Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α και?τα ψωνια ειναι δεν γεννήθηκαν χθες..ειναι καλο να τα συναντάμε και να συναναστρεφόμαστε μαζι τους φτιάχνουμε χαρακτηρα ετσι.

χαλαρωστε ολοι και μην κλαίγεστε οταν τρωτε ηττα.ειναι μεσα στη ζωη.και προς θεου οχι αλλο ασκητη..

Ξερεις δεν παιρνουν ολοι την ηττα με τον ιδιο τροπο...

αναρωτιεμαι ποσες ωρες κοιταγες...

:confused:

http://theemergencesite.com/Tech/TechIssues-Autism-OCD-Aspergers-ADD.htm

Το a.d.d. συγκεκριμενα σε μενα με κανει να εχω φωτογραφικη μνημη (μη επιλεκτικη δυστυχως). Ακομα θυμαμαι που καθοντουσαν ενω εχουν περασει σχεδον 2 χρονια απο τοτε. Παρατηρω πραγματα που δεν προσεχει κανεις (και καλα κανουν που δεν τα προσεχουν)

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιταξα το μισο-αδειο μπουκαλι με το ουισκι πανω στο τραπεζι.

Ο αιωνια πιστος φιλος του μοναχικου αντρα.Ετοιμος να προσφερει την παρηγορια του και στις πιο δυσκολες στιγμες.

Αποφασισα να μην την αρνηθω και αρχισα να πινω.

Αλλα πλεον ουτε αυτο δεν ηταν αρκετο να την σβησει απο τα γκρι κυτταρα του μυαλου μου.

Αντιθετως καθε ζεστη σταγονα του χρυσαφενιου υγρου,ξαναεφερνε την αισθηση των υγρων χειλιων της πανω στο στομα μου.

Και οταν τελικα απο το μπουκαλι δεν εμεινε παρα μονο ενα αδειο κομματι γυαλι,ο ποθος μου για εκεινην αντι να ειχε σβησει ειχε αναζωπυρωθει.

Σαν να ειχα ραντισει την φλογα που σιγο-εκαιγε στα σπλαχνα μου με βενζινη.

Δημοσ.

εξω που?

σε club με 130db Μουσικη ουτε στον εαυτο σου δε μπορεις να μιλησεις.

στο 45 μοιρες ηταν. Σε clubs δεν πηγαινω πλεον για αυτο ακριβως τον λογο

Δημοσ.

στο 45 μοιρες ηταν. Σε clubs δεν πηγαινω πλεον για αυτο ακριβως τον λογο

μα δε το ξερες?οι γκομενες ποτε δε ψαχνουν γκομενο.

παντα μπορουν να βρουν αλλου

το ποιο ειναι το αλλου δε το διευκρινιζουν ποτε...devil.png

Δημοσ.

εξω που?

σε club με 130db Μουσικη ουτε στον εαυτο σου δε μπορεις να μιλησεις.

και ομως εκει καταλαβαινεις αν ταιριαζεις με τον αλλον...

μα δε το ξερες?οι γκομενες ποτε δε ψαχνουν γκομενο.

παντα μπορουν να βρουν αλλου

το ποιο ειναι το αλλου δε το διευκρινιζουν ποτε...devil.png

στον δρομο ή γενικα σε σημεια που θελει τολμη για να την πεσεις

επειδη μας αξιζει λιγος φαλλοκρατισμος...

Δημοσ.

Οι γυναίκα είναι σαν τη σκιά...την ακολουθείς σε αποφεύγει,την αποφεύγεις σε ακολουθεί.

Δημοσ.

Ε ναι, τι συμβουλή, δεν είναι μαθηματικά. To each, his own.

Στο παιδι σου τι θα ελεγες μεθαυριο αν σου λεγε μπαμπα μου αρεσει αυτο κοριτσακι!

1)κερασε την παγωτο;

2)πετα μια μπαλα στη μουρη;

3)πηγαινε μιλα της;

:mrgreen:

Δημοσ.

1)κερασε την παγωτο;

2)πετα μια μπαλα στη μουρη!!

3)πηγαινε μιλα της;

Xαχα!Αμα εισαι 2 δημοτικου ναι!!!

Δημοσ.

ρε παιδια εγω δεν ξερω τι σκατα γινεται με τους ρολους κτλ.

απλα δεν ειναι δυνατον να τα βαφει μαυρα ενας αντρας επειδη εφαγε χυλοπιτα. μεσα στην ζωη ειναι κι αυτες. και οι γυναικες τρωνε χυλοπιτες, δεν ειναι αποκλειστηκοτητα των αντρων.

απο την αλλη πρεπει να αναγνωριζεις και το πεδιο δρασης σου, να δεις που σε παιρνει και που οχι για να κανεις κινηση. το πραμα ειναι απλο και το εχουμε κανει περιπλοκο για το τπτ.

(παντως αναγνωριζω οτι υπαρχουν γυναικες που τους αξιζουν πολλες σφαλιαρες και αντρες δλδ υπαρχουν αλλα εδω εξεταζουμε το θεμα απο την πλευρα των αντρων. ε αμα η αλλη ειναι βλαμενη μην καθεσαι ρε φιλε και σκας καποια στιγμη θα βρεθει η ακρη, οπως λενε και οι παλιοι αυτα ειναι τυχερα)

Δημοσ.

καλα οι γυναικες δεν τρωνε και ευκολα χυλοπιτα...

Ολο και καποιος θα βρεθει να τις "σπρώξει"...

Ενα τηλεφωνακι κανε σε κανεναν "φιλο" και πες θες να ρθω απο κει να δουμε ταινια το βραδακι να δεις απαντηση!

Δημοσ.

Στο παιδι σου τι θα ελεγες μεθαυριο αν σου λεγε μπαμπα μου αρεσει αυτο κοριτσακι!

1)κερασε την παγωτο;

2)πετα μια μπαλα στη μουρη;

3)πηγαινε μιλα της;

:mrgreen:

Γίνε αυτό που θέλεις να είσαι, know yourself και τέτοια. Μετά τα "συμβατά" κοριτσάκια θα βρουν εσένα, αν δεν τα βρεις πρώτα εσύ.

Αν δεν είναι σε φάση/ηλικία να το καταλάβει, θα του έλεγα εναλλακτικά, κάνε ότι μαλακία σου κατέβει, δεν έχει καμία σημασία για την ώρα (αλλά βάλε προφυλακτικό).

Δημοσ.

καλα οι γυναικες δεν ρωνε και ευκολα χυλοπιτα...

Ολο και καποιος θα βρεθει να τις "σπρώξει"...

Ενα τηλεφωνακι κανε σε κανεναν "φιλο" και πες θες να ρθω απο κει να δουμε ταινια το βραδακι να δεις απαντηση!

εγω προσωπικα εχω φαει καμποσες. και κακες συμπεριφορες εχω φαει και διαφορα, επεσα σε 2-3 5-10 μαλακες αλλα εχω πεσει και σε καλες περιπτωσεις. αυτο για το τηλεφωνακι οκ ισχυει αλλα οχι παντα. ολα ειναι θεμα timing και διαθεσης απο τις δυο πλευρες.

Δημοσ.
καλα οι γυναικες δεν ρωνε και ευκολα χυλοπιτα...

τρυπα να ειναι και ας ειναι.

εγω προσωπικα εχω φαει καμποσες.

φωτο σου; :devil:

Δημοσ.

φωτο σου; :devil:

εξυπνο ηταν αυτο τωρα; οι χυλοπιτες συνδεονται αποκλειστηκα και μονο με την εμφανιση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...