Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χρειαζεται ανταπτορα για την πριζα? εχει την αγγλικη? Αν ναι μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για ανταπτορα? θελω να το παραγγειλω αλλα κολλαω σε αυτο γιατι δεν εχω ξαναπαρει απο αγγλια. Σας ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια χρειαζεται ανταπτορα για την πριζα? εχει την αγγλικη? Αν ναι μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για ανταπτορα? θελω να το παραγγειλω αλλα κολλαω σε αυτο γιατι δεν εχω ξαναπαρει απο αγγλια. Σας ευχαριστω

λογικά έχει αγγλική πρίζα , παίρνεις και ένα αντάπτορα http://www.amazon.co.uk/mn/search/?_encoding=UTF8&tag=uk-to-eu-adaptor-21&linkCode=ur2&camp=1634&creative=19450&field-keywords=uk%20to%20eu%20adaptor&url=search-alias%3Daps&sprefix=uk%20to%20eu%20a%2Caps%2C529 και είσαι καλυμμένος

Δημοσ.

Ναι, θέλει αντάπτορα.

Δημοσ.

σε ευχαριστω. Μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ στο αμαζον? ή μπορω να βρω εδω?

Δημοσ.
σε ευχαριστω. Μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ στο αμαζον? ή μπορω να βρω εδω?

δες το προηγούμενο post μου , μπορείς να βρεις και εδω σε μαγαζιά με ηλεκτρολόγικα, κάπου στο 1€ πρέπει να έχει ο αντάπτορας

Δημοσ.

δες το προηγούμενο post μου , μπορείς να βρεις και εδω σε μαγαζιά με ηλεκτρολόγικα, κάπου στο 1€ πρέπει να έχει ο αντάπτορας

Με συγχωρεις δεν το ειχα δει. Σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...