Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Απο τη στιγμη που χαιρεσαι εσυ που τον πηρες 40 ευρω ακριβοτερο θα ηταν καπως να στεναχωριεμαι εγω που τον πηρα 20 ακριβοτερο, μαλιστα απο μια τιμη που κρατησε μονο 10 λεπτα. Για να μιλησω λοιπον σοβαρα, δεν ειπα να στεναχωρηθεις, μου φανηκε περιεργο που ενω τον πηρες 147, μολις επεσε η τιμη 20 ευρω στο μαγαζι της Σαλονικης ανοιξες θεμα με χαμογελαστα emoticons. Δεν νομιζω οτι ηθελε υποτιτλους αυτο που ειπα εξαρχης, αλλα αντε να τους βαλουμε! Και για να συνεχισω το σοβαρο, να πω οτι χαιρομαι που αγορασα (για αλλη μια φορα και αποκλειστικα) απο το αμαζον.
teodor_ch Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 χαίρομαι που είμαστε όλοι χαρούμενοι ο δίσκος μου έχει αποσβέσει το 20αρικο ήδη 5 φορές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ο δίσκος μου έχει αποσβέσει το 20αρικο ήδη 5 φορές Καλα, πετας 2η φορα αυτο το "παρασιτο" και αρχιζουν και περνανε διαφορα περιεργα απο το μυαλο μου!
teodor_ch Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καλα, πετας 2η φορα αυτο το "παρασιτο" και αρχιζουν και περνανε διαφορα περιεργα απο το μυαλο μου! μπήκε σε κατάστημα λιανικής με αρκετή κίνηση
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 μπήκε σε κατάστημα λιανικής με αρκετή κίνηση Ρε συ Θοδωρη, με τον μηχανικο δεν προλαβαινες δλδ; (με τον slc μαλλον...). Μηπως αγορασες τον δισκο απο το... μαγαζι σου; Ετσι μονο μπορω να καταλαβω οτι ο δισκος ο ιδιος σου εκανε ηδη αποσβεση το 20αρικο 5 φορες, αν πουλησες πχ εναν σε σενα και αλλους 5 σε μελη του ινσομνια (αν πουμε οτι βγαινει ενα 20αρικο κερδος ανα κομματι). Προφανως εισαι τοσο χαρουμενος με την αγορα του που νομιζεις οτι σου δινει και λεφτα, ετσι θα νιωθω και εγω ισως σε λιγες μερες.
teodor_ch Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Προφανως εισαι τοσο χαρουμενος με την αγορα του που νομιζεις οτι σου δινει και λεφτα, ετσι θα νιωθω και εγω ισως σε λιγες μερες. όταν το βάλεις σε υπολογιστή που εξυπηρετείς κόσμο θα καταλάβεις τί εννοώ και ναί, καμία σχέση με τον slc αλλά έκανα και format οπότε δε ξέρω τί φταίει περισσότερο
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αρα δεν προλαβαινεις κυριολεκτικα. Παντα τετοια σου ευχομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα