Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο χρόνια αποφάσισα να δώσω πιστοποίηση ΙΕΚ στην ειδικότητα Marketing που είχα τελειώσει. Το πρόβλημα μου είναι πως το ΙΕΚ που είχα φοιτήσει (Πυθαγόρας), έχει κλείσει οπότε δεν υπάρχει καποιος για να απευθυνθώ (στον ΕΟΠΠΕΠ είναι εντελώς απρόθυμοι). Επειδή πολλά έχουν αλλάξει στο χώρο του μάρκετινγκ πλέον... θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει να βρω τις απαντήσεις για την πιστοποίηση. Μέχρι την τρίτη πρέπει να δηλώσω συμμετοχή για τις εξετάσεις, όμως αν δεν βρω τις απαντήσεις δεν θα μπορεσω να δώσω... :(

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΚ MARKETING. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΕΨΑΧΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ. ΚΑΝΩ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Δημοσ.

Γιατι θελει τις καποιες απαντησεις της καποιας πιστοποιησης του καποιου ΙΕΚ και τις θελει ΤΩΡΑ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...