Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε τουφα ντάξει αν είναι να αρχίσουμε να ανταλλάσουμε horror stories για αντρεςvsγυναικες δεν θα τελειώσουμε ποτέ...και πίστεψέ με όλες οι γυναίκες έχουν να σου πουν πολλές ιστορίες...

φυσικα και ναι. Αλλα δεν το εγραψα για ιστορια τρομου, το εγραψα για το τουπε που ολοι θελουμε να εχουμε.

Ηorror stories: Ο φιλος μου ειχε πει το ιδιο βραδυ "ωραιο παλτο, το δερμα ειναι απο αλογο?", και στο αιωνιο μου φλερτ την Αννα απο το mad ειχε πει "μηπως εχεις γερμανικες ριζες?"

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=P4ANBvThnaY

=-

Τα φυλα βιολογικα ναι μεν εινια 2 αλλα σε ψυχοκοινωνικο επιπεδο το φασμα διαφορετικων συμπεριφορων ειναι τεραστιο.

Ως συνεπεια αυτου , οποιαδηποτε(σχεδον) γενικευση "αγορια ρομποτ κοριτσα φεριμποτ" ειναι αποτυχημενη και αστοχη

Αυτος ειναι ενας,αλλα οχι ο μονος, λογος που η λεγομενη μαχη των φυλων ειναι ηλιθια και δεν προσφερει τιποτα,με λιγα λογια αχρειαστη

Δημοσ.

ΟΚ όσο περνάει ο χρόνος ο ένας αλλάζει τον άλλον, αλλά απο το πέσιμο ή το πρώτο πήδημα να κάνεις την άλλη να καταλάβει οτι είναι γυναίκα και τον μετροσάξουαλ να γίνει ματσο ... πολύ ψηλά τον ανεβάζεις τον πήχη...

Συμφωνώ απόλυτα. Και δηλαδή δε κατάλαβα με κάποιους ανθρώπους το βίτσιο από την στιγμή που είναι με κάποιον, να προσπαθουν να τον αλλάξουν στα μέτρα τους. Και ειδικά όταν το κάνουν έμμεσα. Γουστάρεις ταγέρ, ταγέρ θα χεις. Μην πας να την κάνεις τσουλέ δεν έχει νόημα. Γουστάρεις μουσάτο; Μην παίρνεις τον σπανό και του την λες όλη την ώρα γιατί δεν αφήνει μούσι. Γουστάρεις μπρατσάρα; Μην παίρνεις τον νορμάλ κ θες να τον κάνεις τσουρέκι, κ.ο.κ.

Ποιος μίλησε για αλλαγές; Για διαμόρφωση ισορροπιών μίλησα και αποκλειστικά για όσους/όσες γκρινιάζουν. Αν ο άλλος τη βρίσκει με τη χαλκχόγκενα μαγκιά του ξερωγώ.

Δημοσ.

Θυμαμαι σε ενα μαγαζι στο γκαζι ειχα βαλει εναν φιλο να πηγαινει να μιλαει σε κοπελες και για καθε κοπελα που θα μιλαγε για πανω απο 3 λεπτα θα του εδινα λεφτα. Σε μια φαση πηγα σε ενα ζευγαρι κοπελες να τους πω οτι εγω ειχα βαλει τον φιλο μου να παει να τους μιλησει γιατι ειναι απειρος στο θεμα, και αν γινεται να μου πουνε που νομιζουν οτι εκανε λαθος και τι θα επρεπε να διορθωσει. Μου ειπανε με ενα υφακι "α δεν θυμομαστε, μας την πεσανε τοσοι πολλοι σημερα".

Ημουν το 3ο ατομο που τους μιλαγε σε 3 ωρες, ο φιλος μου και η ρεα η σερβιτορα ηταν οι αλλοι 2.

α και?τα ψωνια ειναι δεν γεννήθηκαν χθες..ειναι καλο να τα συναντάμε και να συναναστρεφόμαστε μαζι τους φτιάχνουμε χαρακτηρα ετσι.

χαλαρωστε ολοι και μην κλαίγεστε οταν τρωτε ηττα.ειναι μεσα στη ζωη.και προς θεου οχι αλλο ασκητη..

Δημοσ.

Ο κυκλος τους.

Το κακο ειναι οτι ολοι μενουν στα λογια, δεν βγαινουν εξω για να γνωρισουν κοσμο αλλα για να δουνε κοσμο. Δεν μαθαινουν τι δυνατοτητες εχουν γιατι δεν γνωριζουν κοσμο. Δεν ειναι τυχαιο που τα διαζυγια ειναι τοσο πολλα (αν και ειμαι εναντια στον γαμο). Γνωριζουν κατι και πεφτουν με τα μουτρα σε αυτο και νομιζουν οτι βρηκανε αυτο που ψαχνανε, ενω δεν ξερουν καν τι ψαχνανε.

Θυμαμαι σε ενα μαγαζι στο γκαζι ειχα βαλει εναν φιλο να πηγαινει να μιλαει σε κοπελες και για καθε κοπελα που θα μιλαγε για πανω απο 3 λεπτα θα του εδινα λεφτα. Σε μια φαση πηγα σε ενα ζευγαρι κοπελες να τους πω οτι εγω ειχα βαλει τον φιλο μου να παει να τους μιλησει γιατι ειναι απειρος στο θεμα, και αν γινεται να μου πουνε που νομιζουν οτι εκανε λαθος και τι θα επρεπε να διορθωσει. Μου ειπανε με ενα υφακι "α δεν θυμομαστε, μας την πεσανε τοσοι πολλοι σημερα".

Ημουν το 3ο ατομο που τους μιλαγε σε 3 ωρες, ο φιλος μου και η ρεα η σερβιτορα ηταν οι αλλοι 2.

αναρωτιεμαι ποσες ωρες κοιταγες...

:confused:

μου θυμισες το joke με τις γυναικες που θελουνε αληθινους αντρες... :mrgreen:

Δημοσ.

Πανω στην έλλειψη συμβουλής κάνω την πτυχιακή μου. Ζόρικο θέμα. Τανυστικός λογισμός, τοπολογία και δεν συμμαζεύεται.

ιατρικη δεν σπουδαζες; :confused:

ωπα,απο ποια ταινια ειναι αυτο;

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=aLEb0PPsWWg

Νοτες απο απαλη τζαζ παρασυροντουσαν σαν σκονη απο πικραλιδα μεσα σε μια ζεστη καλοκαιρινη μερα. Ανακατευοντουσαν μεσα στον αερα μαζι με την μυρωδια απο καπνο και κολονια και μαζι με τους μπερδεμενους ηχους απο κουβεντα και ποτηρια που τσουγκριζανε. Ημουν σε αυτο το μπαρ για κυριους μπλεκοντας την δουλεια με την διασκεδαση, οπως εκανα σχεδον παντα. Περιμενα να ερθει ενας πληροφοριοδοτης αλλα μεχρι τωρα τζιφος... Οι "καλλιτιχνιδες" με τα μαλλια τους φτιαγμενα και το προσωπο τους γεματο μακιγιαζ, ψαχνανε πελατες. Tα ψηλα ποδια τους ηταν στολισμενα με ωραια καλσον. Καναδυο με γλυκοκοιταζανε αλλα ηταν προφανες πως δεν το "φυσαγα", και ετσι πηγαινανε σε αλλους χαρτογιακαδες.

Λιγο πιο μπροστα απο μενα, ενας γερος λαμβανε καποια ιδιαιτερη μεταχηρηση απο μια φανταχτερη κοπελα. Τελειωσε το νουμερο της, και πηρε μια θερμη ποζα. Πηρε ενα χαρτονομισμα και της το ακουμπησε στην παλαμη, και εψαχνε το επομενο κομματι που θα τον ευχαριστουσε, ηταν ανθρωπος που προτιμουσε καποια ποικιλια στην ζωη του. Το κοριτσι του φωναξε οτι δεν ηταν αρκετα τα λεφτα. Ηπια μια μεγαλη γουλια απο το ουισκι μου και εκανα ενα νευμα στην σερβιτορα να μου φερει ενα ακομα. Το show θα ξεκιναγε τωρα.

Μερικες απο τις συναδελφους της προσπαθησαν να την συγκρατησουν, αλλα οπως ηταν αναμενομενο ηταν αρκετα ευλιγιστη και ευκινητη. Ορμιξε καταπανω του, χτυπωντας το πουρο απο το στομα του και αυτο κυλισε στο βρωμικο πατωμα αφηνοντας ενα ιχνος απο σταχτες απο πισω του. Αρχησε να του ριχνει σφαλιαρες στην μουρη πετωντας τα γυαλια του στον αερα. Τελικα ολα τα αλλα κοριτσια καταφεραν να την τραβηξουν μακρια του και την πηγανε στα παρασκηνια. Εκπληκτικο θεαμα, ειδικα οταν το βλεπεις να το κανουν γυναικες με 12ποντες γοβες.

Χαμογελασα και ηπια ακομα μια γουλια. Τι ωραιο μαγαζι.

Δημοσ.

Που λέτε, προχθές έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ στο ΒΒC, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζευγάρωμα της φόσσα (!) και πραγματικά -αν και δε διάβασα όλη τη φιλοσοφία των 4 σελίδων που ακολουθούν (ως συνήθως) το ποστ του αλέτζου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας το παρακάτω (στο 1' περίπου όλη η αλήθεια για τη δυσκολία του φλερτ στα σαρκοφάγα αιλουροειδή).

http://www.bbc.co.uk/nature/life/Fossa_(animal)#p00dz96d

Αυτό γιατί διάβασα τα περί ευκολίας στην αναπαραγωγή στο ζωικό βασίλειο. Beat that αλέτζο! =ρ

Δημοσ.

Ο κυκλος τους.

Το κακο ειναι οτι ολοι μενουν στα λογια, δεν βγαινουν εξω για να γνωρισουν κοσμο αλλα για να δουνε κοσμο. Δεν μαθαινουν τι δυνατοτητες εχουν γιατι δεν γνωριζουν κοσμο. Δεν ειναι τυχαιο που τα διαζυγια ειναι τοσο πολλα (αν και ειμαι εναντια στον γαμο). Γνωριζουν κατι και πεφτουν με τα μουτρα σε αυτο και νομιζουν οτι βρηκανε αυτο που ψαχνανε, ενω δεν ξερουν καν τι ψαχνανε.

εξω που?

σε club με 130db Μουσικη ουτε στον εαυτο σου δε μπορεις να μιλησεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...