Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να παρω το iphone 4 το 8αρι η το samsung galaxy nexus?

δεν με ενδιαφερει η τιμη μονο ποιο ειναι καλητερο δεν ξερω πολλα για αυτο ρωταω...

Δημοσ.

Βασικά είναι μεγάλη συζήτηση, κατέληξε πρώτα αν θες Android ή iOs εφαρμογές...

Τo Samsung πάντως είναι 16gb...

Δημοσ.

Βασικά ηλικρινα δεν ξέρω και τα 2 Καλά μου φαινονται.....

Sent from my iPhone using Insomnia

Σαν χαρακτηριστικά ποιο καλό ποιο ειναι;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης μεταξυ του Nexus και του iphone 4!!! Eλεος πια. Συμβουλευετε σωστα, υπαρχει τεραστια διαφορα χαρακτηριστικων μεταξυ των 2 κινητων.

Φιλε, το Nexus με κλειστα ματια, pure android συσκευη.

με ενα απλο googlαρισμα Link (υποψην, οτι απ τα ελαχιστα θετικα που αναφερει στο iphone, αφαιρεσε το interval storage που οπως ειπες, θα ειναι 8gb)

Μιλαμε για χαος.

Δημοσ.

παιδια να παρω το iphone 4 το 8αρι η το samsung galaxy nexus?

δεν με ενδιαφερει η τιμη μονο ποιο ειναι καλητερο δεν ξερω πολλα για αυτο ρωταω...

Κατ'αρχήν αποφάσισε εσύ τι ακριβώς θες από το κινητό σου. Δεν ξέρω άμα γίνεται να συγκρίνουμε τα δύο αυτά τηλέφωνα λόγω λειτουργικού. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Επιλέον τι οθόνη θες, μεγάλη μικρη (Nexus, Iphone). Το θες για gaming internet browsing η για μόστρα. Γενικά ασχολείσε με κινητά? Το Android είναι ένα λογισμικό που χαίρεσαι να του πετάς τα μάτια έξω. Αν δεν ασχολείσαι δεν βλέπω κάποιο λόγο να σε οφελήσει που είναι stock android όπως επισημαίνει και ο christs.

Για να σε βοηθήσουμε αποτελεσματικότερα πές μας αριβώς τι ζητάς από την συσκευή σου και τί τύπος χρήστη είσαι εσύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...