stavi Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και σε πιστεύουν? Τί να σου πω , πάντως όταν ξεντύνομαι και με βλέπουν με τις ζαρτιέρες,τις αλυσίδες, το στρινγκ, το piercing στο επίμαχο σημείο,και το τατού στην πλάτη που λέει I LIKE FUCKING διακρίνω μια αμφιβολία στο βλέμμα τους..... Το μόνο σίγουρο είναι ο κανόνας που λέει ότι όσους λένε οι γυναίκες ότι πάνε, πρέπει να τους πολλαπλασιάσεις επί τρία και όσες λένε οι άντρες, να τις διαιρέσεις με το τρία, για να βρεις τον πραγματικό αριθμό συντρόφων, ισχύει. Ορίστε και η επαλήθευση Αν μια γυναίκε πει οτι πήγε με 0 άντρες, 0 χ 3 = 0 Αν ένας άντρας πει ότι πήγε με 0 γυναίκες 0/3 = 0
pappous_soulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εγώ τους λέω ότι είμαι ακόμα παρθένα. Το μόνο σίγουρο είναι ο κανόνας που λέει ότι όσους λένε οι γυναίκες ότι πάνε, πρέπει να τους πολλαπλασιάσεις επί τρία και όσες λένε οι άντρες, να τις διαιρέσεις με το τρία, για να βρεις τον πραγματικό αριθμό συντρόφων, ισχύει. Ορίστε και η επαλήθευση Αν μια γυναίκε πει οτι πήγε με 0 άντρες, 0 χ 3 = 0
kirileman Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τί να σου πω , πάντως όταν ξεντύνομαι και με βλέπουν με τις ζαρτιέρες,τις αλυσίδες, το στρινγκ, το piercing στο επίμαχο σημείο,και το τατού στην πλάτη που λέει I LIKE FUCKING διακρίνω μια αμφιβολία στο βλέμμα τους..... Με δεμένα μάτια, το μπαλάκι στο στόμα και τα χέρια πιασμένα με χειροπέδες στο κρεβάτι, αποκλείεται να βλέπουν όλα αυτά που λες.... you lying b#*4ch!!!
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Με δεμένα μάτια, το μπαλάκι στο στόμα και τα χέρια πιασμένα με χειροπέδες στο κρεβάτι, αποκλείεται να βλέπουν όλα αυτά που λες.... you lying b#*4ch!!! κολλημα ο γενικος πλυθυσμος με τα δεσιματα...
capten- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Χωρίς παρεξήγηση παίδες σε αυτό το νήμα εκτος από την υποκρισία κυριαρχεί και η μαλακεια.
Haldol Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ορίστε και η επαλήθευση Αν μια γυναίκε πει οτι πήγε με 0 άντρες, 0 χ 3 = 0 Αν ένας άντρας πει ότι πήγε με 0 γυναίκες 0/3 = 0 Αν ένας άντρας πει ότι έχει πάει με μία μόνο γυναίνα; Τότε 1/3 = 0,333... shit. Ή αν πει ότι έχει πάει με δύο; Τότε 2/3 = 0,666... πφφ. Πρέπει να μπει κανόνας για ελάχιστα και μέγιστα.
capten- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Αν ένας άντρας πει ότι έχει πάει με μία μόνο γυναίνα; Τότε 1/3 = 0,333... shit. Ή αν πει ότι έχει πάει με δύο; Τότε 2/3 = 0,666... πφφ. Πρέπει να μπει κανόνας για ελάχιστα και μέγιστα. Αν είτε ο άντρας είτε η γυναικα δεν θυμάται /δεν γνωρίζει με poses /πόσους έχει πάει τότε τι γίνεται?
thanocaster Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τελικά, 24 σελίδες μετά, βρήκατε τί τρέχει με τις γυναίκες να μου το πείτε και μένα, ή θα πρέπει να κάτσω να τις διαβάσω από την αρχή;
capten- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τελικά, 24 σελίδες μετά, βρήκατε τί τρέχει με τις γυναίκες να μου το πείτε και μένα, ή θα πρέπει να κάτσω να τις διαβάσω από την αρχή; Λίγα διάβασα και δεν .....alla tis
μαφαλντα Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τελικά, 24 σελίδες μετά, βρήκατε τί τρέχει με τις γυναίκες να μου το πείτε και μένα, ή θα πρέπει να κάτσω να τις διαβάσω από την αρχή; Λοιπόν,τι κατάλαβα. Δεν μπορεί ο άντρας να καταλάβει την γυναίκα αλλά έπρεπε να έχει τρεις.Μετά από ανάλυση για το τι φταίει-κοινωνία,κράτος,θεός-κάποιοι δεν έχουν καμμία και κάποιοι είχαν πολλές. Εγινε και μαθηματική εξήγηση του φαινομένου κάτι με το τρία αλλά δεν το κατάλαβα.
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ποια ειναι η πιο σεμνη λεξη για να αναφερθεις στην ομορφια μιας γυναικας και στην σαρκικη ελξη/σεξουαλικη διεγερση που σου χρησιμοποιει, και ποια η πιο χυδαια που χρησιμοποιειτε ?
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλο: ιερια της αφροδιτης χυδαιο: συγκεκριμενα σημεια του σωματρος με επιφωνηματα γενικα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ειδα μια λεξη τις προαλλες που δεν ειχα πολυακουσει... "καυλόμουνο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις