soso75 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Παιδιά λύστε μου μια απορεία επιδή δεν τα ξέρω και καλά..αν υποθέσουμε πως βγούμε 2η στον όμιλο μας και η Γερμανία 1η στο δικό της θα παίξουμε με τη Γερμανία εναντίον η κάνω λάθος; Μάλλον προφητική φαίνεται να ήταν η ερώτηση μου για την Εθνική!
KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VHvudnPUXnI trolling οχι αστεια! sexual harassing οχι αστεια!
zvarthangalos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά πού θα δούμε δορυφορικά το Γερμανία - Δανία δεν το έχει παράλληλα η ΝΕΤ λόγο εκλογών.
optimus_crime Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά πού θα δούμε δορυφορικά το Γερμανία - Δανία δεν το έχει παράλληλα η ΝΕΤ λόγο εκλογών. Θα το δειξουν σε επαναληψη τα μεσανυχτα ειπανε...
imperium Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά πού θα δούμε δορυφορικά το Γερμανία - Δανία δεν το έχει παράλληλα η ΝΕΤ λόγο εκλογών. δες το εδω http://www.thefirstrow.eu/
optimus_crime Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Γκκκκκοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ!!! Αντε αλλο ενα μωρη ομαδαρα! Και εσυ γερμανια...
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αυτό μπήκα να ρωτήσω. Δηλαδή τα ΖΩΑ δεν θα μεταδώσουν τον αγώνα για να δείξουν τις εκλογές που τις δείχνουν άλλα 20 κανάλια σήμερα; Και δηλαδή από τα τρία κρατικά τα δύο να έχουν το ίδιο πράγμα και όχι την μπάλα. Ε ρε ξύλο που θέλει όποιος πήρε τέτοια απόφαση. Και μπαίνοντας να ποστάρω έχασα και το γκολ
optimus_crime Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Πιεζει πολυ η Γερμανια ομως! Y.Γ Μολις το γραψα! Γκκκοοοολλλλλ! Αντε 'ουρανιε' μου!
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ειναι θεμα χρονου και μονο ποτε θα ισοφαρισουν οι Πορτογαλοι.Το μονο θεμα ειναι με ποσα γκολ θα νικησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα