sdfun Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εγώ πέρασα από αγ.Παρασκευή για να πάρω το blade και υπήρχε μόνο ενα το εκθεσιακό. Εντύπωση μου κάνει πως δίπλα σε μερικά εμπορεύματα (οπως και στο blade) έχει καλάθι για ηλεκτρονική αγορά. Έτσι εν αγνοία κανείς αγοράζει μεταχειρισμένα εκθεσιακά. Nομίζω αν το πατήσεις το καλάθι δεν προχωράει στην αγορά. Και δεν είναι εν αγνοία σου εφόσον αναγράφεται ότι μερικά κομμάτια μπορεί να είναι εκθεσιακά άρα όχι καινούρια.
el_el Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εγώ πήρα απο το πειραιά αυτό το ηχοσυστημα pioneer στα 149 ευρώ, καλή τιμούλα, ενα κομματι εκθεσιακό μεν άθικτο δε. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0622184&catid=060703
giorginho Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πήρα αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0587842&catid=100100 Σφραγισμένο , όχι εκθεσιακό . thx στον topix starter Πηγα απο καταστημα σημερα και το ειχαν σκετο το τηλεφωνο, σφραγισμενο μεν, αλλα στα 29.90 (αντι 25 που λεει το λινκ)! Οχι οτι θελω τηλεφωνο... απλα λεμε!
katcos Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πηγα απο καταστημα σημερα και το ειχαν σκετο το τηλεφωνο, σφραγισμενο μεν, αλλα στα 29.90 (αντι 25 που λεει το λινκ)! Οχι οτι θελω τηλεφωνο... απλα λεμε! Ηταν το ίδιο χωρίς λάμπες στα 29 : http://www.multirama...92&catid=100100 25,00 είχε το ίδιο με 2 λάμπες δώρο (πήρα μάλλον το τελευταίο ) : http://www.multirama...42&catid=100100
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ειμαι ο μονος που δεν εχω καταφερει ποτε να προλαβω οποιαδηποτε "σουπερ προσφορα" απο multirama ?
spinemm Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Παλι "προσφορες" τα Μουλτιδραμα? παλι απο οτι φαινεται αρκετος κοσμος δεν θα "προλαβει" ή εαν προλαβει θα ειναι βιτρινατα ή μεσα απο το service......κατα τα αλλα του "κουτιου" ομως, (και τα περισσοτερα σε ποσοστο πανω απο 80% αζελατινωτα γεματα δαχτυλιες και σκονη....) ειλικρινα οποιος εχει σκεφθει αυτην την φοβερη ιδεα ξεστοκαρισματος ηθελα να ηξερα ΑΠΟ ποια χωρα πηρε το διπλωμα του "πανω" στη Διοικηση Επχσων.....
giorginho Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 εγω γενικα δεν διαφωνω με πωλησεις μεταχειρισμενων. αν δηλαδη καποια πραγματα ηταν σε αγγελιες εδω φθηνοτερα θα ηταν? απλα το ενα θεμα ειναι οτι δεν διευκρινιζεται η κατασταση του καθε τεμαχιου ξεχωριστα και φυσικα οτι ολα τα μεταχειρισμενα δεν εχουν κατσει να τα ξεσκονισουν εστω λιγο ενω οι συσκευασιες ειναι συνηθως σε αρκετα κακη κατασταση.
tigergreg Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Eνταξει. Αλλα να εχει ενα χαλασμενο στο σερβις και να τ ονομαζει προσφορα? Μαλλον ψαχνει για μ....ες!
giorginho Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ε ειπα "δεν διευκρινιζει την κατασταση" εννοωντας και αυτο. ετσι κι αλλιως αν κατι χαλασει εντος εγγυησης κανονιζουν την δουλεια με τον προμηθευτη και δεν βγαινουν χαμενοι. δεν εχει νοημα να πουλησεις χαλασμενο πραγμα εκτος αν οντως εισαι χαζο-χαζος!
pafrag Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Συμβουλή: Δείτε τα από κοντά και ρωτήστε. Κάποτε πήγα να πάρω "προσφορά" από άλλο καταστημα TV και ΔΕΝ έδιναν τηλεκοντρόλ στα εκθεσιακά!!!
tigergreg Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Στις "προσφορες" του πλαισιου τοπαθα αυτο εφοσον κουβαληθηκα στην μεταμορφωση για προσφορα 3 τροφοδοτικων χωρις μοντουλαρ καλωδιααα!!!! Σ ερωτηση μου τι να το κανω ρε φιλε αυτο διχως καλωδια? απαντηση εμεις ετσι τα πουλαμε και γιατι δεν το γραφετε στο σαιτ αυτο? ............... με 50% εκπτωση αυτα.
TakisStathis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδιά τι λέτε, αξίζει να το χτυπήσω; Tom Tom Start 20 (έστω και εκθεσιακό) Πάρτο!! Η ΤΟΜΤΟΜ είναι θυγατρική της Bosch/Teleatlas (εργαζόμουν εκεί πριν 12 χρόνια), και είναι από τους σοβαρότερους στο χώρο. Για την τιμή, τσέκαρε...
spinemm Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδιά τι λέτε, αξίζει να το χτυπήσω; Tom Tom Start 20 (έστω και εκθεσιακό) Η "ακριβεια" των TOMTOM στην Ελλαδα ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το εξωτερικο......καλυτερα προτιμησε ενα ΜΙΟ που ειναι "διαβητης" (με ποσοστο που αγγιζει το 98%)στο θεμα απεικονισης + ακριβειας θεσης επι του ψηφιακου χαρτη αλλα και στο θεμα αναβαθμισεων-ενημερωσεων των "χαρτων" σε οτι αφορα την Ελλαδα.
prometheas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Eχω το tomtom one XL, 2 χρονια τωρα, δεν ξερω αν αλλαζουν πολλα οσον αφορα το λογισμικο και ιδιαιτερα τους χαρτες στο συγκεκριμενο μοντελο που παραθετεις. Το πηρα κατοπιν συστασεων απο "ψαγμενους" του χωρου τοτε, που λεγαν οτι ειναι τοπ μαρκα στο εξωτερικο και επιτελους ηρθε και στην Ελλαδα. Λοιπον, ενα εχω να σου πω: Μακρια απο tomtom οσον αφορα την Ελλαδα. Τραγικοι χαρτες, τραγικη υποστηριξη απτην εταιρεια, πανακριβες ανανεωσεις χωρις να διορθωνουν τερατωδη λαθη εδω και 2 χρονια. Συν τοις αλλοις, οσον αφορα το One XL τουλαχιστον, κακη εως χειριστη κατασκευη-υλικα και φυσικα made in China. Μακρια. Η δική μου εμπειρία απο TomTom (ΧΧL) τόσο σε Ελλάδα (5 μηνες) όσο και στο εξωτερικό (3 χρονια σε Ελβετία, Γερμανια και Ιταλια) ειναι τελειώς διαφορετική πάντως. Μου κάνει εντυπωση αυτό πού λες. Καλά δεν συζητάω για Ευρώπη οπου μαζι με την Navigon παιζουν μπάλα σχεδον μονοι τους και προσφερουν υπηρεσίες που εμεις ακομα .. περιμενουμε (QuickGPSFix, Live Traffic HD!, MapShare updates ). Το προβλημα με την TomTom ειναι .. ο τρόπος που δουλευει το συστημα (IQ routes). Αυτο σημαινει οτι περα απο την λογική του navigation που ειναι ενσωματωμενη στους εκαστοτε χαρτες που εχει φορτωμενουνς η συσκευή, η λογική του προγραμματος ειναι τετοια που σε καθε διαδρομη που κανεις ειτε ζητωντας οδηγιες ειτε απλά εχοντας τη συσκευη ανοιχτη, "μαθαινει" διαδρομες και αναπροσαρμοζει καθε φορά τις βελτιστες διαδρομες με βαση προγενέστερες πληροφορίες. Δυστυχώς η μη δυνατοτητα χρήσης των υπηρεσιων που προανέφερα στην Ελλαδα καθιστά τη συσκευή μη ικανή να δειξει τα δοντια της.... Οσον αφορά τα υπολοιπα Τιμες χαρτων : Απο το site της TomTom μπορεις να βρεις πολύ καλες τιμες για αναβσαθμισεις. Εγω πληρωσα προσφατα 39 Ευρώ για 2 χρονια δωρεαν αναβαθμισεις για ολη την Ευρώπη (4 εκδοσεις το χρονο) . Τώρα αν καποιος τα θελει ολα τζαμπα ειναι αλλη υποθεση. Παρεπιπτόντως αν εχεις τιποτα σημεια που εχεις δει οτι οι χαρτες δεν παιζουν καλά αν θελεις στειλε τα μου (εστω με ΠΜ) για να δώ αν ισχυει και σε μενα ή οχι.. Ποιοτητα κατασκευής. Εδώ νομιζω οτι ολες οι συσκευές λιγο πολύ τα ιδια ειναι, δεν βλεπω η tomtom να υπερεχει η να υστερεί. Ειναι ομως γκουμούτσες... Εδώ νομιζω οτι η Navigon ειναι καλύτερη.. Επισης με χαλαει οτι η δικη μου συσκευή δεν παιρνει καρτες μνήμης.. Τελος παντων συγνωμη για το off-topic. Επι του θεματος, για μενα το Multirama εχει τελειώσει σαν μαγαζι εδω και πολύ καιρό.. Κριμα που δεν μαθαινουν από τα λαθη τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα