HentaiGrX Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλημέρα σας, Έχω ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται και με τους δυο browsers.Εχθές έκανα update με το DriverGenius τους Drivers της κάρτας δικτύου μου Realtek από την έκδοση 7.03.522.2009 στους 7.56.316.2012 για την Motherboard P7P55D EVO.Πήγα αντίστοιχα να κατεβάσω και για την κάρτα ήχου, αλλά μερικές φορές μου πετάει στην σελίδα http://www.via.com.tw/en/support/drivers.jsp σφάλμα 324 στις φόρμες και δεν μπορώ να επιλέξω OS , τι κάρτα έχω κλπ.Στον Firefox απλώς γράφει δεν είναι δυνατό να ανοίξει η σελίδα.Δεν το κάνει πάντα.Δοκίμασα να επιστρέψω στην 7.03 αλλά τίποτα.Λέτε να είναι πρόβλημα της σελίδας?Πουθενά αλλού δεν μου το'χει ξανακάνει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη
micos000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καμιά αναβάθμιση σε java έκανες; Θα έλεγα όμως να μην χρησιμοποιείς το driver genius για τέτοιες αναβαθμίσεις γιατί ψάχνει στον κατασκευαστή του chip και όχι της μητρικής και η asus είναι λίγο περίεργη με non-official drivers. Μια επίσκεψη στην σελίδα της asus και στο μοντέλο της μητρικής σου (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55D_EVO/#download) και θα βρεις ότι drivers χρειάζεσαι. btw για την realtek η asus δίνει αυτούς που είχες (7.3.522). Μπες σε ασφαλή λειτουργία και διέγραψε την κάρτα δικτύου. Κάνε επανεκκίνηση και μπες πάλι σε ασφαλή λειτουργία και προσπάθησε να εγκαταστήσεις τους 7.3 ή κάνε μια επαναφορά συστήματος πριν από την ημερομηνία που έβαλες τους drivers.
HentaiGrX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ!Πολυ κατατοπιστικα όλα αυτά.Θα το δοκιμάσω .Ναι από την ΑSUS τους είχα κατεβάσει αυτούς! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2012 από HentaiGrX
HentaiGrX Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 UPDATE: Τελικά ήτε με τους drivers της ASUS (7.03.522.2009) ήτε με τους άλλους από το Driver Genius (7.56.316.2012), μπαίνει κανονικά από όλους τους Broswers, μάλλον θα'χε πρόβλημα η σελίδα. Έχω ακόμα μια ερώτηση. Έχω ακόμα μια US Robotics κάρτα δικτύου από το παλιό PC και έχω drivers από το official site και έλεγε σαν εκδότη Realtek.Οταν έκανα install τους 7.53 και πάτησα ενημέρωση για την US Robotics μου πέρασε κανονικά τον νέο driver που είχα και στην Realtek.Είναι φυσιολογικό?Να το αφήσω έτσι?Τώρα έχω 3 Realtek PCI στην διαχείριση συσκευών, ενώ με τους drivers της ASUS, 2 Realtek και μια US Robotics.
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Και οι δύο έχουν chip της realtek τη οποίας είναι και τα πιο διαδεδομένα στις κάρτες δικτύου. Δεν έγινε τίποτα, αν δουλεύουν άστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα