dmsdms Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλημέρα σας έχω αυτό το ups το έχω 6 χρονιά κ τα μισά χρονιά είναι στην άκρη χωρίς χρήση τώρα το έβαλα διπλά από το κρεβάτι για να κρατάει και να δύνη καλώ ρεύμα στα κινητά και σε ένα ρολόι αλλά κάνει ένα θόρυβο όσο δουλεύει λέτε να έχω κανένα θέμα και να γίνει κανένα ατύχημα ?
Roger Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Προκειμενου να δινει καλο ρευμα στα κινητα και στο ρολοι,χαλαλι ο θορυβος. Ψαξε να ενημερωθεις γιατι εχει κατασκευαστει το ups.
dmsdms Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ξεροί γιατί έχει κατασκευαστεί αλλά για να μην μου τύχει κάποιο πρόβλημα και έχω τρεχάματα ρωτάω κάποιων που ίσως ξέρει γιατί το κάνει αυτό
Nightkeeper Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Κανενα προβλημα ο θορυβος,εχω καποιο παλιοτερο απο το δικο σου και κανη τα ιδια,χωρης θεμα με τη λειτουργεια του..Αληθεια μετα απο τοσα χρονια δεν εχεις αλλαξη μπαταριες ? Τα UPS αυτα χαρακτηριζονται ''μπαταριοφαγοι''...
dmsdms Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν έχω αλλάξει αλλά και δεν μ άναψε και το λαμπάκι αντικατάστασης θα την αλλάξω απλά δεν το χρειαζόμουν γιατί έχω ποιο μεγάλο ευχαριστώ απλά φοβάμαι
alex89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καλό είναι να το δοκιμάσεις βγάζοντάς το από το ρεύμα για να δεις πόση ώρα θα κρατήσει έχοντας συνδεδεμένη κάποια συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα