Προς το περιεχόμενο

SSD Samsung 830 128gb Bulk €126.95 delivered

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να είναι στον SSD. Πάντως η χωρητικότητα είναι αρκετά μικρή άρα μάλλον ο SSD αξίζει μόνο για αυτούς που έχουν λεφτά να τα σκάσουν σε ένα πολύ καλό σύστημα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρεπει να ειναι στον ssd αλλα συνηθως και σε μηχανικο να τον εγκαταστησεις θα "αναγκαστει" κατα την εγκατασταση να πεταξει μερικους φακελους στον δισκο του λειτουργικου (στην προκειμενη περιπτωση ssd) οποτε παλι μια απειροελαχιστη βελτιωση θα υπαρχει. δεν το συνιστω ομως. 128gb για οχι αλογιστη χρηση ειναι ανεκτα πιστευω.

Δημοσ.

πρεπει να ειναι στον ssd αλλα συνηθως και σε μηχανικο να τον εγκαταστησεις θα "αναγκαστει" κατα την εγκατασταση να πεταξει μερικους φακελους στον δισκο του λειτουργικου (στην προκειμενη περιπτωση ssd) οποτε παλι μια απειροελαχιστη βελτιωση θα υπαρχει. δεν το συνιστω ομως. 128gb για οχι αλογιστη χρηση ειναι ανεκτα πιστευω.

128 GB είναι πολύ καλά.

εδώ σε 60gb ssd έχω win7 και 1-2 παιχνίδια καθώς και κάποια βασική εφαρμογή και όλα είναι οκ.

αν βέβαια είναι ανάγκη για άλλο παιχνίδι πρέπει να βγάλεις κάποιο από αυτά που ήδη έχεις..

Δημοσ.

128 GB είναι πολύ καλά.

εδώ σε 60gb ssd έχω win7 και 1-2 παιχνίδια καθώς και κάποια βασική εφαρμογή και όλα είναι οκ.

αν βέβαια είναι ανάγκη για άλλο παιχνίδι πρέπει να βγάλεις κάποιο από αυτά που ήδη έχεις..

Και άμα θες να εγκαταστήσεις προγράμματα? Θα γεμίσει πολύ γρήγορα...

Δημοσ.

Και άμα θες να εγκαταστήσεις προγράμματα? Θα γεμίσει πολύ γρήγορα...

αν θες πολλά και μεγάλα εντάξει. θες μεγαλύτερο δίσκο. Λέμε αν θες κάποια βασικά. από τα 60 (54 αναγνωρίζει περίπου) αφήνες 14 ελεύθερα, 15 το πολύ για λειτουργικό και άλλα 30 gb είτε για 2-3 μεγάλα παιχνίδια είτε για προγράμματα!

Δημοσ.

αν θες πολλά και μεγάλα εντάξει. θες μεγαλύτερο δίσκο. Λέμε αν θες κάποια βασικά. από τα 60 (54 αναγνωρίζει περίπου) αφήνες 14 ελεύθερα, 15 το πολύ για λειτουργικό και άλλα 30 gb είτε για 2-3 μεγάλα παιχνίδια είτε για προγράμματα!

Εντάξει τα 128gb δεν είναι και τόσο άσχημα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να έχεις έναν μεγάλο HDD ακόμα... :rolleyes:

Δημοσ.

off topic: ακουω ολα αυτα περι γρηγοραδας και ταχυτητας και θελω και εγω γ@μωτο....ο σκληρος μου πάει σαν καθυστερημενος ο μαλακισμενος...και ο συγκεκριμενος ειναι καλος παιδια ε?αναμενεται να πεσουν και άλλο οι τιμες παιδια στους 120-128 ή να περιμενω μηπως πάνε κοντα στο 150-170 € οι 250 giga?

Υ.γ πρεπει να μαθω πως παραγγελνεις απο amazon πρωτα...

Δημοσ.

Υ.γ πρεπει να μαθω πως παραγγελνεις απο amazon πρωτα...

Κάνεις account και προσθέτεις μια κάρτα πιστωτική ή προπληρωμένη ....

Δες και τους 240άριδες στα~200€

Δημοσ.

Κάνεις account και προσθέτεις μια κάρτα πιστωτική ή προπληρωμένη ....

Δες και τους 240άριδες στα~200€

πιστωτική δεν έχω..προπληρωμένη πως βγάζουμε και απο ποιά τράπεζα φίλε μου?

ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Υ.Γ συγγνώμη που λερώνω το θέμα.newbie γιαυτό

Δημοσ.

για gaming pc σταθερό για μένα ο 60αρης ειναι αρκετός γιατι θέλεις μόνο λειτουργικό εγκατεστημένο πάνω και λίγα προγράμματα

Στο λάπτοπ μου έχω 120 άρι του έχω εγκαταταστήσει όλα τα προγράμματα office outlook photoshop κτλ του έχω parallels πάνω 20gb αν θυμάμαι και μερικές ταινίες πεταμένες και έχω περισευούμενα 50+ γιγα..

Αργότερα οταν πέσουν οι 256 ή 512 πάμε απευθείας σε τέτοια μεγέθη..

Δημοσ.

πιστωτική δεν έχω..προπληρωμένη πως βγάζουμε και απο ποιά τράπεζα φίλε μου?

ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Υ.Γ συγγνώμη που λερώνω το θέμα.newbie γιαυτό

μπορείς να πας απλά σε Πειραιώς , Κύπρου , Μαρφιν , Alpha.

Ανοίγεις λογαριασμό καταθετικό, βάζεις χρήματα και σου δίνουν μια κάρτα visa για αναλήψεις (χρεωστική)

οπότε χρησιμοποιείς αυτή στο αμαζον.

Δημοσ.

Μήπως είναι καλύτερα να βάλουμε τα χρήματα σε PayPal και μετά στο site που θέλουμε?

το amazon δεν δέχεται paypal..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...