Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ένα netbook πέρα από τα κλασσικά και μέχρι 12 ιδανικά.

τι να προτιμήσω από επεξεργαστές καθώς θα ήθελα να αποφύγω όλους όσους τρέχουν στο 1.66. Επίσης θέλω να αποφύγω και 10άρες οθόνες. Κάποια που βλέπω με C-60 δεν έχω ιδέα τι λένε από ταχύτητα. Γενικά σε netbook τι επεξεργαστή να προτιμήσω ή ποιος είναι ταχύτερος τέλος πάντων.

budget μνημονιακό!

Ένα καλό μηχάνημα που βρήκα είναι το Asus 1215N με τον D525 στα 1.8, αλλά βλέπω οι τιμές του είναι στα πλαίσια του λεφτά υπάρχουν.

Λοιπόν προτείνετε κάποια μέχρι 300+ έστω και από εξωτερικό.

Δημοσ.

Αργος είναι , είναι στα επίπεδα ενός atom. Πάρε αυτό, , το πήρα και γω απο το συγκεκριμένο κατάστημα με επιπλέον 2 γιγα ραμ. Υπόψιν, είναι χωρίς λειτουργικό (freedos - lol), αλλά το έχει και με win7 x64 με +50 ευρώ. Μεταφορικά είναι 30 ευρώ για ελλαδα και κάνει 1 βδομάδα να έρθει.

Δημοσ.

βάζεις εύκολα λειτουργικό; με usb ε;

επίσης στα σχόλια γράφουν για αδύναμο wireless. Ισχύει; Πως το βλέπεις εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λειτουργικό ναι με usb, δεν ειναι τπτ δύσκολο, ρίξε μια ματιά και στο google αν θες.

Για το wifi δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς το έχω στη μέση του σπιτιού μου το router και πάντα το netbook είναι σε απόσταση λιγότερη απο 10 μετρα. Πάντως αποσυνδέσεις κλπ δεν εχω και το χω όλο το 24ωρο ανοιχτο.

edit: απλώς να σε ενημερώσω ότι το δικό μου ήρθε με γερμανικό πληκτρολόγιο, που έχει 2 γραμματα σε διαφορετικές θέσεις, και τα home, delete,page up/down είναι στα γερμανικά.

Επεξ/σία από EddieObscurant
Δημοσ.

είναι πρόβλημα τα πληκτρολόγιο; δε νομίζω μεγάλο. τι λες;

επίσης βρήκα και αυτό

http://www.ebay.com/itm/DELL-Inspiron-iM101z-3980BK-Notebook-Intel-Core-i3-330UM-1-20GHz-11-6-2GB-Mem-/370612328596?_trksid=e17003.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26ps%3D63%26clkid%3D8483442506196503461

αλλά δεν ξέρω ποιο απ' τα 2 έχει καλύτερο επεξεργαστή.

κάρτα γραφικών απ' ότι βλέπω έχει καλύτερο αυτό που λες.

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο όχι εμενα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθώς ξέρω που βρίσκονται τα γραμματα. Απλώς αν χρειαστεις να ψάξεις καμια φορά το print screen, page up down, κλπ ίσως δεν το βρεις με την πρώτη.

Το dell έχει καλύτερο επεξεργαστή , απλώς εγώ δεν ήθελα κάρτα γραφικών απο ιντελ καθώς στο παρελθόν είχα αρκετά προβλήματα και ασυμβατότητες , απο drivers (που για παιχνίδια δεν μπορούσα να παίξω σχεδόν τπτ) μέχρι και επιτάχυνση hd που εγώ το ήθελα . Βέβαια αυτά πριν 2-3 χρόνια. Και με της ιντελ το dell πάντως, θεωρητικά/λογικά δεν θα χεις πρόβλημα, απλά εγώ δεν ήθελα να ξαναμπλέξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...