Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχαν βγει απο ενα molex καλώδιο μέσα στο κουτί δυο ακροδέκτες και έγινε βραχυκύκλωμα, έπεσε η ασφάλεια του δωματίου και τα έπαιξε και το τροφοδοτικό.

Υποτίθεται οτι το τροφοδοτικό μου εχει προστασία για βραχυκύκλωμα αλλά μπαρμπούτσαλα !!!

Το τροφοδοτικό είναι εντος εγγύησης αλλά το κατάστημα που το έχω πάρει δεν το έχει πια, και γενικώς δεν έχει παρόμοιο τροφοδοτικό και στην τιμή που το εχω πάρει.

1η Ερώτηση : Μπορώ να απαιτήσω απο το κατάστημα να μου φέρει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό αφού η Cooler Master το βγάζει ακόμα ?

2η Ερώτηση : Εχει ιδέα κανένας τι μπορεί να εχει καεί και αν επισκευάζεται ?

Υπάρχει ταινία ασφαλείας οπου αμα το ανοίξω χάνω την εγγύηση γι αυτο δεν εχω πειραματιστεί μόνος μου.

Cooler Master Silent pro 600w

Δημοσ.

Μίλησες με το κατάστημα κ αν ναι τι σου είπαν ? Κανονικά πρέπει να έχει ασφάλεια εξωτερική η εσωτερική.

Δημοσ.

Δεν μίλησα διότι αυτο έγινε Σαββάτο βράδυ, σήμερα θα πάω.

Είδα φωτογραφίες απο κάποιο review και δεν είδα πουθενά ασφάλεια ρε γμτ

Silent pro review

Δημοσ.

Ούτε εγώ την εντόπισα αλλά το θεωρώ απίθανο να μην έχει. Ίσως την έχει σε συρταρακι πάνω στο input η κάπου αλλού και είναι δυσδιάκριτη. Σε κάθε περίπτωση όμως μίλα πρώτα με αυτούς να δεις τι θα σου πουν,και φυσικά βόλεψε τα καλώδια μην φαίνονται τραβηγμένα και χρεώσουν σε εσένα την βλάβη. :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.

1η Ερώτηση : Μπορώ να απαιτήσω απο το κατάστημα να μου φέρει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό αφού η Cooler Master το βγάζει ακόμα ?

Φυσικά! Και άμα σου κάνουν βλακείες να το τραβήξεις!

Δημοσ.

μην το ανοιξεις μεσα και χασεις την εγγυηση. και δωστο για εγγυηση.

οι ακροδεκτες πως βγηκανε?

Δημοσ.

Το πλαινό καπάκι απο το κουτί μου εχει εναν μεγάλο ανεμιστήρα οπου συνδέεται με το molex για να το τροφοδοτήσει, φαντάζομαι οτι απο εκει προκλήθηκε βραχυκύκλωμα,οταν κάνω κάποια δουλειά για να εχω ελευθερία κινήσεων το βγάζω απο το molex, είδα τον κιτρινο ακροδέκτη εξω και φαντάζωμαι οτι έγινε απο εκει χωρίς να είμαι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...