newtech Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Θελω να στειλω ενα δεμα απο Ελλαδα - Κυπρο Τα ελτα ειναι η πιο οικονομικη να υποθεσω για να το κανω αυτο? (ειναι ΔΕΜΑ 1.900kg) Ξερει κανεις τι θα κοστισει? Ευχαριστω πολυ. (Δεν ειμαι Ελλαδα και ετσι δεν μπορω να ρωτισω στα ελτα)
forgotten Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 κοιταξε στην ιστοσελιδα των ελτα ειναι περα τα 20 ευρω συστημενο
newtech Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 κοιταξε στην ιστοσελιδα των ελτα ειναι περα τα 20 ευρω συστημενο Περαν ελτα? Υπαρχει κατι αλλο?
zaccki Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Κοιταξε και Γενικη Ταχυδρομικη. Μακραν η πιο οικονομικη courier αυτη την περιοδο.
newtech Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Κοιταξε και Γενικη Ταχυδρομικη. Μακραν η πιο οικονομικη courier αυτη την περιοδο. Αν μπορουσες και ηθελες να μου κανεις την χαρη. Να παρεις ενα τηλ (ειμαι στο εξωτερικό) και να ρωτισεις ενα δεμα 1.900 για ΚΥΠΡΟ με την φτινοτερη μεθοδο.. θα με σκλάβωνες!
zaccki Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αν μπορουσες και ηθελες να μου κανεις την χαρη. Να παρεις ενα τηλ (ειμαι στο εξωτερικό) και να ρωτισεις ενα δεμα 1.900 για ΚΥΠΡΟ με την φτινοτερη μεθοδο.. θα με σκλάβωνες! Εδω είσαι http://www.taxydromiki.gr/CostCalculator.aspx Υπολογισε ακριβως οπως το θελεις. Συμφωνα με αυτα που λες το κοστος ειναι 20,91€ Δε γνωριζω ποσο κοστιζουν οι αλλες μεταφορικες. Απλα πριν λιγες μερες εστειλα καποια εγγραφα Α4 στη Γερμανια. Πληρωσα το ιδιο ποσο (20,9€) ενω στην ACS που ρωτησα κοστιζε 46€. Οσο να πεις ειναι μεγάλη διαφορά...
skiabox Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μάλον θα φταίει (για την ακρίβεια) το ότι απελευθερώνουμε ένα επάγγελμα ανα μισό αιώνα (βλέπε μεταφορές).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα