optimus_crime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Που ειναι?Δεν βλεπω τιποτε! Για αυτην λεει ο φιλος μαλλον «Εύχομαι να τους... σκίσουμε»
MJBulls23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Για αυτην λεει ο φιλος μαλλον «Εύχομαι να τους... σκίσουμε» Έχουμε βαρεθεί να την βλέπουμε παντού Eγω παλι βλεπω τον ΠΑΟΚ παντου. Γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι παντου. Ποια ξανθια? ΠΑΟΚ ρε....
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ενταξει συμπαθητικη ειναι αλλα οχι τιποτε το εντυπωσιακο. Σαν πορνοσταρ μοιαζει λιγο η μου φαινεται?
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σου φαίνεται.. Καλή είναι, αλλα εδώ και μια βδομάδα παντού είναι και βαρεθήκαμε λεμε
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλο...Διαφημισαμε την πατριδα. Προσελκυση τουριστων και αναπτυξη.σσσσσσσσσ παρακαλω
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ενταξει συμπαθητικη ειναι αλλα οχι τιποτε το εντυπωσιακο. Σαν πορνοσταρ μοιαζει λιγο η μου φαινεται? καλα δεν αποκλειεται να τις κανει προταει ο σειρηνακης.. παντως ισχυει πως απο τις αλλες χωρες εχουν δειξει πολυ πιο ωραια κομματια..
LRoi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πλατινί: Θέλω Ισπανία - Γερμανία στον τελικό του Euro Ετοιμαστείτε για πριονοκορδέλα την Παρασκευή
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πλατινί: Θέλω Ισπανία - Γερμανία στον τελικό του Euro Ετοιμαστείτε για πριονοκορδέλα την Παρασκευή εγω θελω ιταλια ελλαδα στο τελικο να παμε στα πεναλτυ με 0-0 εννοειται στη κανονικη διαρκεια και να το παρουμε...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 λογικα ο πλατινη για ξεκαρφωμα ειπε γερμανια ισπανια..αλλες θελει να σπρωξει μαλλον..
optimus_crime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 λογικα ο πλατινη για ξεκαρφωμα ειπε γερμανια ισπανια..αλλες θελει να σπρωξει μαλλον.. Αι για σου... +1
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εγω θελω ιταλια ελλαδα στο τελικο να παμε στα πεναλτυ με 0-0 εννοειται στη κανονικη διαρκεια και να το παρουμε... Όσο και να θες δεν νομίζω να γίνεται αυτό Ο νικητής Ελλάδα-Γερμανία παίζει Ιταλία-Τσεχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα