Vagggelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Καλησπέρα!Είμαι καινούριο μέλος κ όπως λέει κ ο τίτλος του θέματος Τα windows σέρνονται μετα απο φορμάτ..Το συστημά μου είναι αυτό HP Pavillion dv6 Notebook Pentium Dual Core [email protected] Ghz, Ram 4GB 32 bit.Είναι καπου τετραετίας αλλά ποτέ δεν μου είχε βγάλει πρόβλημα..Στο θέμα τώρα αποφάσισα να κάνω φορμάτ μετά από 4-5 μήνες γτ το είχα λιώσει το μηχάνημα κ στα κατεβάσματα κ στα προγράμματα κ όλα κ μόλις το έκανα άρχισε να σέρνεται πραγματικά όμως τα πάντα δεν αποκρίνονται σελίδες στο νετ μεχρι 2, τις ενημερώσεις κάνει τρομερά αρκετή ώρα για να τις κατεβάσει, κ μπορεί να μην τις ολοκληρώσει κιόλας..Να πω την αμαρτία μου είχα Win7 σπασμένα κ αποφάσισα να ξαναβάλω τα vista που είχε στην αρχή..Μπορεί να φταίει κάτι με τα service pack?Με την Ram?Με το ότι ζεσταίνεται το λάπτοπ?Γιατί έχω παρατηρήσει οτι όταν είναι πάνω στο ξύλο του γραφείου κ δουλέυει στο φούλ κ υπερθεμαίνεται..κ μόλις το βγάζω το μισό απέξω έρχεται στα ίσα του..Να αγοράσω κάποιο ανεμιστήρα που είναι κ καλοκαίρι?Όποιος ξέρει κ μπορεί να βοηθήσει αν μπορεί...Ευχαριστώ!
Redshift Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 αν εκει που το βαζεις ανεβαζει θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικο να σερνεται γιατι κατεβαζει συχνοτητες στον επεξεργαστη για να κρυωσει,αυτο ομως δεν σου συνεβαινε και με τα 7? drivers εχεις περασει? τα 7 ειναι σιγουρα ποιο αποκρισιμα απο τα vista αλλα οχι στον βαθμο που λες
Vagggelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Όχι δουλέυανε όλα άψογα κ πριν ένα μήνα περίπου είδα την 1η μπλε οθόνη μετά από κάποιο παιχνίδι που έλεγε ότι λείπει κάποιο Dll..Άλλη μια φορά ξανάκανε κ μετά τπτ πάλι..Μέχρι πριν λίγο που τελείωσε μια ενημέρωση έγινε επανεκίνηση κ τσουπ πάλι μπλε οθόνη..μόνο που δεν πρόλαβα να δω τι έλεγε.Άπο drivers έχει ότι είχε μέσα το cd της HP κ προφανώς δεν είναι ενημερωμένοι..Να ξαναβάλω τα 7?Να το πάω σε κάποιον τεχνικό?Αν βοηθάει κάποιον με ctrl+alt=delete κ στην καρτέλα επιδόσεις έλεγε: Φυσική μνήμη 3038, στην cache 1726, ελέυθερη 315.
Redshift Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 καταρχας για να τρως μπλε οθονες η εχεις καποιο hardware προβλημα η εχεις βαλει τπτ λαθος drivers με εξαναγκασμο εγω στην θεση σου θα αρχιζα τεστ μνημης,καρτας γραφικων,θα τσεκαριζα θερμοκρασιες κλπ και αν το προβλημα επιμενει θα εβαζα windows 7 32bit με drivers απο το ιντερνετ ps κοιτα να καθαρισεις το λαπτοπ φυσωντας αερα απο τις γρυλιες εξαερισμου ειτε με καποιο blower ειτε σε βενζιναδικο
tigergreg Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Εαν εβαλες τα εργοστασιακα βιστα με ρεκαβερυ τοτε να γνωριζης οτι εαν δεν ειναι σπ1 δεν κανη αναβαθμιση απο το σαιτ αλλα πρεπει να το κατεβασης μανουαλ. Μετα θα κανη τισ αναβαθμισεις μονο του και δεν θα σερνεται οπως αρχικα. Εαν συνεχιστουν οι μπλε οθονες πιθανον να θελη καθαρισμα και νεα παστα.
Vagggelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Όχι έκανα κανονικό φορμάτ απ'τα δισκάκια της εταιρείας κ έχει το SP1 μέσα..Αν μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι η πάστα γτ το είδα κ αλλού κ δεν ξέρω τι είναι.Μάλλον θα ξαναβάλω τα 7 με νέο φορμάτ σπασμένα ξεσπασμένα δεν πειράζει..Πάλι καλά έχω κρατήσει τους drivers κατεβασμένους απο το σάιτ της HP κ θα ρίξω κ ένα καλό καθάρισμα από κάτω.Αυτά τα τέστ μνήμης κάρτας από που γίνονται?Σας ευχαριστώ κ τους 2 για την βοήθεια.
Redshift Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 παστα ειναι το θερμοαγωγιμο υλικο μεταξυ επεξεργαστη και ψυκτρας,για να την αλλαξεις σε φορητο θα πρεπει να τον λυσεις οποτε δεν στο συνιστω εκτος και αν πιανουν τα χερια σου για τα τεστακια υπαρχουν προγραμματα διαβασε εδω http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/
Vagggelis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δεν πιάνουν κ ιδιαίτερα αλλά κ γενικά είμαι κατά στο να πειράζω κάτι άμα δεν το ξέρω 100%.Ευχαριστώ κ πάλι για την βοήθεια.
Redshift Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 υποθετοντας οτι διαβασες το λινκ για τις μπλε οθονες που εβαλα παραπανω θα σου ελεγα πριν ξανακανεις φορματ να ελεγξεις πρωτα το πισι με τα προγραμματακια του αρθρου για να αποκλεισεις πρωτα οτι ειναι hardware προβλημα
Vagggelis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ναι το διάβασα αυτό που μου έστειλες αλλά μου φαινόντουσαν λίγο κινέζικα δεν σκαμπάζω κ πολύ από τέτοια.Κ επειδή δεν το έιχα διαβάσει το μήνυμα σου το ξαναέκανα το φορμάτ με τα 7 κ καμία σχέση το μηχάνημα δουλεύει σχετικά κομπλέ μόνο μετά από αρκετή ώρα αρχίζουν κ δεν αποκρίνονται πράγματα αλλά για πολύ λίγο όχι όπως με τα βίστα..πιστέυω ότι πρέπει να είναι θέμα μνήμης μάλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα