Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ.

λοιπον προμηθευτηκα πριν μερικες μερες την συγκεκριμενη μηχανη παρασκευης εσπρεσσο

Link καθως και καφε σε σκονη Lavazza.

ακολουθωντας της οδηγιες το αποτελεσμα δεν με καλυπτει ιδιαιτερα.οσοι εχετε την ιδια,η παρομοια συσκευη,εχετε καποιο "κολπο" που κανετε π.χ. με τον χρονοπρογραμματισμο ή την ποσοτητα καφε/νερου κ.λ.π?

ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

καταρχας ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ.

λοιπον προμηθευτηκα πριν μερικες μερες την συγκεκριμενη μηχανη παρασκευης εσπρεσσο

Link καθως και καφε σε σκονη Lavazza.

ακολουθωντας της οδηγιες το αποτελεσμα δεν με καλυπτει ιδιαιτερα.οσοι εχετε την ιδια,η παρομοια συσκευη,εχετε καποιο "κολπο" που κανετε π.χ. με τον χρονοπρογραμματισμο ή την ποσοτητα καφε/νερου κ.λ.π?

ευχαριστω για τον χρονο σας

Απλά απαράδεκτη μηχανή την πήρα για δεύτερη και την επομένη μέρα την πήγα πίσω και μου έδωσαν πιστωτικό.

Το μόνο συμπαθητικό ήταν τα φλιτζανάκια που είχε μέσα.. :P

Όσο και να το παλέψεις δεν θα καταφέρεις να την συνεφερεις κοίτα για καμιά φτηνή Saeco η AEG που έχει η αδελφή μου κ είναι αξιοπρεπέστατη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καταρχην ευχαριστω για τα link.

φιλε moviemaker δοκιμασες και κατι πιο εξεζητημενο τυπου capuccino με δικια σου κρεμα κλπ γιαυτο λες,γιατι εμενα με ενδιαφερει μονο ο freddo espresso

εν τελει συμβουλετηκα φιλο καφεκοπτη,δοκιμασαμε διαφορετικα μηκη κοψιματος εσπρεσσο και τωρα στο συγκεκριμενο μεγεθος (2) που παιρνω ο καφες ειναι πολυ καλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...