Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1-1 ρε οπτιμουσσσσας!!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Γερος γερος... Οι αμυντικοι περιμεναν τον γερο να περασει το δρομο :-D

Αντε να πληρωθεις να χασω και εγω την Σουηδια για να μην τα ακουσουν οι Γαλλιδες... :rolleyes:

Παντως, ενα απο τα πιο ωραια παιχνιδια, δοκαρι, 2 γκολ μεχρι τωρα και τρομερος ρυθμος και στα 55 λεπτα!

Δημοσ.

να τν πιασεις τν σουηδια!!εχω παιξει και οβερ μαζι με νικη σουηδιας!!!βασικα κατσε να μπει κ αλλο γκολ μην φαμε καμια ξενερα

Δημοσ.

να τν πιασεις τν σουηδια!!εχω παιξει και οβερ μαζι με νικη σουηδιας!!!βασικα κατσε να μπει κ αλλο γκολ μην φαμε καμια ξενερα

Αν δεν πεσει αυτος ο ρυθμος το οβερ το 'χεις κλειδωσει... :-D

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη να το οβερ...

Αν και μου θυμιζει το παιχνιδι της Ισπανιας-Ιταλιας ωπου και εκει ηταν τετοιος ο ρυθμος και 1-1 στα πρωτα λεπτα του 2ου ημιχρονου(καπου στο 60-65') και εμεινε το 1-1... :fear:

Δημοσ.

Αν δεν πεσει αυτος ο ρυθμος το οβερ το 'χεις κλειδωσει... :-D

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη να το οβερ...

Αν και μου θυμιζει το παιχνιδι της Ισπανιας-Ιταλιας ωπου και εκει ηταν τετοιος ο ρυθμος και 1-1 στα πρωτα λεπτα του 2ου ημιχρονου(καπου στο 60-65') και εμεινε το 1-1... :fear:

2-1!!!!!!

Δημοσ.

2-1!!!!!!

Για αυτό μου άρεσε αυτός ο παιχτης...

Πωσα παιχνιδια εχω ριξει με τον αδερφο μου στο φιφα Μιλαν-Γιουβεντους(αυτος τον Del Piero και εγω τον Shevsy :D )

Aντε να το γυρισει η Σουηδια ... :P

Edit

Αυτά βλέπει ο Σαντος και επιμένει με τον Γκέκα και τον Λύμπε :P

Γιατί δεν την άφησε του άλλου που ερχόταν απο την αλλη πλευρα που ειχε καλυτερη θεση; ... :shock:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά λύστε μου μια απορεία επιδή δεν τα ξέρω και καλά..αν υποθέσουμε πως βγούμε 2η στον όμιλο μας και η Γερμανία 1η στο δικό της θα παίξουμε με τη Γερμανία εναντίον η κάνω λάθος; :unsure:

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ.

Παιδιά λύστε μου μια απορεία επιδή δεν τα ξέρω και καλά..αν υποθέσουμε πως βγούμε 2η στον όμιλο μας και η Γερμανία 1η στο δικό της θα παίξουμε με τη Γερμανία εναντίον η κάνω λάθος; :unsure:

Ναι ετσι ειναι, ο 1ος του ομιλου μας πεφτει με τον 2ο του Β' Ομιλου, και αντιστοιχα ο 2ος απο 'μας με τον 1ο. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...