Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-234625-0-43589000-1336833798_thumb.jpg

με πλοηγηση στο νετ εμφανιζει αυτες τις θερμοκρασιες

το μονο που δε φαινεται ειναι ενας δευτερος σκληρος με θερμοκρασια στους 38 βαθμους

ειμαι σε καλα επιπεδα?μηπως για τη χρηση του επεξεργαστη ειναι καπως ανεβασμενη???

Δημοσ.

Βασικά τα core εχουν υψηλή θερμοκρασία(60). Καθάρισε το κουτί από μέσα και κυρίως την ψύκτρα του επεξεργαστή. Επίσης δες αν πατάει καλά η ψύκτρα και ξανβάλε πάστα.

Οι αλλες θερμοκρασίες ειναι οκ

Δημοσ.

Βασικά τα core εχουν υψηλή θερμοκρασία(60). Καθάρισε το κουτί από μέσα και κυρίως την ψύκτρα του επεξεργαστή. Επίσης δες αν πατάει καλά η ψύκτρα και ξανβάλε πάστα.

Οι αλλες θερμοκρασίες ειναι οκ

ειναι σε καθαρισμενο καινουργιο κουτι και ολα ειναι τακτοποιημενα

βεβαια δεν εχω αλλαξει παστα αποταν εχει φτιαχτει ο υπολογιστης

υ.γ. οταν λες παταει καλα θα το διαπιστωσω δηλαδη αν κουνιεται?γιατι κατι τετοιο δε γινεται...

Δημοσ.

επειδη δεν ειχα ποτε ασταθεια με το συστημα και επειδη ηθελα να ασχοληθω γιατι κατι δε μου κολαει,,,σας λεω τι εκανα!

εβγαλα τη ψυκτρα κανενα ιχνος ταλαιπωριας πανω στα μεταλα καθαρισα με προσοχη ξανα εβαλα παστα και κουμπωσα...

προς μεγαλη μου εκπληξη η θερμοκρασια ανοιγματος και κανοντας πλοηγηση κανα εγραφο κανα βιντεακι ειναι μεσο ορο 63 βαθμους,,,

εβαλα να παιξω ενα παιχνιδι στο hardest 1920x1080 αναλυση περιπου καμια 10ρια βαθμους η καρτα γραφικων ανεβαινει και η cpu 7 με 8 βαθμους....

αισθανομαι οτι κατι δε δειχνει σωστα....

αν ειχε θεμα θερμοκρασιας δε θανεβαινε περισσοτερο ο επεξεργαστης?

παρατηση να πω οτι μεσα στο bios η θερμοκρασια cpu ειναι 39-41....

τελικη πληροφορια ειναι οτι εχω μια συνθετη ψυκτρα αερα<αθορυβη> με υγρο<κανει ενα κυκλωμα για τη ψυξη σε συνδιασμο με ανεμιστηρακι>....

υπαρχει περιπτωση οι μετρησεις να ειναι λαθος?

η 63 βαθμους να ειναι φυσιολογικη λειτουργια???

εκανα και καποιο τεστ με τα πραγματα που φοραω και μου εβγαλε για τη συνθεση μου ικανοποιητικα αποτελεσματα...μαλιστα δικτυακα που εψαξα ειχα τις καλυτερες τιμες απο

ολους του χρηστες που φορουσαν τα ιδια πραγματα...

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και θα χαρω νακουσω τις σκεψεις-λυσεις!

Δημοσ.

με αυτο το προγραμμα παιρνω μετρησεις οσο μου δειχνει η μητρικη,,,

χωρις προβλημα!!!

post-234625-0-15526300-1336960152_thumb.jpg

ε ρε προβληματα πρωι πρωιmrgreen.png

υ.γ. το θεμα ειναι οτι cpuid hwmonitor οπου αλλου το χω δοκιμασει δειχνει οκ....

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες με το fancontrol είναι φυσιολογικές. Γενικά να εμπιστεύεσαι το bios για θερμοκρασίες, ρεύματα αλλά έχε υπόψιν ότι το bios έχει την cpu ~60%.

Δημοσ.

εννοεις ως λειτουργια 60% την ωρα που κανει τη μετρηση οταν εισαι στο bios?

ευχαριστω πολυ για το χρονο σου και τις απαντησεις σουgrin.png

Δημοσ.

βρηκα αυτο που επρεπε και εριξα θερμοκρασιες στη καρτα γραφικων δυο βαθμους 4 επερξαστη 5 στους δισκους

εχω εναν ανεμιστηρα μπροστα εισοδο ενα παλγιο εισοδο εναν πισω εξοδο

δεν εβαλα κατι παραπανω απλα διευθετυσα τη ροη του πλαγιου με το μπροστινο και ετσι απλα οχι μονο κατεβηκε ο επεξεργαστης αλλα πεσανε και οι δισκοι κατι που δε το περιμενα τοσο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...