max13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια χρειαζεται ανταπτορα για την πριζα? εχει την αγγλικη? Αν ναι μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για ανταπτορα? θελω να το παραγγειλω αλλα κολλαω σε αυτο γιατι δεν εχω ξαναπαρει απο αγγλια. Σας ευχαριστω
pOLoS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια χρειαζεται ανταπτορα για την πριζα? εχει την αγγλικη? Αν ναι μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για ανταπτορα? θελω να το παραγγειλω αλλα κολλαω σε αυτο γιατι δεν εχω ξαναπαρει απο αγγλια. Σας ευχαριστω λογικά έχει αγγλική πρίζα , παίρνεις και ένα αντάπτορα http://www.amazon.co.uk/mn/search/?_encoding=UTF8&tag=uk-to-eu-adaptor-21&linkCode=ur2&camp=1634&creative=19450&field-keywords=uk%20to%20eu%20adaptor&url=search-alias%3Daps&sprefix=uk%20to%20eu%20a%2Caps%2C529 και είσαι καλυμμένος
ktiniatros81 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 παιδια χρειαζεται ανταπτορα για την πριζα? εχει την αγγλικη? Αν ναι μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για ανταπτορα? θελω να το παραγγειλω αλλα κολλαω σε αυτο γιατι δεν εχω ξαναπαρει απο αγγλια. Σας ευχαριστω Ναι, θέλει αντάπτορα.
max13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 σε ευχαριστω. Μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ στο αμαζον? ή μπορω να βρω εδω?
pOLoS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 σε ευχαριστω. Μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ στο αμαζον? ή μπορω να βρω εδω? δες το προηγούμενο post μου , μπορείς να βρεις και εδω σε μαγαζιά με ηλεκτρολόγικα, κάπου στο 1€ πρέπει να έχει ο αντάπτορας
max13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 δες το προηγούμενο post μου , μπορείς να βρεις και εδω σε μαγαζιά με ηλεκτρολόγικα, κάπου στο 1€ πρέπει να έχει ο αντάπτορας Με συγχωρεις δεν το ειχα δει. Σε ευχαριστω πολυ
pOLoS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Και την εγγυηση.... με το amazon μπορεί και όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα