doctorjim Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 παιδια θελω να αγορασω μια θηκη υπολογιστη και δινω εωσ 80 ευρω. ειδα μια αλλα μολις πηρα τηλ στο καταστημα μου ειπαν οτι δν τν εχουν και τετοιες μαλακιες. θελω μια θηκη για gaming pc με led fans και τζαμι στο πλαι. αυτη που ειδα στο site αυτου το μαγαζιου ειναι η saggita 2 ή sagitarrius της raidmax. μηπως ξερετε που μπορω να την βρω και αμα δν υπαρχει προτεινετε μου καμια case. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
newtech Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 παιδια θελω να αγορασω μια θηκη υπολογιστη και δινω εωσ 80 ευρω. ειδα μια αλλα μολις πηρα τηλ στο καταστημα μου ειπαν οτι δν τν εχουν και τετοιες μαλακιες. θελω μια θηκη για gaming pc με led fans και τζαμι στο πλαι. αυτη που ειδα στο site αυτου το μαγαζιου ειναι η saggita 2 ή sagitarrius της raidmax. μηπως ξερετε που μπορω να την βρω και αμα δν υπαρχει προτεινετε μου καμια case. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=window
doctorjim Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ναι ρε φιλε το ξερω το skroutz αλλα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι που θα βρω τη θηξη που θελω πρωτα και μετα να παω σε αλλη
beez Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 οταν το βρεις το κουτι και σε προσφορά θα έχει πλεον ποστάρει στη σωστή ενότητα
astrolabos Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Φιλαράκι έχεις συναίσθηση που ποστάρεις; Τι σχέση έχει το κουτί που θες με τις προσφορές;
doctorjim Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ωχ ρε φιλε τωρα το προσεξα αλλα επειδη ειμαι και καινουργιος μηπως ξερεις πως μπορω να το ποσταρω αλλού?
driftingcris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μην ποσταρεις αλλο. Απλα περιμενε και καποιος mod Θα το μεταφερει
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ναι ρε φιλε το ξερω το skroutz αλλα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι που θα βρω τη θηξη που θελω πρωτα και μετα να παω σε αλλη Πρέπει να μάθεις το σκρουτζ λιγο καλύτερα. > http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/m/827/Raidmax.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα