Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπάρχουν πλέον SSDs που να μην υποστηρίζουν Trim, δεν είναι θέμα controller αλλά ssd και λειτουργικού αν δεν κάνω λάθος...

μακρυά τους SSD από non native controllers στη μητρική :P

ποιοι ειναι οι non-native controllers?

Δημοσ.

Και τους 2 μηχανικους στον marvell η μονο αυτον με το λειτουργικο?O ssd στον marvell ειναι ταχυτερος?Γιατι απ'οσο μπορω να καταλαβω απο τις ταχυτητες που εβγαλε το atto benchmark,στον intel controller, ειναι αρκετα υψηλες

υ.γ. το raid δεν γνωριζω τι κανει και σε τι χρησιμευει

Πραγματικά κάνεις ότι θέλεις κ ότι σου αρέσει. Απλά επειδή ήταν σε IDE πριν το είπα για να μην τους χαλάσεις το βόλεμα τους.αν κρατήσεις το παλιό λειτουργικό τότε η πρέπει να τον κρατήσεις αυτόν σε IDE η να του κάνεις ένα patch να το βλέπει και σε ahci.

Ναι οι natve controllers είναι καλύτεροι σε κάθε περίπτωση εγώ τους έχω έτσι για λόγους σταθερότητας και διαχωρισμού των 2 λειτουργικών.

Δημοσ.

Επανερχομαι γιατι θελω να ρωτησω 2 πραγματα.Εχω παρατηρησει τα εξης:

20120515034507.jpg

Η εικονα αυτη εμφανιζεται πριν μπω στα windows.Πριν βαλω τον ssd εμφανιζοταν αυτο το μηνυμα αλλα για παρα πολυ λιγο.μεχρι τις 3 πρωτες τελειες.Τωρα συνεχιζει και απο κατω,δηλαδη σαν να χρειαζεται περισσοτερο χρονο να διαβασει το λειτουργικο????

Δευτερον πριν μπω στα windows παρατηρω μια μικρη καθυστερηση εκει που εμφανιζει το εικονιδιο "welcome".Ενω αν θυμαμαι καλα εμπαινε καρφι μεσα τωρα κανει 5-6 secs

Δημοσ.

1) δεν φαίνεται η φώτο σου. 2) τώρα ο δεύτερος "Marvell controler" θέλει και τον δικό του χρόνο για να αναγνωρίσει τους δίσκους που έχει πάνω του.αν έβαλες τελικά και δίσκο που έχει πάνω λειτουργικό και όχι μόνο αρχεία θέλει κ 2 δεύτερα περίπου παραπάνω γιατί ελέγχει και τον boot record..

Δημοσ.

1) link fixed

2) Ναι εκανα οπως μου ειπες και εβαλα τον προηγουμενο δισκο με το λειτουργικο στον marvell

Δημοσ.

Το κατάλαβα, αν είναι κενός ο controler boot-αρει πιο γρήγορα.. αλλιώς πρέπει να διαβάσει τα SMART. ;) επίσης απέφυγε να bootareis με κουμπωμένους USB πάνω.

Δημοσ.

Το κατάλαβα, αν είναι κενός ο controler boot-αρει πιο γρήγορα.. αλλιώς πρέπει να διαβάσει τα SMART. ;) επίσης απέφυγε να bootareis με κουμπωμένους USB πάνω.

Στον intel controller εχω τον ssd, εναν 800αρη για storage, και το dvd.

Λες να βαλω και τον 800αρη στον marvell;

Παντως πριν τον ssd που και παλι ειχα 2 δισκους και το dvd δεν εκανε τοσο χρονο.

Δημοσ.

Τους είχες προφανώς στον ίδιο controler.. Πειραματισου και όπου σ'αρεσει κράτα το . ζημιά δεν κάνεις. μόνο τον ssd σταθερό, όλα τ'αλλα δοκίμασε τα γνώση θα αποκομίσεις. ;)

Δημοσ.

Τους είχες προφανώς στον ίδιο controler.. Πειραματισου και όπου σ'αρεσει κράτα το . ζημιά δεν κάνεις. μόνο τον ssd σταθερό, όλα τ'αλλα δοκίμασε τα γνώση θα αποκομίσεις. ;)

Οκ καταλαβα.Ευχαριστω και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...