραφή, ο αγαπημένος σας μαλακας ινσομνιακ.

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο να εχει φαει κρεας απο τον Αμπτουλ τον αραπη και αλλο απο cheetos τυρογαριδακι. Ο αριθμος απλα αυξανει τις πιθανοτητες μια γυναικα να εχει φαει τον Αμπτουλ τον αραπη. Σε καθε περιπτωση η ερωτηση ειναι αρκετα παγιδα.

Μια πρωην μου οταν την ειχα ρωτησει με ποσους πηγε εκει στην Αγγλια οταν σπουδαζε (ηταν μεγαλυτερη απο εμενα) μου ειπε οτι ειχε παει μεσα σε 4 χρονια με 11 ανδρες μεταξυ αυτων και 2 μαυρους μονο και μονο για την εμπειρια. Βεβαια αυτο που λενε "once you go black you never go back" δεν ισχυει (αν θελουμε το πιστευουμε αυτο) για την ιδια γιατι τουλαχιστον οι συγκεκριμενοι δεν νοιαζονταν για το τι κανανε αρκει να τον εχωναν καπου γρηγορα γιατι υπηρχε προβλημα με τη διαρκεια.

so what? αγχωνεστε για τον αν η δικια σας εχει δει μεγαλυτερο οργανο απο το δικο σας;

αυτους τους 11 στα 4 χρονια τους αγαπησε ολους?

Δημοσ.

Προσωπικα στα παπαρια μου γιατι ουτε εμενα με νοιαζει το ποσο μεγαλα ή μικρα βυζια εχει σε σχεση με την προηγουμενη. Το concept της ολης ερωτησης ειναι βασικα η εμπειρια και οχι το μεγεθος ως αυτο καθαυτο γιατι θελω να ξερω κατα ποσο ανοιχτη ειναι σε προτασεις.

δεν εχει να λεει τπτ η πειρα. αμα η αλλη ειναι τσαπερδονοκωλσσφυριχτρα θα ειναι ανοιχτη σε προτασεις ακομα κι αν ειναι παρθενα. ε δεν μπορεις να τα κανεις ολα αυτα ομως στις πρωτες 2 φορες. σιγα σιγα.

Δημοσ.

αυτους τους 11 στα 4 χρονια τους αγαπησε ολους?

Αντριστρόφως ανάλογα με το μήκος των πεών τους. Πόσο μικρό τον έχεις;

Δημοσ.

τι χαζη ερωτηση ειναι αυτη; :rolleyes:

Eλα βρε...δε μας ξέρεις τωρα τους άντρες?

"Πήδα την για να κολλήσει μαζί σου":mrgreen: :mrgreen:

(μα πόσο άσχετοι..δε ξέρουν πως ο άντρας κολλάει περισσότερο με το πήδημα απ ότι η γυναίκα??:-P:-P )

Γιαυτο μετά σας κυνηγάνε και κλαίνε απο πίσω σας.

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του άλλωστε έχει να διηγηθεί για 2-3 κοπέλες που τον έκαναν να τρέχει σα παλαβό και να αγωνιά. Οποιος το αρνείται ή είναι παρθένος ή λέει ψέμματα :-P:-P

Δημοσ.

(μα πόσο άσχετοι..δε ξέρουν πως ο άντρας κολλάει περισσότερο με το πήδημα απ ότι η γυναίκα??:-P:-P )

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του άλλωστε έχει να διηγηθεί για 2-3 κοπέλες που τον έκαναν να τρέχει σα παλαβό και να αγωνιά. Οποιος το αρνείται ή είναι παρθένος ή λέει ψέμματα :-P:-P

λολ κοιτα παντως με βαση την απλη λογικη δεν γινεται να αγαπησε 11 αντρες. προφανως της αρεσαν αλλα υπαρχει μεγαλη αποσταση μεχρι τον ερωτα και την αγαπη.

Δημοσ.

Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις τωρα..

Και οι δυο μπορει να κολλησουν ..Μπορει ομως και οι δυο ή εστω ο ενας να ξενερωσει με ολη την φαση..

Παντως στο χωριο μου οι γυναικες εχουν τρελαθει, ειδικα οι παντρεμενες που ειναι απο 26 μεχρι 30 κερατονουν του αντρες τους που εχουν οι πιο πολλες παιδι μαζι τους, με συνομιλικους μου 22 χρονω αντε 23 που ειμαι εγω...

Δημοσ.

Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις τωρα..

Και οι δυο μπορει να κολλησουν ..Μπορει ομως και οι δυο ή εστω ο ενας να ξενερωσει με ολη την φαση..

Παντως στο χωριο μου οι γυναικες εχουν τρελαθει, ειδικα οι παντρεμενες που ειναι απο 26 μεχρι 30 κερατονουν του αντρες τους που εχουν οι πιο πολλες παιδι μαζι τους, με συνομιλικους μου 22 χρονω αντε 23 που ειμαι εγω...

ποιο ειναι το χωριο σου;

Δημοσ.

ποιο ειναι το χωριο σου;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Εντάξει εννοείτε πως δε τους αγάπησε ολους. Σεξ ήθελε να κάνει η κοπέλα. Ουτε έρωτας ούτε τίποτε.

Και θεωρω φυσιολογικό γυναίκες ή άντρες να κερατώνουν. Ο άνθρωπος ειναι πολυγαμικό ον άλλωστε όπως λέγεται. Το να μπορεις να παραμένεις πιστός-πιστή είναι θέμα σεβασμού κατά βάση προς τον άνθρωπό σου. Κανεις δε μπορει να κρατήσει τα σεξουαλικά του ένστικτα σε ηρεμία.

Απλά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις την αμαρτία έχεις 2 επιλογές:

Να ενδώσεις, που είναι το εύκολο ή να κλείσεις τα μάτια που ειναι το δύσκολο.

Και στις 2 περιπτώσεις το θέλεις. Απλά στη δεύτερη σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και τον αγαπάς. Η αλλιώς δε θα θελες να σου κάνει το ιδιο:-)

Δημοσ.

Δεν λεω ..

Ας φαω και γω λιγο χαχα...

Ολοι οι ληγουριδες εδω μεσα ειναι..αυτο για μενα το πες;;

εσυ κατσε κ κουτσομπολευαι...

Δημοσ.

τι χαζη ερωτηση ειναι αυτη; :rolleyes:

τιποτα... απλα ξερω καποιες που πληρωνονται και κανουν το ιδιο... μηπως ειχε καμια σχεση... δεν θυμαμαι πως τις λενε...

Δημοσ.

τιποτα... απλα ξερω καποιες που πληρωνονται και κανουν το ιδιο... μηπως ειχε καμια σχεση... δεν θυμαμαι πως τις λενε...

α καλααα... αστο πεφτουμε σε χασμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...