tsippp Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 θα ήθελα μια βοήθεια με ένα plugin που έχω να δημιουργήσω για την πτυχιακή μου.Αφορά το vuze bittorent(azureus) το οποίο είναι γραμμένο σε java.Αυτό που έχω να κάνω είναι να βρίσκω από ποιά χώρα είναι οι ip που κατεβάζουν ένα torrent εκείνη την στιγμή.Στον κώδικα μου που έχω κάνει μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει maxmind(http://www.maxmind.com/app/java)...αλλά μου βγάζει έναν error και δεν μπορώ να σηνεχίσω...αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το λάθος μου ή να μου πεί κάποιον άλλον τρόπο να βρώ αυτό που θέλω θα το εκτιμούσα...ο κωδικάς είναι ο εξής : public void eyresixoras () { String sep = System.getProperty("file.separator"); String dir = System.getProperty("user.dir"); LookupService lookup_service = new LookupService("GeoIP.dat", LookupService.GEOIP_MEMORY_CACHE ); String cc = lookup_service.getCountry(ip ).getCode(); } (το λάθος είναι στην υπογραμμισμένη ip)
x_maras Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει αλλά βλέποντας το doc της LookupService θα σου πρότεινα το εξής: Δοκίμασε τα βήμα βήμα και εκτύπωσε τα για να δεις τι σου επιστρέφουν. Δες αν η ip σου είναι σωστή. Πάρε πρώτα το αντικείμενο Country που η μέθοδος επιστρέφει και στη συνέχεια δες αν το παίρνεις σωστά. Τέλος δοκίμασε το getCode στο συγκεκριμένο αντικείμενο να δεις αν όντως σου επιστρέφει αυτό που θες. Και γράψε πάλι εδώ να μας πεις πως πήγε. Μέχρι τότε μπορεί κάποιος που γνωρίζει καλύτερα το θέμα να σου έχει απαντήσει συγκεκριμένα
tsippp Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 το error που βγάζει είναι "ip can not be resolved to a variable¨"...αλλα και να την δηλώσω σαν μεταβλητή long ή string πάλι το ίδιο λάθος μου βγάζει..κάποια ιδέα? Χωρίς να το έχω δοκιμάσει αλλά βλέποντας το doc της LookupService θα σου πρότεινα το εξής: Δοκίμασε τα βήμα βήμα και εκτύπωσε τα για να δεις τι σου επιστρέφουν. Δες αν η ip σου είναι σωστή. Πάρε πρώτα το αντικείμενο Country που η μέθοδος επιστρέφει και στη συνέχεια δες αν το παίρνεις σωστά. Τέλος δοκίμασε το getCode στο συγκεκριμένο αντικείμενο να δεις αν όντως σου επιστρέφει αυτό που θες. Και γράψε πάλι εδώ να μας πεις πως πήγε. Μέχρι τότε μπορεί κάποιος που γνωρίζει καλύτερα το θέμα να σου έχει απαντήσει συγκεκριμένα δοκιμάζοντας τα ένα ένα μου βγάζει αρκετά λάθη και δεν μου το τρέχει :/
warlock9_0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 το error αυτό σημαίνει οτι δε βλέπει τη μεταβλητή, άρα πρέπει να τη δηλώσεις κάπου που να φαίνεται στην eyresixoras
tsippp Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 το error αυτό σημαίνει οτι δε βλέπει τη μεταβλητή, άρα πρέπει να τη δηλώσεις κάπου που να φαίνεται στην eyresixoras έχω δοκιμάσει να το δηλώσω και μεσα στο getcountry(long ip) αλλά το βγάζει πάλι λαθος και το long και το ip..αλλα το εχω δοκιμασει να το δηλωσω και μεσα στην eyresixoras σαν παραμετρο -->eyresixoras(long ip) αλλα τότε μου βγάζει λάθος όλο το lookup_service.getCountry( ip )πρέπει να το δηλωσω σε αλλο σημειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα