pOLoS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Nilfisk C110 3-5 X-Tra Pressure Washer with 1400 Watt Motor , 61€ με τα μεταφορικά από τις κριτικές φαίνεται πάρα πολύ καλό
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Πολυ καλη τιμη και οι κριτικες οντως πολυ καλες. Πιθανον να το χτυπησω. Thank's polos.
papars Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Στα 71 ευρώ πήρα πριν 1 εβδομάδα το ίδιο με έξτρα ένα σύστημα καθαρισμού δαπέδου και ένα μπιτονάκι για απορρυπαντικό. Μου φάνηκε άριστο για την δουλειά που το ήθελα όμως φίλος που το είδε και το δοκίμασε το φάνηκε αδύναμο και παρήγγειλε τελικά το c120. Θα χρειαστείς και ένα φις για το ρεύμα (ή αντάπτορα). Διπολικό ή σούκο κάνει (δεν έχει γείωση).
clevercitizen Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 papars εννοείςαυτό. Και εγώ το ίδιο είχα πάρει πέρσι στις 61 λίρες. Το μπιτονάκι για το απορρυπαντικό πάρα πολύ χρήσιμο για αυτοκίνητα και γενικότερα το όλο σύστημα για τα χρήματά του είναι σούπερ.
papars Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Σωστά! Μια χαρά το βρήκα. Βέβαια στα βαριά δεν το έριξα ακόμα αλλά ευελπιστώ το καλοκαίρι να του πετάξω τα μάτια έξω στο εξοχικό.
SwAToNeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν στέλνει ελλάδα δυστυχώς αλλιώς θα το τσίμπαγα EDIT: Δεν στέλνει τον αντάπτορα για την βρύση Ελλάδα τελικά. Αλλιώς στέλνει κανονικά. Εγώ το έκλεισα πάντως.
xaniamike Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εχει παρει κανεις το http://www.amazon.co.uk/dp/B001TUYV14/ref=pe_28591_29973741_pe_vfe_dt1 να μου πει αν εχει δοχειο σαπουνιου; γιατι στην περιγραφη λεει οτι εχει αλλα στις φωτογραφιες δεν το βλεπω... απανταω στον εαυτο μου... εχει...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Σαπουνι βαζουμε οτι να ναι; πιατων ας πουμε;
pOLoS Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 παράγγειλε κάποιος να μας πει πως θα το στείλουν ; έχω περιέργεια αν το στείλουν με royal mail ή courier
papars Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Σε εμένα ήρθε με DHL από Γερμανία (!), με την αποστολή μου έστειλαν και το tracking. Ήταν σε ένα κουτί διπλάσιο από το πραγματικό αντικείμενο. Πραγματικά χωράγανε 2 μέσα, στο κενό είχαν βάλει ελάχιστα χαρτιά. Παρόλο που ήρθε άθικτο, η συσκευασία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Επίσης είναι πολύ ελαφρύτερο από ότι φαίνεται.
SwAToNeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εγώ τελικά ακύρωσα την παραγγελία γιατί βρήκα αυτό http://www.buytools.gr/catalog/product/view/id/1099/s/karcher-k-2-100/?ref=bestprice.gr Για 10bar και 100λίτρα/ανα ώρα λιγότερα πήρα Karcher και αν χρειαστώ τίποτα ανταλακτικό θα το βρώ στην Ελλάδα πανεύκολα συν του οτι είναι και φορητό. Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά τα ίδια λεφτά είναι.
harris78 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όσοι το πήρατε (όπως και εγώ αλλά το πλήρες σετ), για πλύσιμο αυτοκινήτου χρησιμοποιείτε το "απλό" ή το turbo ακροφύσιο? Γιατί με το turbo καθάρισα κάτι μάρμαρα και πατώματα και έχει πολύ πίεση, μην βγάλει και το χρώμα!!! Πάντως έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με την πίεσή του (αν και ήμουν στο τσακ να πάρω το μεγαλύτερο, τώρα φοβάμαι να πλύνω το αυτοκίνητο με αυτό!!!)
Salvation81 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εχω ενα 1200αρη για αμαξι αλλα τπτ φοβερο....Αυτο λετε να κανει η για τετοια χρηση καλυτερα 1700 ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όσοι το πήρατε (όπως και εγώ αλλά το πλήρες σετ), για πλύσιμο αυτοκινήτου χρησιμοποιείτε το "απλό" ή το turbo ακροφύσιο? Δεν το έχω, αλλά το τούρμπο θέλει προσοχή. Έχω βγάλει τσιμέντο από τους μαρσπιέδες, αλλά έχω κάνει και ζημιά σε λαστιχένια πατάκια και σαγιονάρες! Πάντα υπό γωνία θα ρίχνεις.
ktiniatros81 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Όσοι το πήρατε (όπως και εγώ αλλά το πλήρες σετ), για πλύσιμο αυτοκινήτου χρησιμοποιείτε το "απλό" ή το turbo ακροφύσιο? Γιατί με το turbo καθάρισα κάτι μάρμαρα και πατώματα και έχει πολύ πίεση, μην βγάλει και το χρώμα!!! Πάντως έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με την πίεσή του (αν και ήμουν στο τσακ να πάρω το μεγαλύτερο, τώρα φοβάμαι να πλύνω το αυτοκίνητο με αυτό!!!) Έχει 1 χρόνο περίπου που το πήρα.Ήρθε πολύ καλά συσκευασμένο και άθικτο.Για το αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει.Χρησιμοποιώ το απλό ακροφύσιο γιατί το άλλο είναι πολύ δυνατό.Για σαμπουάν μη χρησιμοποιείτε ότι να ναι..εγώ έχω ένα πολύ καλό της meguiars που κάνει πολύ αφρό αλλά επειδή είναι λίγο δύσκολο να το βρεις Ελλάδα (το πήρα από amazon) λένε πως επίσης καλό είναι το sonax gloss shampoo που υπάρχει στα praktiker στα 6-7€.Γενικά πιστεύω πως αξίζει η αγορά του καθώς είναι πολύ ποιοτικό και στη Ευρώπη θεωρείται από τις top μάρκες,απλά δεν είναι πολύ διαφημισμένα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα