Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι οι γυναικες επιλεγουν (εκτος αν εισαι κανας "αστερας" του Holywood ωστε να σε "λατρευουν" ως παιδαρά ακομα και ας εισαι σκατοχαρακτήρας γιατι αλλο εχεις δειξει στην οθόνη)

Απλα πρεπει εσυ να τηρεί τα στανταρ τους (γουστα τους) για να αναψει το πράσσινο φως!Απο κει και περα αν κανει κινηση η γυναικα εχει ενα 90% επιτυχια!

Απο την αλλη ενα 20% ριχνει χυλοπιτες στις γυναικες αναλογα με την ηλικια που βρίσκεται βεβαια.

Αλλα ο αντρας ειναι γενετικά προγραμματισμενος να θελει να 'μεταδωσει" το γενετικό υλικό του οποτε κανει και εξεραίσεις του τύπου "ενα π... θα ρίξω.."

Δημοσ.

συνηθως.

ε τοτε να μην γκρινιαζουν οι αντρες κι ας συνεχισουν να λιωνουν στα γυμναστηρια και τις αποτριχωσης. αμα ειναι ετσι το σκεπτικο σου καλα να παθεις τοτε.

Δημοσ.

εξυπνο ηταν αυτο τωρα; οι χυλοπιτες συνδεονται αποκλειστηκα και μονο με την εμφανιση;

Ο ρεαλιστής Killik εχει δικαιο.

Στον αντρα κατα 90% εμφανιση παιζει ρόλο.

Εκτος αμα εισαι καμια Ναόμι Καμπελ (οχι εσυ γενικα μιλάω) και πετας κινητα και παιζεις με μαχαιρια!

Δημοσ.

δεν εχει φωτο ε; δεν πειραζει.

btw εγω γυμναστηριο παω για εμενα,οχι για τις γυναικες.

βλεπεις,σε αντιθεση με αυτο που θελετε να πιστευετε,ο ανδρικος κοσμος δεν γυριζει γυρω απο σας.

Δημοσ.

Ο ρεαλιστής Killik εχει δικαιο.

Στον αντρα κατα 90% εμφανιση παιζει ρόλο.

Εκτος αμα εισαι καμια Ναόμι Καμπελ (οχι εσυ γενικα μιλάω) και πετας κινητα και παιζεις με μαχαιρια!

τοτε μην γκρινιαζετε που εχετε γινει μετροσεξουλ γτ απλα τρωτε στην μαπα το δικο σας σκεπτικο. ριχνουν και οι γυναικες χυλοπιτα με βαση την εμφανιση σας.

δεν εχει φωτο ε; δεν πειραζει.

btw εγω γυμναστηριο παω για εμενα,οχι για τις γυναικες.

βλεπεις, ο ανδρικος κοσμος δεν γυριζει γυρω απο σας.

φωτογραφιες ειχα βαλει καποτε παλια. ρωτα οσους τις ειδαν να σου πουν την γνωμη τους. αλλωστε δεν γκρινιαξα για τις χυλοπιτες που εφαγα κατα καιρους γτ ξερω οτι πολυ απλα δεν γινεται να αρεσει κανεις σε ολο τον κοσμο.

Δημοσ.

ε τοτε να μην γκρινιαζουν οι αντρες κι ας συνεχισουν να λιωνουν στα γυμναστηρια και τις αποτριχωσης. αμα ειναι ετσι το σκεπτικο σου καλα να παθεις τοτε.

Οι αντρες γι αυτο τον λογο εχουν αρχισει γυμναστικες,κρεατίνες,φιτνεςς,γενια περιποιημενα κτλπ

Οπως λεει ανθρωπολογος φιλος μου(λίγο καμμενος βεβαια).

Οτι η γυναικα διεκδικει και εχει ανεβει ψηλα στην κοινωνια,εχει πιασει θεσεις εργασίας που παλιοτερα επιαναν οι αντρες κτλπ(τα ξερετε) και για να διαφοροποιηθουν οι αντρες κανουν τετοια πραγματα οπως η αυξηση μυικής μαζας για να διαφοροποιούνται απο τις γυναικες (αφου ετσι μπορουν και τους βοηθάει λογω φυλου,τρυχοφυίας, γυμναστικής,κατανομης των μυών λυπους κτλπ.)

Καλα λεει η ερευνα!

Δημοσ.

Η κουβέντα παίρνει τη γνωστή τροπή διότι οι ελάχιστοι συμμετέχοντες θεωρούν ότι α) ομιλούν εκ μέρους του δικού τους φύλου και β) γνωρίζουν τα πάντα για το άλλο.

Δημοσ.
φωτογραφιες ειχα βαλει καποτε παλια. ρωτα οσους τις ειδαν να σου πουν την γνωμη τους. αλλωστε δεν γκρινιαξα για τις χυλοπιτες που εφαγα κατα καιρους γτ ξερω οτι πολυ απλα δεν γινεται να αρεσει κανεις σε ολο τον κοσμο.

εχεις πμ. ;)

Δημοσ.

Η κουβέντα παίρνει τη γνωστή τροπή διότι οι ελάχιστοι συμμετέχοντες θεωρούν ότι α) ομιλούν εκ μέρους του δικού τους φύλου και β) γνωρίζουν τα πάντα για το άλλο.

+1000

Δημοσ.

το θεμα αντρες VS γυναικες κραταει και αιωνες και προφανως δεν εχει καμια ουσιαστικη σημασια. ας ειμαστε μετριοπαθεις.

εχεις πμ. ;)

οχι δεν εχω :mellow:

Δημοσ.

Χαζομάρες λέω εγώ...

Ούτε οι πεποιθήσεις της εποχής φταίνε, ούτε η μόδα, ούτε το ότι η γυναίκα είναι πιο απελευθερωμένη.

Μια χαρά θηλυκές είναι οι γυναίκες.

ΌΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ελκύονται από αυτόν που φαίνεται ισχυρότερος. Δυνατότερος. Νόμος της φύσης.

Οι πολυλογάδες έχουν περισσότερες ελπίδες σε σχέση με τους απομονωμένους.

Αυτοί που πετάνε καλές ατάκες και κάνουν τους άλλους και γελάνε, ρίχνουν ευκολότερα κοπέλες από άλλους που πετάνε χαζομαρίτσες.

Οι δυναμικοί χαρακτήρες είναι πάντα πιο επιτυχημένοι σε αυτόν τον τομέα από τους μαλθακούς...

Γιατί έτσι είναι. Αυτό ισχύει.

Και δεν τιθετε θέμα κυνηγού.

Άμα σε μια γυναίκα αρέσεις, θα σε κυνηγήσει. Θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον της αργά ή γρήγορα. Έστω και αν δε μπορούμε να το καταλάβουμε εμείς.

ΟΜΩΣ θα εκτιμήσουν το να κάνεις εσύ τη κίνησή σου πρώτος, να δείξεις πως είσαι το αρσενικό, πως δε μασάς.

Επίσης οι δυναμικές γυναίκες απεχθάνονται τους ψευτόμαγκες, καγκουραίους κτλ κτλ.

Τέλος άντρας που δε δίνει βάση στη προσωπικότητα μιας δυναμικής γυναίκες και δεν έχει ως πρωταρχικό του στόχο να κερδίσει το μυαλό της, είναι ηττημένος.

Υ.Γ- Τα παραπάνω τα λέω βάση των δικών μου εμπειριών. Το τι ισχύει το ξέρει ο κάθε ένας μας ξεχωριστά.

Ούτε Ασκητές παραδέχομαι ούτε κανέναν. Μονο τον εαυτό μου στο συγκεκριμένο θέμα και τη συμπεριφορά των γυναικών απέναντί μου. :mrgreen:

Υ.Γ-2- Εννοειτε πως με γυναικα που παραπονιέται πως δεν υπάρχουν άντρες κτλ κτλ, δεν αξίζει καν να ασχοληθείς. Η είναι χάλια εξωτερικά ή δε δίνει η ίδια την ευκαιρία σε κάποιον να ασχοληθεί. Αμα πας, της μιλάς, οκ δε της αρέσεις και μετά γκαρίζει πως δεν υπάρχουν άντρες.....ε χεσε μας ρε κοπελιά. Πες πως δε σου κάθεται αυτός που σου αρέσει, όχι πως δεν υπάρχουν άντρες :-P

Δημοσ.

καλα οι γυναικες δεν τρωνε και ευκολα χυλοπιτα...

Ολο και καποιος θα βρεθει να τις "σπρώξει"...

Ενα τηλεφωνακι κανε σε κανεναν "φιλο" και πες θες να ρθω απο κει να δουμε ταινια το βραδακι να δεις απαντηση!

προσπαθησε να θυμηθεις οτι οι γυναικες δεν ειναι αντρες

για να πυροβολανε οτι περπαταει...

εξυπνο ηταν αυτο τωρα; οι χυλοπιτες συνδεονται αποκλειστηκα και μονο με την εμφανιση;

υπαρχει μια συσχετιση

[οχι μεγαλη αλλα υπαρχει]

τοτε μην γκρινιαζετε που εχετε γινει μετροσεξουλ γτ απλα τρωτε στην μαπα το δικο σας σκεπτικο. ριχνουν και οι γυναικες χυλοπιτα με βαση την εμφανιση σας.

λογω ανασφαλειας

[κατα κυριο λογο]

not yet

Δημοσ.

Bασικά η τελευταία φιλη μου που θυμάμαι να έριξε χυλόπιτα για εμφανισιακούς ΜΟΝΟ λόγους, πήγαινε 3η Λυκείου.

Πλέον η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξουν στον "υποψήφιο" (οκ εκτός και αν ο τύπος απλά...δε βλέπετε κάτι που θα ειναι γενικό:-P )

Χμ...γιατι να γκρινιάξει κάποιος που γινεται μετροσέξουαλ?Επιλογή του ειναι να βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία και επιλογή της γυναίκας που θα τον διαλέξει. Οι μετροσέξουαλ συνήθως ειναι πολύ αδύναμοι χαρακτήρες με πολλά ταμπού και φοβίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...