Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και γω όταν τα είχα δοκιμάσει σε παρόμοιο υπολογιστή (3,2 , 2,5 gb ram, gpu 4830) κολλούσε άσχετα που οταν είχα πάρει τον επεξεργαστή έλεγε ότι υποστηρίζει 64bit συστήματα. Πιο μετά διαπίστωσα ότι η μητρική που έχω δεν έχει drivers για τα windows 7, οπότε έβαλα και πάλι τα XP.

Kαι η δικια μου μεχρι VISTA εχει βγαλει στο ιντερνετ. Για 7 τπτ.

Manual τα εψαχνα ενα-ενα να τα βρω οσα δεν αναγνωρισε απο μονο του βεβαια..γιατι το μονο καλο ειναι οτι κατεβαζει αυτοματα τα 7 drivers για πολλα.

Τελικα στα XP σου κολαγε?

Βγάλε το Pando media booster Και δες αν διορθωθεί.

Αυτο τρεχει μονο οταν τρεχει το LOL.

Αν το απεγκαταστησω δεν θα επιρεασει το LOL?

Έκανες πλήρη απεγκατάσταση τους drivers της προηγούμενης κάρτας γραφικών. Υπάρχει πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.

Eκανα απεγκατασταση.

Τωρα τι εννοεις με το ΠΛΗΡΗΣ? και ποιο ειναι το προγραμμα? να το τρεξω να βγαλει οτι εχει τωρα και να ξαναπερασω τους νεους αν ειναι.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται έιναι peer to peer program τζάμπα πόρους συστήματος σου τρώει.

Driver sweeper ειναι το πρόγραμμα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται έιναι peer to peer program τζάμπα πόρους συστήματος σου τρώει.

Driver sweeper ειναι το πρόγραμμα

Οκ. Θα το βγαλω να δω αν υπαρχει βελτιωση και παραλληλα θα κανω και ενα renewal στους drivers να δω τι γινεται.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το Driver Sweeper

To δοκιμασα που το εγραψε και ενας φιλος πιο πανω.

Τα εβγαλα ΟΛΑ.

Ξανα εβαλα τους drivers και παλι τα ιδια πραγματα.

Ιδου και φωτο:

post-81975-0-03966300-1337111651_thumb.jpg

Δημοσ.

~65% cpu usage βλέπω. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι η αλλαγή του λειτουργικού, μήπως για κάποιο λόγο σε Win7 θέλει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ.

Γενικά πάντως δε ξέρω αν είναι υψηλό το ποσοστό αυτό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δηλ. πόσο περίμενες να ταν ή πόσο ήταν στα WinXP αν θυμάσαι;

Δημοσ.

Kαι η δικια μου μεχρι VISTA εχει βγαλει στο ιντερνετ. Για 7 τπτ.

Manual τα εψαχνα ενα-ενα να τα βρω οσα δεν αναγνωρισε απο μονο του βεβαια..γιατι το μονο καλο ειναι οτι κατεβαζει αυτοματα τα 7 drivers για πολλα.

Τελικα στα XP σου κολαγε?

Σε XP δεν μου κολλάει (εκτός αν έχω να κάνω πολύ καιρό format).

Θεωρώ πως είναι πρόβλημα συνδυασμού win7 + 64bit.

Ίσως με 32 να μην κολλούσε τόσο.

Δημοσ.

Οχι δεν ισχύει αυτο που γράφεις για τα 64bit

Δοκίμασε να βάλεις τα γραφικά στο high, μπορεί να τα εχεις πολύ χαμηλά και να παίρνει το βάρος ο επεξεργαστής αντι για την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

~65% cpu usage βλέπω. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι η αλλαγή του λειτουργικού, μήπως για κάποιο λόγο σε Win7 θέλει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ.

Γενικά πάντως δε ξέρω αν είναι υψηλό το ποσοστό αυτό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δηλ. πόσο περίμενες να ταν ή πόσο ήταν στα WinXP αν θυμάσαι;

Συνολο παει στα 82 με 90% ομως. Σκετο το παιχνιδι βαραει 65% αλλα παει και 75% οταν ειμαι μεσα σε παιχνιδι<εκει φτανει κοντα στα 100% το συνολο>. Το ποσο επιβαρυνουν τον επεξεργαστη τα 64αρια δεν ξερω..αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ΑΥΤΟ που τα κανει ολα αυτα.

Σημερα αγορασα και εβαλα νεα ψυκτρα στον επεξεργαστη και περιμενω να δω βελτιωση.<ηδη η θερμοκρασια του συστηματος επεσε λιγο.>

Το παιχνιδι το εχω δει να παιζει σε χειροτερο συστημα οπως εγραψα και με την μιση RAM απο την δικη μου και ΤΟΣΟ πολυ δεν βαραγε στα ΧΡ αυτο !!

Οχι δεν ισχύει αυτο που γράφεις για τα 64bit

Δοκίμασε να βάλεις τα γραφικά στο high, μπορεί να τα εχεις πολύ χαμηλά και να παίρνει το βάρος ο επεξεργαστής αντι για την κάρτα γραφικών.

Οκ θα το κανω και αυτο να δω αποτελεσμα και θα σου πω.

Ta win 7 είναι γνήσια ή χιμπατζής;

Γνησιο KEY.

Αλλα το install απο κατεβασμα απο το ιντερνετ.

Αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο. Το ιδιο ακριβως λειτουργικο χρησιμοποιει ο αδερφμος μου <ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχανημα βεβαια> και δεν εχει κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Φιλε κοταξε για rootkit.

Tι ειναι το ROOTKIΤ φιλε? Δεν το εχω ξανα ακουσει.

και γράψε μας ακριβώς το μοντέλο του επεξεργαστή, μπορείς να τον δεις απο το everest,cpuz κτλ

Φιλε αυτο γραφει Inter® Pentium® 4 CPU 3.2GHz

και ειναι 2ΜΒ cache. To ποσα FSB ειναι δεν λεει πουθενα και δεν θυμαμαι καλα νομιζω 800ΜΗz.

ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ Δεκεμβρης του 2004 <εκανε καπου 220ε τοτε..ηταν φρεσκο πραγμα.>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...