-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 τιποτα... απλα ξερω καποιες που πληρωνονται και κανουν το ιδιο... μηπως ειχε καμια σχεση... δεν θυμαμαι πως τις λενε... Ποσο χρονων εισαι?
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 τιποτα... απλα ξερω καποιες που πληρωνονται και κανουν το ιδιο... μηπως ειχε καμια σχεση... δεν θυμαμαι πως τις λενε... Και εγώ ξέρω κάποιους που πληρώνονται. So what? Που το κακό?Ο καθένας απολαμβάνει οπως θέλει με οποιον και με όσους/ες θέλει το σεξ. Από πότε γίναμε πουριτανοί?
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 τιποτα... απλα ξερω καποιες που πληρωνονται και κανουν το ιδιο... μηπως ειχε καμια σχεση... δεν θυμαμαι πως τις λενε... τι λε ρε μεγαλε? Αν τα κανε ο φιλος σου ο τασος θα ηταν μαγκας?
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 τι λε ρε μεγαλε? Αν τα κανε ο φιλος σου ο τασος θα ηταν μαγκας? Πόρνος.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 εσυ κατσε κ κουτσομπολευαι... Δηλαδη αμα σε πω το χωριο μου ..Θα ερθεις να τις μαμησεις ολες.. Απλα ειπα να πω τι κλιμα επικρατει σε μια μικρη κοινωνια.. Και κατευθειαν ποιο ειναι το χωριο σου...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Απο την αλλη μπορει να ειναι παντρεμενος με παιδια και να ζει σε καποιο χωριο και να θελει να ξερει ο αμοιρος ποσο κερατας ειναι. Να τη σφαξει τη μιχαλιδα ή οχι?
sabpaxa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δηλαδη αμα σε πω το χωριο μου ..Θα ερθεις να τις μαμησεις ολες.. Απλα ειπα να πω τι κλιμα επικρατει σε μια μικρη κοινωνια.. Και κατευθειαν ποιο ειναι το χωριο σου... οχι κιολες..οχι ΚΙΟΛΕΣ..οποια κατσει. edit πιστευω καταλαβαινεις οτι καμω χουμορ
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 αμα το λες μαμησει... ασε μην μας πανε μεσα για αποπλανηση.
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οχι κιολες..οχι ΚΙΟΛΕΣ..οποια κατσει. Ο κιόλος Η κιόλα Το κιόλο Οι κιόλοι Οι κιόλες Τα κιόλια
MaXmaD Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καταθλιψη η ασθενεια της εποχης μας... χωρισμοι ζευγαριων.... ψαχνει ο κοσμος κατανοηση και σεβασμο... αναζητα αξιοπρεπεια... ψυχολογικες απογοητευσεις... μ@μ@τε γιατι χανομαστε.... Υ.Γ. οσο για τον τασο... οχι...
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καταθλιψη η ασθενεια της εποχης μας... χωρισμοι ζευγαριων.... ψαχνει ο κοσμος κατανοηση και σεβασμο... αναζητα αξιοπρεπεια... ψυχολογικες απογοητευσεις... μ@μ@τε γιατι χανομαστε.... Υ.Γ. οσο για τον τασο... οχι... ασε δεν το σωζεις με τπτ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καταθλιψη η ασθενεια της εποχης μας... χωρισμοι ζευγαριων.... ψαχνει ο κοσμος κατανοηση και σεβασμο... αναζητα αξιοπρεπεια... ψυχολογικες απογοητευσεις... μ@μ@τε γιατι χανομαστε.... Υ.Γ. οσο για τον τασο... οχι... Και το ρεφρέν; Ή είναι σκέτο ποίημα ιαμβικού δεκαπεντασύλλαβου τριών τελειών τελειόνοντως;
Liverpool89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οχι κιολες..οχι ΚΙΟΛΕΣ..οποια κατσει. edit πιστευω καταλαβαινεις οτι καμω χουμορ Ναι κανενα προβλημα ρε συ... Ακομα 23 ειμαι ρε σεις τι παντρεμενος.. Κερατας δεν ξερω..
-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καταθλιψη η ασθενεια της εποχης μας... χωρισμοι ζευγαριων.... ψαχνει ο κοσμος κατανοηση και σεβασμο... αναζητα αξιοπρεπεια... ψυχολογικες απογοητευσεις... μ@μ@τε γιατι χανομαστε.... Υ.Γ. οσο για τον τασο... οχι... Καποιος εχει μπλεξει τα μπουτια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις