Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Εγώ και πολύ αλλοι απο την άλλη μερια δεν είχαμε (όχι ότι λεει κατι αυτο, αλλα γενικότερα είναι τι θα σου κάτσει και δεν έχει καμια σχέση με την εταιρεία).

2) Με τετοιο budget δυσκολα θα μπει κατι καλύτερο σε επεξεργαστή

3) Η lepa ειναι θυγατρική της Enermax αν σου λέει κατι αυτό. Και δημιουργήθηκε απο την enermax για να χτυπίσει την κατηγοριά των ποιοτικών budget τροφοδοτικών (βλ corsair).

4) Οποιοδήποτε κουτί κατω απο τηα 40Ε είναι απλα ένα ματσο λαμαρινες.

5) H συνθεση σου ξεφεύγει σχεδον 50Ε απο το budget.

Neeeeeeext!!!

1) Οκ, έχεις δίκιο.

2) +50€ για cpu πιστεύω πως δεν είναι πολλά.

3) Οκ, πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα lepa.

4) Έχω δεί τα κουτιά της Asus των 25€ και είναι στην ίδια κατηγορία με ακριβότερα κουτιά.

5)

ενταξει 400 με 550 δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη..

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

pano οο ναι χρειαζομαι και windows εξαλλου το ειχα πει στην αρχη του ποστ! windows 7 home premium 64bit

Πλακα κανεις έτσι??

Πες σε κανενα Θειο σου να στα φέρει φέρει δώρο..

Δημοσ.

1) Οκ, έχεις δίκιο.

2) +50€ για cpu πιστεύω πως δεν είναι πολλά.

3) Οκ, πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα lepa.

4) Έχω δεί τα κουτιά της Asus των 25€ και είναι στην ίδια κατηγορία με ακριβότερα κουτιά.

5)

2) Για έναν 17χρονο χωρις δουλειά με περιορισμένο χαρτζιλίκι είναι.

3) Εγω παντως οτι review και να έχω διαβάσει μονο καλά λόγια λένε

4)Show me one..

5) same as 2)

Δημοσ.

Τέσπα απ' οτι φαίνεται λόγω των Windows δεν νομίζω να πάρει κάτι απ' αυτά οπότε μην το συνεχίσουμε.

Δημοσ.

αν τα windows kanoun 100E και μπορεσω και βρω συστημα με 300 ευρω θα την εκανα λαχειο αλλα απο οτι βλεπω μαλλον δεν γινεται πφφφ κριμαα

πανο κοιτα ενα 400αρι ειναι σιγουρο.. τωρα για 500 δεν ξερω..!

Δημοσ.

veteranos123 επειδη δεν ξερω ειναι καλος για gaming; αν ειναι καπως καλος τοτε γιατι τον δεινει τοσο φθηνο; ελεηνες αποριες :D

Δημοσ.

Καταρχάς να πω ένα καλησπέρα σε όλα τα παιδιά σαν νέο μέλος.

Φίλε kwsta καλό θα είναι να κάνεις λίγο υπομονή και να μπορέσεις αργότερα να διαθέσεις ενα μεγαλύτερο budget για το pc σου. Δεν είναι κάτι που αγοράζεις κάθε μέρα ούτε η λύση της αναβάθμισης είναι πάντα εύκολη ή οικονομική. Σκέψου και το ενδεχόμενο να πάρεις κάποια parts μεταχειρισμένα. Όσο για τα windows υπάρχουν κι άλλες λύσεις...(δεν ξέρω γιατί κάποιος δεν το αναφέρει οπότε το λέω κι εγώ έμμεσα).

Δημοσ.

veteranos123 επειδη δεν ξερω ειναι καλος για gaming; αν ειναι καπως καλος τοτε γιατι τον δεινει τοσο φθηνο; ελεηνες αποριες :D

Εντάξει δεν τρέχει και τέρμα το cod mw3 αλλά για ελαφρύ gaming πιστεύω είναι μια χαρά.Αλλά περίμενε και άλλες απόψεις.Τι παιχνίδια θες να παίζεις?

Δημοσ.

veteranos123 ετσι τετοια παιχνιδια mw3 gtaIV minecraft.. μην φανταστεις τιποτα L2 και δεν συμαζευεται... καλη η λυση για μεταχειρισμενο κομπιουτερ αλλα καλητερα να το εχεις φτιαξει εσυ κατα την γνωμη μου... φιλε μου monst3r για ποσα λεφτα μου μιλας εσυ δυλαδη στο περιπου; ( να ξερω τι μου γινεται... παιδια ευχαριστω για την βοηθεια!)

Δημοσ.

αν τα windows kanoun 100E και μπορεσω και βρω συστημα με 300 ευρω θα την εκανα λαχειο αλλα απο οτι βλεπω μαλλον δεν γινεται πφφφ κριμαα

πανο κοιτα ενα 400αρι ειναι σιγουρο.. τωρα για 500 δεν ξερω..!

Μπορεις να μου πεις γιατι έχεις φάει τετοιο κόλλημα με τα με τα γνήσεια windows?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...