Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τετοια φαση ξερω το πανεπιστημιο πειραια βιβλιοθηκη μονο που κλεινει στις 8..

Εχει αναγνωστηριο και δε πατανε πολλοι.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε τετοια φαση ξερω το πανεπιστημιο πειραια βιβλιοθηκη μονο που κλεινει στις 8..

Εχει αναγνωστηριο και δε πατανε πολλοι.

έχει δίκτυο; η είσοδος είναι ελεύθερη;

έχω ακούσει και για το αναγνωστήριο στην ιατρική που λειτουργεί 24/7 αλλά... το θέμα είναι να είναι και λίγο ανθρώπινο. Αν είναι ελέυθερο κ έρχεται ο καθένας και κάνει τη μ* του.. χαίρω πολύ

Δημοσ.

ανθρώπινες συνθήκες ;

Μια χαρα ειναι.Ενταξει καμια φορα μπορει να πεσεις σε καμια περιεργη παρεα που να χαζογελανε κτλ,αλλα αμα το τραβανε πολυ τους την λεει αυτος που καθεται στην υποδοχη.Τις περισσοτερες φορες παντως υπαρχει σχεδον απολυτη ησυχια....Εχω καταφερει να κοιμηθω εκει μεσα :-D

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι.Ενταξει καμια φορα μπορει να πεσεις σε καμια περιεργη παρεα που να χαζογελανε κτλ,αλλα αμα το τραβανε πολυ τους την λεει αυτος που καθεται στην υποδοχη.Τις περισσοτερες φορες παντως υπαρχει σχεδον απολυτη ησυχια....Εχω καταφερει να κοιμηθω εκει μεσα :-D

μας έφτιαξες. το internet δουλεύει; Για βασικά πράγματα, μη φαντάζεσαι κανένα φοβερό download..κανένα email ή ελαφρύ ψάξιμο.

Δημοσ.

Οσες φορες ειχα παει δουλευε.Τωρα εχω κανα χρονο να παω αλλα δεν νομιζω να το κλεισανε.Βεβαια απο κατω ακριβως εχει την αιθουσα ιντερνετ με σταθερους υπολογιστες αλλα εκει χρειαζεσαι κωδικους.

Δημοσ.

Εγώ πάω starbucks

Κοίτα από τα starbucks προτιμώ να πάω σε κάτι του στυλ του synergyproject που θεωρείται co-working space (αν και στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί ιδιαίτερα - κακώς)...

Περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές και πιθανότητες να γνωρίσεις και άλλους με τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα... Πίνεις και τον καφέ σου... :-P

16 € για μία ολόκληρη μέρα (ή 13 € για το εβδομαδιαίο πακέτο) για έναν φοιτητή που θα πήγαινε στα starbucks να διαβάσει νομίζω ότι αντέχεται. Μαζί και με κάτι άλλες προσφορές που στέλνουν κατά καιρούς (likes στο facebook, check-ins στο foursquare και άλλες τέτοιες social βλακείες :P) παίρνεις extra ώρες, μέρες κλπ as a gift.

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει εκεί (όπως και σε ένα άλλο co-working space) στα πλαίσια μίας free week που έπαιζε και είναι πολύ όμορφος ο χώρος με πολλές παροχές. Τώρα πρέπει να έχει ένα free 2ωρο κάτι σαν test drive :P .

Δημοσ.

Κοίτα από τα starbucks προτιμώ να πάω σε κάτι του στυλ του synergyproject που θεωρείται co-working space (αν και στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί ιδιαίτερα - κακώς)...

Περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές και πιθανότητες να γνωρίσεις και άλλους με τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα... Πίνεις και τον καφέ σου... :-P

16 € για μία ολόκληρη μέρα (ή 13 € για το εβδομαδιαίο πακέτο) για έναν φοιτητή που θα πήγαινε στα starbucks να διαβάσει νομίζω ότι αντέχεται. Μαζί και με κάτι άλλες προσφορές που στέλνουν κατά καιρούς (likes στο facebook, check-ins στο foursquare και άλλες τέτοιες social βλακείες :P) παίρνεις extra ώρες, μέρες κλπ as a gift.

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει εκεί (όπως και σε ένα άλλο co-working space) στα πλαίσια μίας free week που έπαιζε και είναι πολύ όμορφος ο χώρος με πολλές παροχές. Τώρα πρέπει να έχει ένα free 2ωρο κάτι σαν test drive :P .

που το είδες το 16 ευρώ/μέρα στο synergyproject ; Στις τιμές τους γράφουν 10 ευρώ/2 ώρες.. το οποίο είναι πολύ. Αν σκεφτείς ότι στην Ελλάδα ο βασικός πλέον είναι κάτω των 700 ευρώ, τότε για ένα 8ωρο θες 40 ευρώ.. Δεν αντιλέγω ότι είναι κορυφαίο μέρος. Απλά αναφέρεται ... σ'αυτούς που τα χουν. Από την άλλη το 5 ευρώ τη μέρα του loft2work είναι αρκετά δελεαστικό αλλά είναι σε περίεργη περιοχή. Πάντως μακάρι να παρουσιαστούν κ άλλα coworking spaces και να αναπτυχθούν..

Δημοσ.

έχει δίκτυο; η είσοδος είναι ελεύθερη;

Η εισοδος ειναι ελευθερη, και γενικά οσες φορες εχω παει εχει πολυ ησυχία. Γενικά το παπεί εχει ενα ελέυθερο wifi δικτυο, αλλα δεν δοκιμασα αν πιανει στο αναγνωστήριο, αν και λογικα θα πιανει.

Δημοσ.

Κι εγώ στο Synergy διαβάζω αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ότι το προτιμώ με χίλια απ' το αναγνωστήριο της ΑΣΟΕΕ...

16 ευρώ τη μέρα πληρώνω, νομίζω η νορμάλ χρέωση είναι 23€ αλλά για φοιτητές είναι 16. Μου έχουν πει και τα παιδιά εκεί ότι μπορείς να κλείσεις και για περισσότερες μέρες (με έκπτωση συνολικά, νομίζω έχει ένα pdf στο site τους για να δεις πιο συγκεκριμένα), αλλά εγώ είμαι λίγο χύμα γι' αυτό δεν το έχω κάνει :P

Δημοσ.

Μια απορία ρε παιδιά, γιατί δεν διαβάζετε σπίτι σας??

υποτίθεται ότι το θεωρούμε δεδομένο ότι δε θέλουμε/δε γίνεται.

Αν δεν έχεις ζήσει σε κάποια περιοχή με πολύ κόσμο και πολυκατοικίες, δεν μπορείς να καταλάβεις.

Δημοσ.

ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια... θα ανανεώσω το πρώτο thread με τα μέρη που βρήκατε να υπάρχουν συγκεντρωμένα μήπως τα χρειαστεί κανείς με παρόμοιο προβληματισμό.

Δημοσ.

Τει πειραια στην βιβλιοθηκη.Τσαμπε εισοδο χωρις να σου ζητανε πασο κτλ,τσαμπε wifi,ησυχια και αμα κατσεις καμια γωνια εχεις και την πριζουλα σου για το λαπτοπ.

Ακριβη διευθυνση εχουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...