Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Επειδη το εχω ψαξει πολυ το θεμα τα τελευταια χρονια μεδ αυτα τα μαγιαζια γενικα κι εχω εργαστει σε μια τετοιου ειδους εταιρια, δεν ειναι απατη (απο τη στιγμη που δε σε υποχρεωνει κανεις να αγορασεις κατι. Απλα οντως κανουν ΟΤΙ μπορουν για να εκμεταλλευτουν τις αδυναμιες του κοσμακι
alex89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Έχω χάσει τη μπάλα στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις αν η απάτη είναι πλέον κανόνας ή εξαίρεση όπως θέλουμε πολλοί να πιστεύουμε. Είχα πάρει από την εν λόγω σειρά καταστημάτων ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι και ήτανε γεμάτο δακτυλιές. Θα μου πει κάποιος μεταχειρισμένο πήρα. Από το ebay όποτε πήρα μεταχειρισμένο δεν είχε ούτε μία. Εκεί όμως τρέμουν την αξιολόγηση. Αν άνοιγε και στην Ελλάδα ένα ebay πολλοί θα ξεχνούσαν την απάτη. Όμως εδώ αργούμε να φτάσουμε στα καλά τους ξένους. 1
Spyros_Spy Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Έχω χάσει τη μπάλα στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις αν η απάτη είναι πλέον κανόνας ή εξαίρεση όπως θέλουμε πολλοί να πιστεύουμε. Είχα πάρει από την εν λόγω σειρά καταστημάτων ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι και ήτανε γεμάτο δακτυλιές. Θα μου πει κάποιος μεταχειρισμένο πήρα. Από το ebay όποτε πήρα μεταχειρισμένο δεν είχε ούτε μία. Εκεί όμως τρέμουν την αξιολόγηση. Αν άνοιγε και στην Ελλάδα ένα ebay πολλοί θα ξεχνούσαν την απάτη. Όμως εδώ αργούμε να φτάσουμε στα καλά τους ξένους. Δεν νομίζω πως μπορούμε καν να τους φτάσουμε.. 1
vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ρε παιδια πρεπει να το παρουμε χαμπαρι ολοι.Η νοοτροπια του Ελληνα ειναι βγαζω χρηματα με οποιοδηποτε κοστος..Ειτε με την απατη ειτε με το να πιασσουμε κοτσο τον οποιονδηποτε ειναι ανιδεος με το πραγμα..
Donalhioy Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αλλά όταν θα το αγοράσουν 5 ευρώ να μην το δω στο ράφι των μεταχειρισμένων μετά στα 30 ευρώ.. Θελει ολοκληρο βιβλιο να εξηγησεις γιατι οντως αυτο ειναι το λογικο.. δηλαδη το να πουλας εσυ 5 και αυτος 30.. γενικα το σκεπτικο ειναι με το 1 που θα πουλησω να βγαλω τουλαχιστον το κοστος απο τα αλλα 5.. "γιατι τα αλλα 5 αν δεν τα πουλησω θα εχω ζημιες" Το συντομο παραδειγμα ειναι ο καφες... σκεψου οτι ο καφες "καφες-ζαχαρη-καλαμακι-παγακια κτλ" εχει κοστος 10-20 λεπτα και εσυ τον αγοραζεις 3-4 ευρω! πιστευεις οτι μπορει να βγαλει κερδος καφετερεια με υπαλληλους με το να πουλαει τον καφε εστω και 1 ευρω? Παρολα αυτα χαρη στην ελευθερη αγορα αν πιαστεις κοροιδο φταις εσυ και μονον εσυ!
kettlebell Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ναι ειναι ληστες κ δεν προκειται να παρω παιχνιδι ποτε απο'κει διοτι ειναι αισχρα πανακριβοι αλλα τι περιμενεις απο τον Γερμανο που ειναι κ ο ιδιοκτητης της αλυσιδας!!! σου αγοραζει παιχνιδι για 3 ευρω για να το μοσχοπουλησει 30.το ιδιο συμβαινει για οποιαδηποτε συσκευη πας,ειτε κινητο ειτε λαπτοπ!! καλυτερα να τα κανω μασουρι κ να τα βαλω στον βωλο μου παρα να τα δωσω εκει...
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ναι ειναι ληστες κ δεν προκειται να παρω παιχνιδι ποτε απο'κει διοτι ειναι αισχρα πανακριβοι αλλα τι περιμενεις απο τον Γερμανο που ειναι κ ο ιδιοκτητης της αλυσιδας!!! σου αγοραζει παιχνιδι για 3 ευρω για να το μοσχοπουλησει 30.το ιδιο συμβαινει για οποιαδηποτε συσκευη πας,ειτε κινητο ειτε λαπτοπ!! καλυτερα να τα κανω μασουρι κ να τα βαλω στον βωλο μου παρα να τα δωσω εκει... Προσπαθούμε να αυξήσουμε τον αριθμό των μηνυμάτων;
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ δεν μετράνε Σε αυτόν να το πεις γιατί δεν το ξέρει
kettlebell Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ρ Προσπαθούμε να αυξήσουμε τον αριθμό των μηνυμάτων; γιατι κανεις επιθεση φιλαρακι?τη γνωμη μου λεω μιας κ δουλευα στον εξης οικο ανοχης. κ οχι δεν προσπαθω κατι τετοιο που λες. ως προς τι το υφος σου ομως δε μου ειπες!? Σε αυτόν να το πεις γιατί δεν το ξέρει κ κατι αλλο,εχω κ nickname το οποιο δεν γραφει ΑΥΤΟΣ. 2
black_widow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ μία φορά κοίταξα στο site τους για μία σειρά novels που ήθελα να πάρω και είχαν την τριπλάσια τιμή απ'ότι στο amazon.co.uk. Paperback μεν αλλά τα public μία χαρά τη βάρεσαν τη τιμή στα ύψη.
kostas_dr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Σ' αυτό έχεις δίκιο. Και εγώ έχω προσέξει μεγάλες διαφορές στα αγγλικά paperback. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μέχρι πριν απο λίγο καιρό, οι τιμές τους ήταν αρκετά χαμηλότερες! Τώρα με την κρίση βρήκαν και αυτοί να ανεβάσουν τις τιμές; Ο καθένας ότι προλάβει! Και φυσικά οι τιμές στις ταινίες και στις σειρές Bluray δεν πλησιάζονται καν! 30άρια και 100άρια ευρώ αντίστοιχα, και όποιου του αρέσει φυσικά. Έχω ν' αγοράσω κάτι απο εκεί αρκετό καιρό. Και με τέτοιες τιμές δεν πρόκειται να με ξαναδούν. Υ.Γ. Διαφορά στις τιμές των σκληρών δίσκων με το Πλαίσιο που είναι 100 μέτρα απόσταση: 135 το Public, 129,90 το Πλαίσιο.
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 @kettlebell Ξεθάβεις ένα θέμα για να ρίξεις ένα χτύπημα κάτω απο τη μέση. Εκφράζεις την οργή σου μόνο ενάντια στο συγκεκριμένο μαγαζί, προφανώς γιατί δεν εργάζεσαι πλέον εκεί ή γιατί άλλαξε αρνητικά η εργασιακή σου σχέση. Χτυπήματα κάτω απο τη μέση είναι πάντα ύπουλα και κατακριτέα γιατί σκοπό δεν έχουν να αφυπνίσουν τους συνφορουμίτες ΑΛΛΑ να εκφράσουν προσωπικά συναισθήματα. Αν έβγαινες και έγραφες «το public, το Χ, το Ψ και το Ζ αγοράζουν με 3 ευρω και πουλάνε με 30 ευρω και το ξέρω γιατί δούλευα εκεί», τότε το μήνυμα σου δεν θα ήταν ύπουλο. Θα ήταν ενημέρωση και γνωστοποίηση. Τέλος ο έξυπνος καταναλωτής είναι αυτός που κάνει έρευνα αγοράς. Αν το public πουλά το Χ είδος φθηνότερα απο το μέσο όρο της αγοράς γιατί να μην το αγοράσω;
kettlebell Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 @kettlebell Ξεθάβεις ένα θέμα για να ρίξεις ένα χτύπημα κάτω απο τη μέση. Εκφράζεις την οργή σου μόνο ενάντια στο συγκεκριμένο μαγαζί, προφανώς γιατί δεν εργάζεσαι πλέον εκεί ή γιατί άλλαξε αρνητικά η εργασιακή σου σχέση. Χτυπήματα κάτω απο τη μέση είναι πάντα ύπουλα και κατακριτέα γιατί σκοπό δεν έχουν να αφυπνίσουν τους συνφορουμίτες ΑΛΛΑ να εκφράσουν προσωπικά συναισθήματα. Αν έβγαινες και έγραφες «το public, το Χ, το Ψ και το Ζ αγοράζουν με 3 ευρω και πουλάνε με 30 ευρω και το ξέρω γιατί δούλευα εκεί», τότε το μήνυμα σου δεν θα ήταν ύπουλο. Θα ήταν ενημέρωση και γνωστοποίηση. Τέλος ο έξυπνος καταναλωτής είναι αυτός που κάνει έρευνα αγοράς. Αν το public πουλά το Χ είδος φθηνότερα απο το μέσο όρο της αγοράς γιατί να μην το αγοράσω; εχεις λαθος ρε φιλε ,εχεις λαθος! εσενα σε χαλασε που δεν ημουν συγκεκριμενος. για να καταλαβεις τι εννοω πηγαινε να τους πουλησεις ενα μεταχειρισμενο παιχνιδι σου σχετικα καινουριο κ θα καταλαβεις. κ αφου τους το πουλησεις,να πας αυριο να δεις τι τιμη θα το πουλανε εκεινοι! δεν εχω κατι συγκεκριμενο με το μαγαζι απλα ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ,ειναι ολα πανακριβα,αυτο! 1
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν απαντάς και συνεχίζεις να γκρινιάζεις στο ίδιο μοτίβο (είναι κλέφτες, είναι ακριβοί, κλπ) Να στο θέσω αλλιώς βασιζόμενος στο παράδειγμα σου. Αν η τιμή που θα αγοράσουν το μεταχειρισμένο με ικανοποιεί, σκασίλα μου αν το μεταπουλάνε 1000 ευρω. Δεν είμαστε συνέταιρος με το Public. Αν δεν με συμφέρει θα βάλω αγγελία και θα το πουλήσω μόνος μου. Γιατί εσύ θεωρείς λογικό οτι πρέπει να αγοράσουν ακριβά απο εσένα; Σε υποχρέωσαν να το πουλήσεις φθηνά; Σε πιάσανε απο το λαιμό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις