sarpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Hi guys.Δυστυχως με την Η80 της Corsair ατυχησα και μαλιστα δυο φορες.Θορυβος απο την αντλια.3η φορα δεν προτιθεμαι να δοκιμασω συνεπως θα κινηθω σε αλλη εταιρια.Αυτη τη φορα θα αποφυγω ετοιμη υδροψυξη μιας και σε αεροψυξη μπορω να βρω καλες επιλογες με λιγοτερα λεφτα.Το ποσο που διαθετω ειναι περιπου 60 ευρω.Τωρα και για 5-10 δεν τιθεται ζητημα.Να πω οτι δεν θα ηθελα κατι ογκωδες αλλα κατι μικροτερο-διακριτικο.Τελος αναφερω οτι με την Η80 οι θερμοκρασιες μου σε idle ηταν 30-33 βαθμους και σε full load ~65.Αρα θελω να κινηθω και παλι σε αυτα τα επιπεδα.Περιμενω λοιπον προτασεις και αργοτερα που θα εχω pc θα παραθεσω 2-3 επιλογες που εχω δει.Ευχαριστω για το χρονο σας
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για μη ογκώδεις, ρίξε ένα βλέφαρο σ αυτές: Εντός μπάτζετ: http://www.skroutz.gr/s/416735/Noctua-NH-C12P-SE14.html Ξεφεύγει λίγο: http://www.skroutz.gr/s/416775/Noctua-NH-C14.html
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεινοσαυρος οι ψυχτρες που λες ειναι ογκοδεις. Ομως για να εχει περιπου ιδιες θερμοκρασιες θα πρεπει να παει σε καλη ψυχτρα.οποτε μια πολυ καλη σε οχι και τοσο μεγαλο μεγεθος ειναι αυτη Prolimatech Armageddon αλλα δεν εχει ανεμιστηρες η συσκευασια. αν και εγω θα πηγαινα εδω Scythe Mugen 3 Rev.B SCMG-3100 53.00€ αν και ειναι μεγαλη ψυχτρα.
duffyduck Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Επιδη μιλησες για μη ογκωδη ψυκτρα τοτε: Εγω θα προτεινα για να μην ξεφυγεις πολυ στην τιμη, αλλα και να εχεις σχετικα αθορυβη λειτουργια να πας σε μια: CoolerMaster Hyper 212 EVO http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html ή αν δεν την βρεις πουθενα, τοτε παρε μια: Xigmatek Gaia SD1283 http://www.skroutz.gr/s/417047/Xigmatek-Cooler-Gaia-Amd-1366-SD1283.html και να αγορασεις ενα δευτερο PWM ανεμιστηρα (και οι δυο ψυκτρες παιρνουν δευτερο ανεμιστηρα και εχουν και extra στηριγματα για τον σκοπο αυτο), για push-pull λειτουργια. Με αυτο τον τροπο δεν ξεφευγεις και στην τιμη. Με 50 ευρω περιπου (βαζοντας στην τιμη και τον 2ο ανεμιστηρα) κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
sarpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παιδια θα μπορω να βασιστω σε καποια απο αυτες για μελλοντικο o/c?
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παιδια θα μπορω να βασιστω σε καποια απο αυτες για μελλοντικο o/c? Και με ενα 25αρι βολευεσαι,θες να το πας "ψηλα" .??
sarpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Και με ενα 25αρι βολευεσαι' date='θες να το πας "ψηλα" .??[/quote'] Οχι ιδιαιτερα.γυρω στα 4-4.5 Παντως σε γενικες γραμμες σε αυτα τα λεφτα πιστευετε πως οτι και να παρω θα ειναι οκ??
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Προσωπικα θα πηγαινα ειτε Link ή Link (με 2 ησυχα φανακια) ...Αλλα καλυτερα πηγαινε στην GAIA και παρε αλλο ενα φανακι για push-pull τωρα εαν θελεις να τα σκασεις για να εισαι ανετος π λεει ο λογος,πας στις λυσεις του δεινο και του Θανου!!!!Σιγουρα αυτες που κανουν 50ευρω ειναι καλυτερες αλλα ειναι και 50ευρω..!!! edit:Σε γενικες γραμμες με αυτες π σ προτεινα θα εισαι "cool" ..!!
sarpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Θελω κατι αρκετα καλο γι'αυτο και εθεσα ως max το 60αρι.Τωρα απο κει και περα σιγουρα και με λιγοτερα οπως λες κανω δουλεια
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οταν λες οτι δεν θελεις ογκο,τι ογκος θα σε εξυπηρετουσε?
sarpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Οταν λες οτι δεν θελεις ογκο' date='τι ογκος θα σε εξυπηρετουσε?[/quote'] Ας πουμε σαν την hyper 212.Η noctua που παρεθεσε ο Δεινοσαυρος ειναι αρκετα μεγαλη πιστευω
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μαλιστα.με 14αρη ανεμιστηρα δεν σου κανει?αλλο ο ογκος και αλλο το υψος.
sarpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μαλιστα.με 14αρη ανεμιστηρα δεν σου κανει?αλλο ο ογκος και αλλο το υψος. Βασικα λαλακια μου.Ναι περισσοτερο αναφερομουν στο υψος.Τωρα σε ογκο το μοναδικο θεμα ισως να ηταν οι μνημες αλλα δεν νομιζω να εχω θεμα.Επιπλεον στο πλαι του haf 922 εχω εναν 20αρη ανεμιστηρα οποτε εκει φοβομουν μην εχω θεμα
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μαλιστα.δες τοτε εαν σε παιρνει η mugen.πολυ καλη αεροψυχτρα.
κοκολινος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Βασικα λαλακια μου.Ναι περισσοτερο αναφερομουν στο υψος.Τωρα σε ογκο το μοναδικο θεμα ισως να ηταν οι μνημες αλλα δεν νομιζω να εχω θεμα.Επιπλεον στο πλαι του haf 922 εχω εναν 20αρη ανεμιστηρα οποτε εκει φοβομουν μην εχω θεμα Με τις μνημες ισως να χεις διοτι εινα ψηλες..Βασικα σε ποια σλοτ τις δουλευεις??Το πρωτο σλοτ ισως να καλυφτει απο το φαν! edit: Γραψε ακυρο,τις βαζεις στο 2 και 4 και καθαριζεις.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα