sarpan Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Για μη ογκώδεις, ρίξε ένα βλέφαρο σ αυτές: Εντός μπάτζετ: http://www.skroutz.gr/s/416735/Noctua-NH-C12P-SE14.html Ξεφεύγει λίγο: http://www.skroutz.gr/s/416775/Noctua-NH-C14.html Δεινοσαυρε και οι 2 καλυπτουν το πρωτο σλοτ για RAM?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δεινοσαυρε και οι 2 καλυπτουν το πρωτο σλοτ για RAM? Δεν ξέρω φίλε μου, μη σε πάρω στο λαιμό μου. Έχω υπόψιν μου μία που δεν καλύπτει σίγουρα το πρώτο σλοτ για ram με τις vengeance δεν είναι καθόλου ογκώδης (τη δικιά μου) αλλά δεν ξέρω αν θα σε καλύψει στο o/c. Σε στοκ θα έχεις πάνω κάτω τις θερμοκρασίες που θες. Οπότε περίμενε προτάσεις. Αν και δύσκολα σε κόβω με τον συνδυασμό vengeance + top down ψύκτρα + overclocking.
Alkibiadhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δεινοσαυρος οι ψυχτρες που λες ειναι ογκοδεις. Ομως για να εχει περιπου ιδιες θερμοκρασιες θα πρεπει να παει σε καλη ψυχτρα.οποτε μια πολυ καλη σε οχι και τοσο μεγαλο μεγεθος ειναι αυτη Prolimatech Armageddon αλλα δεν εχει ανεμιστηρες η συσκευασια. αν και εγω θα πηγαινα εδω Scythe Mugen 3 Rev.B SCMG-3100 53.00€ αν και ειναι μεγαλη ψυχτρα. Τι διαφορα εχει η mugen 3 απο την mugen 3 rev.b;
Alkibiadhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 H revision Β υποστηριζει και το socket 2011. Ευχαριστω!
sarpan Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 http://www.skroutz.gr/s/417048/Xigmatek-Cooler-Aegir-Amd-1366-SD128264.html Τι λετε γι'αυτην εδω?
duffyduck Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Η Aegir ειναι ωραια ψυκτρα. Εκανα μαλακια και δεν την αγορασα οταν το visionstudio την ειχε στα 48 ευρω. Τωρα πια το visionstudio εχει αρχισει να εχει υψηλες τιμες (υπερβολικα υψηλες σε μερικες περιπτωσεις).
sarpan Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Η Aegir ειναι ωραια ψυκτρα. Εκανα μαλακια και δεν την αγορασα οταν το visionstudio την ειχε στα 48 ευρω. Τωρα πια το visionstudio εχει αρχισει να εχει υψηλες τιμες (υπερβολικα υψηλες σε μερικες περιπτωσεις). Βλεπω και σε reviews πως τα παει αρκετα καλα.Λογικα ο i5-2500k δεν θα εχει θεμα αν τον παω στα 4
sarpan Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπον ειναι εκπληκτικο πως αλλαζω γνωμη.Δεν ηθελα μεγαλη ψυκτρα και τελικα πηγα στην προταση του Δεινοσαυρου, στην Noctua C-14 μουχαχαχαχαχα Εκανα ενα προχειρο στρεσαρισμα να δω τι θερμοκρασιες πιανει. Περιμενα λιγο καλυτερα νουμερα βαση καποιων reviews που ειδα.Και σε idle και σε full load.Επιπλεον να πω οτι τα fans δουλευουν στο max,θυσιαζοντας λιγο τον θορυβο.Ειναι ανεκτος αρκετα,μονο το βραδυ που εχει ησυχια ψιλοενοχλει. Τεσπα.Αν θελετε πειτε μου λιγο τη γνωμη σας για τις θερμοκρασιες και αν ειναι να προχωρησω στο κλοκαρισμα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Άψογα είσαι. Μην σε ανησυχεί το idle, δεν γίνεται να έχεις <30 μ αυτόν τον επεξεργαστή καλοκαιριάτικα. Τα fans ρύθμισέ τα στο auto, δεν θα χάσεις κάτι σε idle (γιατί σε load έτσι κι αλλιώς πάνε τέρμα). Για να έχεις ένα μέτρο, σε full load είσαι 8-9 βαθμούς κάτω απο μένα που χρησιμοποιώ φτηνή ψύκτρα των 25 ευρώ. Σκέψου επίσης ότι το στρεσάρισμα που κάνεις, δεν θα το κάνει καμία πραγματική εφαρμογή στην καθημερινή χρήση. Για το κλοκάρισμα, δεν θα τα ξαναπώ, "τζάμπα καίει η λαμπα, τζάμπα σε θυμάμαι" είναι, αλλά ότι μπορείς από άποψη θερμοκρασιών, μπορείς. Άνοιξε νέο θέμα να σε βοηθήσουν επί τούτου οι ειδικοί.
sarpan Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Οκ ευχαριστω πολυ αγορινα.Παντως δεν ειναι και τοσο τεραστια οπως φανταζομουν. Edit: τα fans ειδα οτι μπορω να τα κοντρολλαρω και με το speedfan.Στο 80% ειναι αρκετα πιο ηρεμα σε σχεση με το 100%
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μην μπλέκεσαι με το speedfan. Bάλε στο bios το default προφιλ και εισαι οκ. Ούτε θα ζεσταίνεται, ούτε θα τα ακούς. Παίζουν φωτογραφίες?
sarpan Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μην μπλέκεσαι με το speedfan. Bάλε στο bios το default προφιλ και εισαι οκ. Ούτε θα ζεσταίνεται, ούτε θα τα ακούς. Παίζουν φωτογραφίες? Θα προσπαθησω σημερα αλλιως δεσμευομαι για αυριο
sarpan Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεινοσαυρε οι φωτογραφιες που ζητησες.Στο υψος ειναι μια χαρα.Βεβαια χρειαστηκε να αλλαξω σλοτ στις μνημες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τι μπουρί είναι αυτό ωρέ! Ωραίες οι φωτογραφίες. Πάει το 4ο σλοτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα