Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και γω την αποψη μου..

Πηγαινα γυμναστηριο για να χασω κιλα και μονο..

Τοτε μιλησα με εναν μεγαλυτερο μου ..

Μου λεει δεν υπαρχει γυναικα τελεια..Ολες εχουν κατι..ΠΧ λιγο κυτταριτιδα, λιγο μικρα βυζια κατι..

Και γι αυτο σπανια να στραφουν σε εναν πολυ ωραιο αντρα..Προτιμουν να ειναι με εναν που να μην ειναι τοσο ομορφος, ωστε να μην κινδυνευουν κιολας ..απο να τον κυνηγανε αλλες..

Τωρα εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω που το χω ζησει και ζω..

Οταν με γνωρισε η κοπελα μου ημουν πολυ αλανι, Μαλλια της μοδας, εβγαινα εξω τα βραδια και γυρνουσα αργα, δουλευα σε μπαρακια και πολλα αλλα και παντα μου ελγε μην βγαινεις μην δουλευεις να ντυνεσαι ετσι να κουρευεσαι ετσι..

Ε οσα και απο αυτα να διορθωσα εγω , τωρα μου λεει γιατι δεν βγαινεις, γιατι δεν δουλευεις σε κανενα μπαρακι..Καλα για το μαλλι και το ντυσιμο δεν το συζητω ακομα να την πιασω προσπαθω...

Παντα θα ζητατε κατι παραπανω..

Ενω εμεις απο εσας τι ζηταμε..Να φορεσετε ενα ρουχο που να σας κανεις καμψα σεξι και οχι να φαινονται ολα...

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παει πηδηχτηκε κι αυτο το θεμα. τι ζητανε οι αντρες τι ζητανε οι γυναικες. πολυς κοπος για το τπτ. η αναλυση θα μας φαει.

Δημοσ.
επίσημη τοποθέτηση από μέρους σου δεν είδαμε.

ασε γιατι αυτο το καιρο μου εχει παρει τα μυαλα ενα πιπινακι και δε μπορω να σκεφτω τιποτα.

σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον ασκητη.

εμενα προσωπικα με συμφερει αυτο που γινεται γιατι βγαινουν εκτος πολλοι "ανταγωνιστες" και γω συνεχιζω το "εργο" μου με λιγοτερους αντιπαλους, συνεχιζοντας σταθερα και δυνατα...

δε πα νανε ισχυρή, δυναμική, απαιτητική, επιθετική, εμενα δε με επηραζουν, αντιθετος γινονται πιο ευαλωτες στα χερακια μου. :devil:

ειμαι ο κυνηγος με καθε τροπο. τελος!

Δημοσ.
Να πω και γω την αποψη μου..

Πηγαινα γυμναστηριο για να χασω κιλα και μονο..

Τοτε μιλησα με εναν μεγαλυτερο μου ..

Μου λεει δεν υπαρχει γυναικα τελεια..Ολες εχουν κατι..ΠΧ λιγο κυτταριτιδα' date=' λιγο μικρα βυζια κατι..

Και γι αυτο σπανια να στραφουν σε εναν πολυ ωραιο αντρα..Προτιμουν να ειναι με εναν που να μην ειναι τοσο ομορφος, ωστε να μην κινδυνευουν κιολας ..απο να τον κυνηγανε αλλες..

Τωρα εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω που το χω ζησει και ζω..

Οταν με γνωρισε η κοπελα μου ημουν πολυ αλανι, Μαλλια της μοδας, εβγαινα εξω τα βραδια και γυρνουσα αργα, δουλευα σε μπαρακια και πολλα αλλα και παντα μου ελγε μην βγαινεις μην δουλευεις να ντυνεσαι ετσι να κουρευεσαι ετσι..

Ε οσα και απο αυτα να διορθωσα εγω , τωρα μου λεει γιατι δεν βγαινεις, γιατι δεν δουλευεις σε κανενα μπαρακι..Καλα για το μαλλι και το ντυσιμο δεν το συζητω ακομα να την πιασω προσπαθω...

Παντα θα ζητατε κατι παραπανω..

Ενω εμεις απο εσας τι ζηταμε..Να φορεσετε ενα ρουχο που να σας κανεις καμψα σεξι και οχι να φαινονται ολα...[/quote']

Να'σαι καλα πες τα ρε μεγαλε..αλλα ποιος(ποια) μας ακουει να μου πεις..

Δημοσ.

H τέλεια εμφάνιση χρειάζεται αν θες να πηδήξεις το βράδυ που θα βγείς κάποιο καλό μωρό ή την σερβιτόρα (οι οποίες συνήθως είναι καλές). Με απλά λόγια αν δεν θες σχέση και απλά να πηδάς ωραίες κοπέλες και όχι μπαζόλες που στην ανάγκη παν με τον οποιονδήποτε πρέπει να χεις τους τέλειους κυλιακούς, την αποτρίχωση, το ντύσιμο κλπ κλπ.

Καμία σοβαρή γυναίκα που δεν ψάχνεται για one-night δεν θα ασχοληθεί με κάποιον που ασχολείται πιο πολύ με τον εαυτό του παρά με την ίδια, θα νιώσει ότι κάτι πρέπει να κάνει κι αυτή για την εμφάνισή της (χωρίς να σκεφτεί πως ήδη κάνει) και θα αρχίσει να ναι μέσα στην ανασφάλεια και τις ιδιοτροπίες.

Δημοσ.

ασε γιατι αυτο το καιρο μου εχει παρει τα μυαλα ενα πιπινακι και δε μπορω να σκεφτω τιποτα.

σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον ασκητη.

εμενα προσωπικα με συμφερει αυτο που γινεται γιατι βγαινουν εκτος πολλοι "ανταγωνιστες" και γω συνεχιζω το "εργο" μου με λιγοτερους αντιπαλους, συνεχιζοντας σταθερα και δυνατα...

δε πα νανε ισχυρή, δυναμική, απαιτητική, επιθετική, εμενα δε με επηραζουν, αντιθετος γινονται πιο ευαλωτες στα χερακια μου. :devil:

ειμαι ο κυνηγος με καθε τροπο. τελος!

αρε αλετζο εισαι μορφη! :-D

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=6G7FMvgqMyM

αφιερωμένο στις γυναίκες του σήμερα, με τα μίνι, τις σέξυ πόζες στις φωτογραφίες και το πλούσιο παρελθόν σε συντρόφους...

YEA!!!!!!!!!!!!!!!

Aν δεν είχα διάβασμα, θα πινα πολλές μπύρες σήμερα και θα ένιωθα καλά

http://www.youtube.com/watch?v=0LDgrFFeeWU&feature=endscreen&NR=1

its too bad.. but thats me

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? όπως είναι το τόπικ "επόμενη συνάντηση Insomniacs,θυσίο", μπορώ να ανοίξω ένα τόπικ "επόμενη παρτούζα Insomniacs,ξενοδοχείο caravel" ?

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? όπως είναι το τόπικ "επόμενη συνάντηση Insomniacs,θυσίο", μπορώ να ανοίξω ένα τόπικ "επόμενη παρτούζα Insomniacs,ξενοδοχείο caravel" ?

εγω λεω κατι αλλο.

να ανοιξω ενα τοπικ με θεμα "meeting aledjo με τις γυναικες του insomnia"

να δωσω την ευκαιρια στις γυναικες του ινσομνια να με συναντησουν ολες μαζι

(δεν εχω χρονο για μια-μια ξεχωριστα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...