Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να ξηλώνεις τα λογότυπα από οτιδήποτε φοράς - χρησιμοποιείς..

Ή να ζητάς έκπτωση από τα μαγαζιά για το γεγονός ότι οι κατασκευαστές διαφημίζονται δωρεάν πάνω σου με τα λογότυπα τους..;)

Σε πολλές επιχειρήσεις υπάρχει κώδικας ένδυσης που απαγορεύει να φαίνονται λογότυπα - σήματα πάνω σε αυτά που φοράς.

γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς ;

Αυτό το πράγμα με τις μάρκες και το να κυκλοφορείς σαν κινούμενη διαφήμιση ποτέ δεν μου άρεσε..

Τα έντονα λογότυπα τα ξηλώνω από τα ρούχα, και αν δεν γίνεται αυτό φροντίζω να μην αγοράζω ρούχα παπούτσια με έντονα λογότυπα (ή και καθόλου αν γίνεται)...

Απλά respect

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν φοβάμαι τον κοινωνικό περίγυρο απλά θέλω να το παίζω λεφτάς στα γκομενάκια να τσιμπάνε και να γίνετε νταραβέρι , κακό ειναι ? :lol:

με ενα καλο παπούτσι βγάζεις άνετα γκόμενα , παλιά ήθελε ρόδα αλλα τώρα αρκέστηκαν σε αυτό.

Προσωπικά μου προκαλεί μεγάλη θλίψη ότι ακόμα και Μάιο 2012, στην κορύφωση της κρίσης, συνεχίζονται αυτές οι τακτικές που σε μεγάλο βαθμό οδήγησαν την χώρα σε αυτό το σημείο. Και για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρω το θέμα νοοτροπίας.

Ένα ψεύτικο παπούτσι δεν θα προκαλέσει πρόβλημα. Το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό το προκάλεσε η μαζική νοοτροπία της μεγαλομανίας μερίδας των Ελλήνων είτε με δανεικά είτε με τέτοιες απάτες, πάντα χωρίς πραγματικό οικονομικό υπόβαθρο, την περίοδο 2004-2007. Και (ω τι έκπληξη) πάντα ο ίδιος σκοπός: να ρίξουμε την γκόμενα που θέλει λεφτά και ακριβά υλικά.

Και μετά μας φταίει το ΔΝΤ για την χαμηλή παραγωγικότητα ως χώρα...

Αναφέρω λοιπόν 2 ερωτήσεις κοινής λογικής:

1. Η γκόμενα χαμηλής κοινωνικής στάθμης και εμφάνισης που ζητάει παράλογα υλικά εκβιαστικά για να συνάψει σχέση, βάζοντας εμμέσως τον ενδιαφερόμενο που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να επινοεί τεχνάσματα και να παίρνει δάνεια δεν αξίζει φτύσιμο και μόνο? Αν όλοι έκαναν "εμπάργκο" σε αυτά τα άτομα δεν θα συμμαζεύονταν? Και στο κάτω κάτω αυτή τι προσφέρει παραπάνω από τον άνδρα για να απαιτεί υλική αμοιβή. Ας όψονται τα περιοδικά που τους φούσκωσταν τα μυαλά και τις έκαναν να φαντασιώνονται ότι είναι star του holywood ενώ μένουν σε μια τρύπα με ποντίκια...

2. Εσύ ο ίδιος που θέλεις να τσιμπάνε τα γκομενάκια που σε ενδιαφέρουν, γιατί δεν γίνεσαι πιο παραγωγικός στο επάγγελμά σου ώστε να αποκτήσεις τα λεφτά που χρειάζεσαι και να αγοράσεις τα υλικά? Γιατί θέλεις να δείχνεις το ίδιο μέσω απάτης με κάποιον που έλιωσε τον πισινό του στις καρέκλες για να τα αποκτήσει? Αν σου φαίνεται αυτό δίκαιο πάω πάσο...

Συμπερασματικά θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω, ότι είναι πολύ πιο απλό και τίμιο να αγοράσεις ό,τι φτάνει η τσέπη σου και να μην αδικείς άλλα άτομα, μα πάνω απ'όλα τον ίδιο σου τον εαυτό, με ψευτιές. Και να γράφεις στα παπάκια σου όσες ενδιαφέρονται για το παπούτσι και το αυτοκίνητο και όχι για εσένα και όσους κοροϊδεύουν αυτούς που δεν φοράνε "μάρκες". Δεν έχει νόημα να έχεις σχέσεις με τέτοιας ποιότητας άτομα γιατί ό,τι και να κάνεις κάποια στιγμή την στραβή θα σου την κάνουν.

Δημοσ.

αν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις έτσι είσαι γελασμένος

Κλαίω!!! Το γέλιο μου ακούστηκε σε όλο το γραφείο !!! Χαχαχα !!! Είσαι θεός φίλε !!!

Δημοσ.

Προσωπικά μου προκαλεί μεγάλη θλίψη ότι ακόμα και Μάιο 2012, στην κορύφωση της κρίσης, συνεχίζονται αυτές οι τακτικές που σε μεγάλο βαθμό οδήγησαν την χώρα σε αυτό το σημείο. Και για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρω το θέμα νοοτροπίας.

Ένα ψεύτικο παπούτσι δεν θα προκαλέσει πρόβλημα. Το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό το προκάλεσε η μαζική νοοτροπία της μεγαλομανίας μερίδας των Ελλήνων είτε με δανεικά είτε με τέτοιες απάτες, πάντα χωρίς πραγματικό οικονομικό υπόβαθρο, την περίοδο 2004-2007. Και (ω τι έκπληξη) πάντα ο ίδιος σκοπός: να ρίξουμε την γκόμενα που θέλει λεφτά και ακριβά υλικά.

1. Η γκόμενα χαμηλής κοινωνικής στάθμης και εμφάνισης που ζητάει παράλογα υλικά εκβιαστικά για να συνάψει σχέση, βάζοντας εμμέσως τον ενδιαφερόμενο που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα να επινοεί τεχνάσματα και να παίρνει δάνεια δεν αξίζει φτύσιμο και μόνο? Αν όλοι έκαναν "εμπάργκο" σε αυτά τα άτομα δεν θα συμμαζεύονταν? Και στο κάτω κάτω αυτή τι προσφέρει παραπάνω από τον άνδρα για να απαιτεί υλική αμοιβή. Ας όψονται τα περιοδικά που τους φούσκωσταν τα μυαλά και τις έκαναν να φαντασιώνονται ότι είναι star του holywood ενώ μένουν σε μια τρύπα με ποντίκια...

2. Εσύ ο ίδιος που θέλεις να τσιμπάνε τα γκομενάκια που σε ενδιαφέρουν, γιατί δεν γίνεσαι πιο παραγωγικός στο επάγγελμά σου ώστε να αποκτήσεις τα λεφτά που χρειάζεσαι και να αγοράσεις τα υλικά? Γιατί θέλεις να δείχνεις το ίδιο μέσω απάτης με κάποιον που έλιωσε τον πισινό του στις καρέκλες για να τα αποκτήσει? Αν σου φαίνεται αυτό δίκαιο πάω πάσο...

Συμπερασματικά θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω, ότι είναι πολύ πιο απλό και τίμιο να αγοράσεις ό,τι φτάνει η τσέπη σου και να μην αδικείς άλλα άτομα, μα πάνω απ'όλα τον ίδιο σου τον εαυτό, με ψευτιές. Και να γράφεις στα παπάκια σου όσες ενδιαφέρονται για το παπούτσι και το αυτοκίνητο και όχι για εσένα και όσους κοροϊδεύουν αυτούς που δεν φοράνε "μάρκες". Δεν έχει νόημα να έχεις σχέσεις με τέτοιας ποιότητας άτομα γιατί ό,τι και να κάνεις κάποια στιγμή την στραβή θα σου την κάνουν.

καλά μην λυπάσαι επειδή ειμαι μεγαλομανής και αγοράζω παπούτσια με δανικά και κομπίνες, έτσι κανουμε όλοι οι Ελληνες B) :cool: B)

1.η γκόμενα θέλει λεφτα και ακριβά υλικά γιατι έτσι την έμαθε η μάνα της. Δεν προσπαθώ να την πιάσω γκόμενα , απλά θα την περάσω ενα χεράκι και πάμε για άλλα , οπότε και χρήματα να χαλάσω για την ένδυση μου κάνω απόσβεση γρήγορα.

2. Μου αρέσει η ευκολη λύση , ο εύκολος τρόπος , θέλω πάντα να καταφέρνω σήμερα αυτά που κάνει ο άλλος και σκοτώνετε ενα χρόνο, ειναι η φύση μου έτσι . Αν το καταφέρω με επιτυχία ναι , είναι δίκαιο για εμένα. :-)

ακόμα και αν έχει η τσέπη μου να αγοράσω ακριβά παπουτσια γιατι να το κάνω αν μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με το 1/10 της τιμής? χαζος ειμαι να σκάω λεφτα χωρίς λόγο?

και τέλος δεν ειναι ψευτιές , δεν είπα εγω οτι ειναι αυθεντικά , η κάθε μια θα τα δει και θα νομίζει πως ειναι, πρόβλημα της.

όσο για τα παρακάτω άτομα συμφωνώ,δεν αξίζουν και σαν χαρακτήρες και σαν άνθρωποι αλλα δεν έχω σχέσεις μαζι τους , απλά τα χρησιμοποιώ για να περνάω καλα. B)

σου απάντησα σε όλα ;)

Δημοσ.

καλά μην λυπάσαι επειδή ειμαι μεγαλομανής και αγοράζω παπούτσια με δανικά και κομπίνες, έτσι κανουμε όλοι οι Ελληνες B) :cool: B)

1.η γκόμενα θέλει λεφτα και ακριβά υλικά γιατι έτσι την έμαθε η μάνα της. Δεν προσπαθώ να την πιάσω γκόμενα , απλά θα την περάσω ενα χεράκι και πάμε για άλλα , οπότε και χρήματα να χαλάσω για την ένδυση μου κάνω απόσβεση γρήγορα.

2. Μου αρέσει η ευκολη λύση , ο εύκολος τρόπος , θέλω πάντα να καταφέρνω σήμερα αυτά που κάνει ο άλλος και σκοτώνετε ενα χρόνο, ειναι η φύση μου έτσι . Αν το καταφέρω με επιτυχία ναι , είναι δίκαιο για εμένα. :-)

ακόμα και αν έχει η τσέπη μου να αγοράσω ακριβά παπουτσια γιατι να το κάνω αν μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με το 1/10 της τιμής? χαζος ειμαι να σκάω λεφτα χωρίς λόγο?

και τέλος δεν ειναι ψευτιές , δεν είπα εγω οτι ειναι αυθεντικά , η κάθε μια θα τα δει και θα νομίζει πως ειναι, πρόβλημα της.

όσο για τα παρακάτω άτομα συμφωνώ,δεν αξίζουν και σαν χαρακτήρες και σαν άνθρωποι αλλα δεν έχω σχέσεις μαζι τους , απλά τα χρησιμοποιώ για να περνάω καλα. B)

σου απάντησα σε όλα ;)

Στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε τα βλέπω κάθε μέρα αυτά. Όποιος δεν τα κάνει αυτά είναι χαμένος από χέρι στην Ελλάδα δυστυχώς. Παράνομο σαφώς και είναι με βάση το γράμμα του νόμου περί παράνομης αντιγραφής σήματος κατοχυρωμένου από εταιρεία, για να μείνω και στην ουσία του topic. Το να εφαρμοστεί ο νόμος όμως, απίθανο, ειδικά στην Ελλάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος φόβου. Αν υπήρχε έλεγχος η μισή Ελλάδα (και παραπάνω) θα ήταν στα δικαστήρια που να χωρέσουν!!! :-D :-D :-D

Άλλο είναι το πρόβλημα. Στους άγραφους νόμους. Και κυρίως ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση, όποιος χρησιμοποιεί μαϊμούδια, ο ίδιος νοιώθει άνετα με αυτό? Στην ουσία κοροϊδεύει τον εαυτό του. Πιο απλό είναι να αγοράσει μια μάρκα στα κυβικά του και να είναι κύριος.

Όπως λέει και η παροιμία "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".

Και φυσικά ποτέ μα ποτέ, ό,τι και να κάνει θα παραμείνει εκεί που είναι και ποτέ δεν θα φτάσει τους από πάνω του με τα πραγματικά και οχι με τις μαϊμούδες. Ο οποίοι γελάνε με αυτά που βλέπουν παρόλο που τους προκαλείται με δόλιο τρόπο ζημιά. Καλός ο κλεφτοπόλεμος για 1-2 ημέρες αλλά η πραγματική προσπάθεια κάνει ένα άτομο ανταγωνιστικό στην κοινωνία δια παντός και κυρίως δεν τον κάνει ποτέ ρόμπα.

ΥΓ: Απορώ με το θράσος ορισμένων που ενώ σκέπτονται έτσι βγαίνουν και βρίζουν το ΔΝΤ και την ΕΕ για το κατάντημα της Ελλάδας ενώ ξέρουν πολύ καλά πόσο έχουν βάλει το χεράκι τους... Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν και ειλικρινή άτομα σαν εσένα που λένε ακριβώς αυτό που συμβαίνει και μάλιστα και με σοβαρά επιχειρήματα και δεν κρύβονται στις φούστες τους.

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω πως οι αρχαίοι φιλόσοφοι δεν χάθηκαν ακόμα.

Ξεκινήσαμε απ το πώς θα κάνει ο ΤΣ τράμπα το αιλουροειδές απ το ένα ζευγάρι παπούτσια στο άλλο μπας και ρίξει κάνα πτηνό σε κάποιο ανυποψίαστο γατάκι και καταλήξαμε να μελετάμε τα βαθύτερα αίτια της κρίσης σε οικονομικό, πολιτικό και πνευματικό επίπεδο.

Είμαι σίγουρος πως απο κει ψηλά, ο Σωκράτης θα τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση!

Δημοσ.

Κλαίω!!! Το γέλιο μου ακούστηκε σε όλο το γραφείο !!! Χαχαχα !!! Είσαι θεός φίλε !!!

ΧΑΡΑ ΜΟΥ

conqueror06 μέχρι ένα σημείο έχεις δίκιο, ξέχασες όμως να πάρεις υπόψην, ότι οι αθλήτριες του ρωμαϊκού κόσμου δεν παρουσιάζονταν ημίγυμνες, καθώς «φορούσαν έναν χιτώνα που άφηνε ακάλυπτο μόνο το ένα μέρος του στήθους» δηλώνει ο Manas. «Σε κάθε περίπτωση, οι αθλήτριες δεν παρουσιάζονταν με γυμνά τα στήθη τους». Από την άλλη πλευρά, οι μονομάχοι ήταν σκλάβοι ή άνθρωποι χαμηλής κοινωνικής στάθμης. Η ημίγυμνη απεικόνισή τους θα ήταν πιο αποδεκτή στην αρχαία ρωμαϊκή κοινωνία. Ο επίδεσμος που φορά η γυναίκα στο γόνατό της αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό των μονομάχων.

Δημοσ.

conqueror06 μέχρι ένα σημείο έχεις δίκιο, ξέχασες όμως να πάρεις υπόψην, ότι οι αθλήτριες του ρωμαϊκού κόσμου δεν παρουσιάζονταν ημίγυμνες, καθώς «φορούσαν έναν χιτώνα που άφηνε ακάλυπτο μόνο το ένα μέρος του στήθους» δηλώνει ο Manas. «Σε κάθε περίπτωση, οι αθλήτριες δεν παρουσιάζονταν με γυμνά τα στήθη τους». Από την άλλη πλευρά, οι μονομάχοι ήταν σκλάβοι ή άνθρωποι χαμηλής κοινωνικής στάθμης. Η ημίγυμνη απεικόνισή τους θα ήταν πιο αποδεκτή στην αρχαία ρωμαϊκή κοινωνία. Ο επίδεσμος που φορά η γυναίκα στο γόνατό της αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό των μονομάχων.

Ας μην πιάνουμε τους Ρωμαίους (και Έλληνες) για το τί ήταν αποδεκτό στην κοινωνία τους.

Αποδεκτό ήταν οι σεξουαλικές ανάγκες του άνδρα, να καλύπτωνται από τις ιέριες των ναών της Αφροδίτης, ή από εξωσυζυγικές σχέσεις. Με την γυναίκα σου μόνο για λόγους τεκνοποίησης, και πέραν αυτού, θεωρείτο ότι πιο μειωτικό για έναν άνδρα.

σου απάντησα σε όλα ;)

Φίλε μην πέρνεις όλους τους Έλληνες στο στόμα σου.

Στους ιθαγενείς της Ελληνικής χερσονήσου να αναφέρεσαι μόνο.

Οι σκληρά εργαζόμενοι του εξωτερικού, που πέρνουν το μήνα όσα πέρνεις εσύ το χρόνο, δεν πετάνε τα λεφτά τους σε ****. Γι αυτό κάνουν και λεφτά τα οποία δεν χρειάζετε να τα 'δείχνουν' για να ρίξουν μία γκόμενα.

Με την νοοτροπία αυτή, καταλήξατε εκεί που είστε. Και φυσικά δεν θέλετε να βγείτε από το Ευρώ, γιατί μια υποτιμημένη δραχμή, δεν θα μπορείτε ούτε κινέζικο εισαγώμενο να αγοράσετε.

Ανεξάρτητα αν τουλάχιστον θα μπορείτε να φάτε.

Όσο για τις γκόμενες, μου φαίνετε ότι χάσατε τον μπούσουλα. Αν δεν μπορείς να ρίξεις γυναίκα με 'ψήσιμο' και χρειάζεσαι να δείχνεις φίρμα, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Το να πέφτετε τόσο εύκολα τόσο χαμηλά, απλά δείχνετε ότι είστε ακόμα ανώριμοι και χωρίς τις σχετικές γνώσεις.

Όσον αφορά τα ΜΜΕ που φουσκώνουν τα μυαλά στις γυναίκες, αφήστε τα να φουσκώνουν. Άλλωστε ο λόγος που τα διαζύγια σήμερα είναι σε τέτοια επίπεδα είναι αυτός. Όπως επίσης και το ότι κατακριμνήζονται όταν σκάει το διαζύγιο/χωρισμός μιας και τις έχετε ανεβάσει αρκετά ψηλά.

Δημοσ.
Είμαι σίγουρος πως απο κει ψηλά, ο Σωκράτης θα τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση!

Μπα!! Αυτός μπορει να φιλοσοφουσε και να έπιανε ωραίους πισινους όλη μέρα, αλλά σε περιπτωση πολέμου ήταν πρώτη γραμμή. Ξέρεις οι δικοί μας φιλόσοφοι που θα ήταν? (και δεν αναφέρομαι στα παιδιά εδω...στους τηλεοπτικούς αναφέρομαι.)

Επί της ουσίας για να μη ξεφευγουμε.

Υπάρχει κόσμος που δίνει απίστευτα λεφτά για ρούχα. Είναι ο ίδιος κόσμος που κοιτάζει τον συνάνθρωπό του και ελέγχει τα ρούχα του.

Έχω τετοιο φίλο.

Άλλοι γουστάρουν να έχουν καγκουρέικα αμάξια, άλλοι να κάνουν συλλογή απο πεταλούδες, άλλοι να πηγαίνουν ταξίδια. Αυτός δουλεύει σα τον σκύλο και τα σκάει σε επώνυμα ρούχα.

Και μάλιστα όλα του τα δώρα στους άλλους αφορουν τέτοια ρούχα. (πχ εμενα πρόσφατα μου πήρε σε μια γιορτή που ειχα κάνει σπίτι μου, ένα αυθεντικό μπλουζάκι λακοστ - τα οποία απεχθάνομαι αλλά αυτός λατρεύει)

Η γυναίκα του είναι ακριβώς το ίδιο στυλ.

Ο φίλος που θέλει να κάνει την μεταποίηση, αν θεωρεί πως έτσι θα κάνει το κέφι του, ας το κάνει.

Πολύς κόσμος ντρέπεται υποσυνείδητα για τα ρούχα που φοράει.

Πλέον όμως και επειδή τα χρήματα λιγοστεύουν, όλο και περισσότεροι φοράνε απλά ρουχα χωρις μάρκες κολλημένες επάνω.

Οι σκληρά εργαζόμενοι του εξωτερικού, που πέρνουν το μήνα όσα πέρνεις εσύ το χρόνο, δεν πετάνε τα λεφτά τους σε ****.

Επέτρεψέ μου να γνωρίζω πολλούς σκληρά εργαζόμενους του εξωτερικού που τα σκάνε μια χαρά σε ακριβά ρούχα.

Μη γενικεύεις!

Δημοσ.

Ας μην πιάνουμε τους Ρωμαίους (και Έλληνες) για το τί ήταν αποδεκτό στην κοινωνία τους.

Αποδεκτό ήταν οι σεξουαλικές ανάγκες του άνδρα, να καλύπτωνται από τις ιέριες των ναών της Αφροδίτης, ή από εξωσυζυγικές σχέσεις. Με την γυναίκα σου μόνο για λόγους τεκνοποίησης, και πέραν αυτού, θεωρείτο ότι πιο μειωτικό για έναν άνδρα.

Οι σκληρά εργαζόμενοι του εξωτερικού, που πέρνουν το μήνα όσα πέρνεις εσύ το χρόνο, δεν πετάνε τα λεφτά τους σε ****. Γι αυτό κάνουν και λεφτά τα οποία δεν χρειάζετε να τα 'δείχνουν' για να ρίξουν μία γκόμενα.

Με την νοοτροπία αυτή, καταλήξατε εκεί που είστε. Και φυσικά δεν θέλετε να βγείτε από το Ευρώ, γιατί μια υποτιμημένη δραχμή, δεν θα μπορείτε ούτε κινέζικο εισαγώμενο να αγοράσετε.

Ανεξάρτητα αν τουλάχιστον θα μπορείτε να φάτε.

Όσο για τις γκόμενες, μου φαίνετε ότι χάσατε τον μπούσουλα. Αν δεν μπορείς να ρίξεις γυναίκα με 'ψήσιμο' και χρειάζεσαι να δείχνεις φίρμα, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Το να πέφτετε τόσο εύκολα τόσο χαμηλά, απλά δείχνετε ότι είστε ακόμα ανώριμοι και χωρίς τις σχετικές γνώσεις.

Όσον αφορά τα ΜΜΕ που φουσκώνουν τα μυαλά στις γυναίκες, αφήστε τα να φουσκώνουν. Άλλωστε ο λόγος που τα διαζύγια σήμερα είναι σε τέτοια επίπεδα είναι αυτός. Όπως επίσης και το ότι κατακριμνήζονται όταν σκάει το διαζύγιο/χωρισμός μιας και τις έχετε ανεβάσει αρκετά ψηλά.

Πες τα φίλε μου να αγιάσει το στόμα σου!!!!! Έλεος πια με αυτό το πανηγύρι από το 2004! Και η απαξίωση σε όσους δεν το κάνουν και εργάζονται και πράττουν τίμια λες και είμαι μ.....ς!!! :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Fixed για να είμαστε on-topic.

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι για να πεσει το κοριτσάκι, πρέπει να του βάλεις τρικλοποδια

tumblr.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...