zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παιδιά ξέρετε από που με συμφέρει να κάνω παραγγελίες για ηλεκτρολογικό υλικό (π.χ. πολύμπριζο) όταν το Skroutz δεν μπορεί να με βοηθήσει; Ρωτάω γιατί για κάτι που έψαχνα σε ένα πολυκατάστημα το βρήκα 25euros και σε ένα άλλο κατάστημα, ακριβώς το ίδιο προϊόν το βρήκα 67euros, μα είναι δυνατόν;
zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) κοίταξα ναι, χωρίς να έχω κ μεγάλη εμπειρία στο amazon, αλλά πολύμπριζα της Legrand που ψάχνω δεν βρήκα! Γίνεται να μην υπάρχουν στο Amazon? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=26291&cmicc=skroutz Επεξ/σία 11 Μαΐου 2012 από zoranb
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 μου αρεσει που θες και legrand... κατι ποιο απλο δεν ταιριαζει στους τοιχους σου...?
zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 μου αρεσει που θες και legrand... κατι ποιο απλο δεν ταιριαζει στους τοιχους σου...? Είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο (μάλλον το καλύτερο ή από τα καλύτερα) γιατί έχει προστασία με ασφάλεια που αλλάζει για υπολογιστή/τηλεφ κλπ. + το ότι είναι το μικρότερο σε ύψος απόσα έχω βρεί κ το χρειάζομαι έτσι κοντό (καθύψος) για συγκεκριμένο λόγο! το θέμα είναι που μπορώ να το βρώ φθηνά
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 οτι γραφει legrand ειναι αυτοματως και ακριβο... αν δεν βαριεσαι παρε τηλ ολα τα ηλεκτρολογικα καταστηματα μηπως και βρεις χαμηλοτερη τιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα