apomat1982 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα έκανα Quick format σε δίσκο για να εγκαταστήσω νέα Windows αλλά δεν κράτησα backup το αρχείο με τα mail του Outlook. Αυτό αποθηκεύεται κάπου στα Έγγραφά Μου με κατάληξη .pst. Χρησιμοποίησα το Active File Recovery και βρήκε κάποια αρχεία με αυτή την κατάληξη, αλλά όταν προσπαθώ να τα ανοίξω με λέει ότι είναι κατεστραμένα και δεν μπορεί να τα ανοίξει. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο που προσπαθώ να τα ανοίξω με νεότερο Outlook, άλλωστε έχει συμβατότητα προς τα πίσω. Το ευτύχημα είναι ότι ο υπολογιστής είναι γραφείο και γενικά έχει λίγα και μικρά αρχεία για να ψάξει. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα ανάκτησης που να μπορεί να ψάξει μόνο συγκεκριμένο τύπο αρχείου; Έχει κάποιος κάποια συμβουλή να δώσει; Τα mail είναι επαγγελματικά και θα πρέπει να ανακτηθούν πάση θυσία. Ευχαριστώ
higraf Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κοίτα καλύτερα στον φάκελο c:\Document an Settings\χρήστης\Application Data\Microsoft\Outlook νομίζω εκί πρέπει να το έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα