lotro123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εχω ενα δικτυο στο γραφειο με 3 desktop. Τα δυο απο αυτα εχουν συνδεση στο ιντερνετ αλλα μολις εβαλα ενα ακομα καλωδιο στο ρουτερ για να το συνδεσω με το λαπτοπ δεν καταφερα να εχω συνδεση στο διαδικτυο αλλα μονο μια τοπικη συνδεση. Προσπαθησα να βαλω το καλωδιο του desktop που βρισκομαι αυτη τη στιγμη αλλα και παλι η ενδειξη ηταν η ιδια ''Τοπικη συνδεση. χωρις προσβαση στο ιντερνετ''.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν καταφερνει συνδεση στο διαδικτυο. Δεν με ενδιαφερει η ασυρματη συνδεση, θελω να δοκιμασω την ενσυρματη αλλα αποτυγχανω. Το ρουτερ phillips της συνδεσης conn-x ειναι συνδεδεμενο με μια ακομα συσκευη level 1, και μεσα απο αυτο πρεπει να γινεται η συνδεση των υπολοιπων σταθερων υπολογιστων.Προσπαθησα και εκει να το βλαω το καλωδιο αλλα παλι τιποτα. Χρειαζομαι βοηθεια!
juventinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Το ρούτερ δίνει αυτόματα ip στα pc; Εάν ναί, μήπως έχει ενεργοποιημένο proxy το λαπτοπ ή έχει κάποια καρφωτή ip ήδη και για αυτο το λόγο δε μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο της εταιρείας. Τσέκαρε εάν θες τις ρυθμίσεις της ip.
lotro123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Το ρούτερ δίνει αυτόματα ip στα pc; Εάν ναί, μήπως έχει ενεργοποιημένο proxy το λαπτοπ ή έχει κάποια καρφωτή ip ήδη και για αυτο το λόγο δε μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο της εταιρείας. Τσέκαρε εάν θες τις ρυθμίσεις της ip. Εδινε αυτοματα ip στο λαπτοπ, εβαλα τις ιδιες διευθυνσεις αλλα και παλι τιποτα.ζορικο πραμα...
juventinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Σε άλλο δίκτυο εχεις δοκιμάσει και μπαίνει κανονικά; Απλά το λέω για να δούμε εάν έχει θέμα το λάπτοπ ή χρειάζεται τίποτα ρυθμίσεις για το δίκτυο, firewall... ή εαν έχει κάποιο θέμα με τους drivers της κάρτας δικτύου κλπ.
lotro123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ναι το εχω δοκιμασει. Μολις συνδεω το ρουτερ του σπιτιου μου με το λαπτοπ ολα γινονται ομαλα, χωρις καμια ρυθμιση. Σε αυτο λεει μη αναγνωρισμενο δικτυο και χωρις προσβαση στο ιντερνετ. Αυτο που με καιει τωρα ειναι να ελευθερωθει η συνδεση διαδικτυου, ετσι ωστε οταν τοποθετω το καλωδιο σε μια συσκευη η συνδεση να γινεται απευθειας χωρις καμια ρυθμιση.
juventinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Στα άλλα pc έχει καρφωτές ip ή τις παίρνει απο το ρουτερ με DHCP;
psapikas Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δες από cmd ipconfig αν όντως παίρνει IP από DHCP ή υπάρχει κάποιο conflict
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα