Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω μια θηκη υπολογιστη και δινω εωσ 80 ευρω. ειδα μια αλλα μολις πηρα τηλ στο καταστημα μου ειπαν οτι δν τν εχουν και τετοιες μαλακιες. θελω μια θηκη για gaming pc με led fans και τζαμι στο πλαι. αυτη που ειδα στο site αυτου το μαγαζιου ειναι η saggita 2 ή sagitarrius της raidmax. μηπως ξερετε που μπορω να την βρω και αμα δν υπαρχει προτεινετε μου καμια case.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

παιδια θελω να αγορασω μια θηκη υπολογιστη και δινω εωσ 80 ευρω. ειδα μια αλλα μολις πηρα τηλ στο καταστημα μου ειπαν οτι δν τν εχουν και τετοιες μαλακιες. θελω μια θηκη για gaming pc με led fans και τζαμι στο πλαι. αυτη που ειδα στο site αυτου το μαγαζιου ειναι η saggita 2 ή sagitarrius της raidmax. μηπως ξερετε που μπορω να την βρω και αμα δν υπαρχει προτεινετε μου καμια case.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=window

Δημοσ.

ναι ρε φιλε το ξερω το skroutz αλλα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι που θα βρω τη θηξη που θελω πρωτα και μετα να παω σε αλλη

Δημοσ.

Φιλαράκι έχεις συναίσθηση που ποστάρεις; Τι σχέση έχει το κουτί που θες με τις προσφορές;

Δημοσ.

ωχ ρε φιλε τωρα το προσεξα αλλα επειδη ειμαι και καινουργιος μηπως ξερεις πως μπορω να το ποσταρω αλλού?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...