Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψηφίστε την κορούλα μου στο διαγωνισμό της Σόφη της Καμηλοπάρδαλης!!

Η φωτογραφία που συμμετέχουμε είναι συνημμένη.

sophie.jpg

Όσο παίρνω ψήφους ανεβαίνω νούμερο.

Άμα πάτε το ποντίκι από πάνω λέει Makrogianni Grece

http://www.vulli.fr/en/concours-plus-beau-bebe-sophie-la-girafe/mai-2012-3.html

Είμαστε τώρα Νο 9 με 367 ψήφους και ανεβαίνουμε. Μπορείτε να ψηφίζετε κάθε μέρα ακόμη και εάν έχετε ξαναψηφίσει. Επίσης κοιτάζει ΙΡ οπότε μπορείτε να ψηφίζετε από σπίτι και δουλειά!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας !!

Δημοσ.

ποιο ο έπαθλο;

Ποιο πολύ είναι για το γόητρο. Κάθε μήνα βγαίνουν οι 5 πρώτοι οι οποίοι θα διαγωνιστούν για έναν ολόκληρο μήνα το Δεκέμβριο και ο πρώτος θα βγει παιδί της χρονιάς για τη Σόφι!!

Γενικά μας αρέσει η καμηλοπάρδαλη!! και η βάφτιση στις 27/5 έχει θέμα καμηλοπάρδαλη!

Δημοσ.

καλή τύχη και καλά βαφτίσια (όνομα; )

(η καμηλοπάρδαλη που κολλάει; )

Αθηνά Χριστίνα το όνομα.

Η μικρή είναι ψιλόλιγνη σαν καμηλοπαρδαλούλα!! :-)

Φθάσαμε τους 400 ψήφους!!!

Επίσης αν και ο διαγωνισμός είναι διεθνής οι 7 πρώτοι είναι Γαλλάκια............τράτζικ!!!

Άντε να βγει και μία Ελληνίδα...

Γενικά στα μωράκια η Σόφη είναι πολύ ωραία γιατί είναι από φυσικό καουτσούκ και είναι ωραίο φυσικό μασητικό. Κάνει και θόρυβο άμα τη ζουλίξεις.. είναι φετίχ σας λέω!! Και φέτος γίνεται 50 χρονών !!

Δημοσ.

Γενικά στα μωράκια η Σόφη είναι πολύ ωραία γιατί είναι από φυσικό καουτσούκ και είναι ωραίο φυσικό μασητικό. Κάνει και θόρυβο άμα τη ζουλίξεις.. είναι φετίχ σας λέω!! Και φέτος γίνεται 50 χρονών !!

ουφ! τώρα κατάλαβα πως πρόκειται για μωροπαίχνιδο, δε μας το εξήγησες απ' την αρχή...να την:

sophie_400.jpg

Δημοσ.
και είναι ωραίο φυσικό μασητικό

χαχαχα ρε δε μεγαλώνεις σκυλί κοριτσάκι μεγαλώνεις :D

πήγε 8η βλέπω

Δημοσ.

Και όμως παιδιά επειδή έχω και μία γάτα και την έχω από μικρή δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ομοιότητες έχει η γάτα όταν ήταν μικρή με τη μπέμπα τώρα που άρχισε να μπουσουλάει !!

1. Όλη την ώρα με παίρνει από πίσω

2. ότι βλέπει και ακούει γυρίζει σαν τη γάτα με περιέργεια να δει

3. Της βάζω στοι δρόμο της πραγματάκια για να ξεχαστεί και κάθεται με τις ώρες εκεί και παίζει

4. Το μασητικό είναι για τα ούλα της τώρα που βγάζει δοντάκια και την τρώνε τα ούλα της. Την ανακουφίζει. Ούτε και εγώ το ήξερα αυτό αλλά όσο ζεις μαθαίνεις....

:D

Εμένα μου αρέσει αλλο μωρό, σε πειράζει να το ψηφίσω;

Όχι ότι σας αρέσει παιδιά απλά είπαμε να ενισχύσετε ένα Ελληνάκι !! Αν και νομίζω το ίδιο δεν μπορείς να ψηφίσεις 2η φορά την ίδια μέρα. Μπορείς να ψηφίσεις και εμένα και το άλλο !!

Δημοσ.

....

Όχι ότι σας αρέσει παιδιά απλά είπαμε να ενισχύσετε ένα Ελληνάκι !! Αν και νομίζω το ίδιο δεν μπορείς να ψηφίσεις 2η φορά την ίδια μέρα. Μπορείς να ψηφίσεις και εμένα και το άλλο !!

Νο offence αλλά όσο και να αγαπάς την κοράκλα σου (να σου ζήσει), θεωρώ υπερβολικό τον κόπο να γράφεις σε τεχνολογικό forum για να την ψηφίσουμε σε ένα «How cute» διαγωνισμό.

Δημοσ.

Νο offence αλλά όσο και να αγαπάς την κοράκλα σου (να σου ζήσει), θεωρώ υπερβολικό τον κόπο να γράφεις σε τεχνολογικό forum για να την ψηφίσουμε σε ένα «How cute» διαγωνισμό.

Όπως λες και εσύ φίλε isay "Ιf you argue correctly, you're never wrong." :D

Δημοσ.

Αθηνά Χριστίνα το όνομα.

Η μικρή είναι ψιλόλιγνη σαν καμηλοπαρδαλούλα!! :-)

Φθάσαμε τους 400 ψήφους!!!

Επίσης αν και ο διαγωνισμός είναι διεθνής οι 7 πρώτοι είναι Γαλλάκια............τράτζικ!!!

Άντε να βγει και μία Ελληνίδα...

Και όμως παιδιά επειδή έχω και μία γάτα και την έχω από μικρή δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ομοιότητες έχει η γάτα όταν ήταν μικρή με τη μπέμπα τώρα που άρχισε να μπουσουλάει !!

1. Όλη την ώρα με παίρνει από πίσω

2. ότι βλέπει και ακούει γυρίζει σαν τη γάτα με περιέργεια να δει

3. Της βάζω στοι δρόμο της πραγματάκια για να ξεχαστεί και κάθεται με τις ώρες εκεί και παίζει

4. Το μασητικό είναι για τα ούλα της τώρα που βγάζει δοντάκια και την τρώνε τα ούλα της. Την ανακουφίζει. Ούτε και εγώ το ήξερα αυτό αλλά όσο ζεις μαθαίνεις....

:D

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω διαβασει τους κανονες του φορουμ αλλα φανταζομαι οτι δεν θα του καθεται καλα το θεμα ρατσισμου και φασισμου...

my 2 cents

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω διαβασει τους κανονες του φορουμ αλλα φανταζομαι οτι δεν θα του καθεται καλα το θεμα ρατσισμου και φασισμου...

my 2 cents

Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη μου αναφορά είναι φασιστική και ρατσιστική.

Δημοσ.
να σου ζήσει ' date=' την ψήφισα :-)

* SPOILER *

* SPOILER *

* SPOILER *[/quote']

Θα σου εστελνα πμ να ερθεις γιατι δεν σε ειδα να κανεις ποστ και ανησυχισα,γνωριζοντας οτι ασχολεισαι με κατι τετοια:Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...