Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημειώθηκε σεισμός για 2-3 δεύτερα στην περιοχή της θεσσαλονίκης πριν 5 λεπτά. Έγινε πουθενά αλλού;

Δημοσ.

Σημειώθηκε σεισμός για 2-3 δεύτερα στην περιοχή της θεσσαλονίκης πριν 5 λεπτά. Έγινε πουθενά αλλού;

Σαν που αλλού να γίνει;

Δημοσ.

Σαν που αλλού να γίνει;

Υπόλοιπες περιοχές της ελλάδας.

αθηνα αν δεν κανατε τοση φασαρια θα κοιμομασταν :P

Χαχα

Δημοσ.

Ναι έγινε ένας 3.4, αλλά επειδή οι σεισμοί είναι μοναδικοί και δεν ταξιδεύουν, δε νομίζω να εγινε ο ιδιος σεισμός κάπου αλλου. Άλλοι σεισμοί έγιναν και γίνονται συνεχεια σε διαφορα σημεία της γης.

Ενδεικτικά δες

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stations/maps/

Δημοσ.

το φαινομενο ντομινο ειχα ακουσει οτι ισχυει και για τους σεισμους, εκτος αν ισχύει σε βαθος χρονου

Δημοσ.

Ναι έγινε ένας 3.4, αλλά επειδή οι σεισμοί είναι μοναδικοί και δεν ταξιδεύουν, δε νομίζω να εγινε ο ιδιος σεισμός κάπου αλλου. Άλλοι σεισμοί έγιναν και γίνονται συνεχεια σε διαφορα σημεία της γης.

Ενδεικτικά δες

http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stations/maps/

Σε περιοχή όμως όπως η ελλάδα που είναι από τις πιο σεισμογενείς, θεωρώ εύλογο να υπάρχει σεισμοί-μετασεισμοί και σε υπόλοιπες περιοχές.

Edit: Το λινκ δεν δουλεύει σε μένα. Ίσως το μπλοκάρει το ad-block.

Δημοσ.

Ήμουν στο μπάνιο, και τον ένιωσα καλά, τον σεισμό. Αλλά πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Στον 3ο είμαι.

Γενικά φέτος έγιναν αρκετοί, αλλά βέβαια μικροί, σεισμοί σε τέτοιες ώρες ή απλά δεν θυμάμαι των προηγούμενων χρόνων;

Δημοσ.

Μαλακια σεισμός ήταν.. Αλλά για την μάνα μου ήταν κάτι παραπάνω απο σεισμός.... Πόλεμος....είμαι σίγουρος ότι περιμένει και τον μετασεισμο τώρα

Δημοσ.

Σε περίπτωση σεισμού:

1. Ενημερώστε το status σας στο Facebook.

2. Επαναλάβετε το 1 όσες φορές χρειαστεί.

Δημοσ.

Eγω έφτιαχνα τοστάκια εκείνη την ώρα και ο σκύλος δίπλα μου (μην μυρίσει φαΐ, σε παίρνει από πίσω) άρχισε να γρυλίζει :P

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τίποτα, κοιμόμουν του καλου καιρού. Ποίος ο λόγος που γίνετε θέμα όμως? ζούμε σε μια σεισμογενή χώρα και δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση τόσο μικρού μεγέθους σεισμός ώστε να το συζητάμε καν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...