-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Btw εύχομαι καλή τύχη στους Σκοπιανους και ελπίζω οι Αλβανοί να τους πιουν το αίμα. Μονο εγω βλεπω την ειρωνια-αυτογκολ σε αυτο το ποστ?
Jack Skellington Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Όχι φίλε Νίκο δεν είναι ειρωνεία. Αλήθεια είναι. Και μην βιαστείς να με πεις φασίστα ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ποιο φασίστες απ' τους συγκεκριμένους δεν έχει.
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καμμια σχεση, απλα ειναι λιγο περιεργο να ελπζιεις να τους σφαξεις οι αλβανοι πχ Η αληθεια ειναι οτι εχουν δεχτει εντονη προπαγανδα και καλλιεργειται εθνικισμος ωστε να σταθουν σαν κρατος, αλλα υπαρχουν αρκετα ενδιαφεροντα τυπακια,οπως σε πολλες γεωγραφικες περιοχες ουτως η αλλως
Kyriakos131211 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η Μακεδονία είναι Ελληνική ... Χωρίς αποδείξεις , τεκμήρια , προπαγάνδα , θυμό , χαρά ... Και γιατί χωρίς αυτά ; Επειδή και με αυτά , πάλι των άλλων τα ''θέλω''περνάνε ... Τ Ε Λ Ο Σ !
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η γεωγραφικη περιοχη της μακεδονιας περιεχει εκτος απο β.ελλαδα τμημα της βουλγαριας καθως και τα σκοπια-φυρομ-ΣλαβοΜακεδονια
Nihilist Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μπορεί να είναι "ελληνική" όπως λες. Αξίζουμε όμως εμείς ως νεοέλληνες να την διεκδικούμε; Ο νεοέλληνας περηφανεύεται για την ιστορία του και θέλει τέτοιες δόξες ξανά με αποτέλεσμα με την τόση περηφάνια να χάνει την μπάλα και να μην την διεκδικεί. Πχ ο πατέρας μου είναι εκατομμυριούχος, αλλά αν δεν είμαι άξιος για τέτοια κληρονομιά τότε δεν πάρω εκατομμύρια. Μόνο κάτι ψοροχιλιάρικα.
Finn Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζονται λεωφορεια απο τα σκοπια για να γινει η προπαγανδα υπαρχυνε συγχωριανοι μου που χρηματιζονται για να κανουν προπαγανδα ο ενας μαλιστα ειναι και προεδρος πολιτισμικου συλογου Αυτοί οι συγχωριανοί σου τι λένε; Ότι είναι Έλληνες ή Μακεδόνες;
akar Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μπορεί να είναι "ελληνική" όπως λες. Αξίζουμε όμως εμείς ως νεοέλληνες να την διεκδικούμε; Ο νεοέλληνας περηφανεύεται για την ιστορία του και θέλει τέτοιες δόξες ξανά με αποτέλεσμα με την τόση περηφάνια να χάνει την μπάλα και να μην την διεκδικεί. Πχ ο πατέρας μου είναι εκατομμυριούχος, αλλά αν δεν είμαι άξιος για τέτοια κληρονομιά τότε δεν πάρω εκατομμύρια. Μόνο κάτι ψοροχιλιάρικα. Πολύ ενδιαφέρον πόστ αυτό...την υπόλοιπη κληρονομία του πατέρα μου ποιός θα την πάρει ?
Nihilist Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πολύ ενδιαφέρον πόστ αυτό...την υπόλοιπη κληρονομία του πατέρα μου ποιός θα την πάρει ? Εσύ εννοείται αλλά άλλο ρωτάω, είσαι εσύ άξιος να την κατέχεις; Μπορεί εσύ να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό αλλά όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να σε βρίζουν επειδή ήσουν ένας σταρχιδιστής και συνέχεια άραζες και τώρα ζητάς και τα ρέστα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Προσωπικα θεωρω δευτερευον το ζητημα του τι ειναι ελληνικο/σλαβικο, με ποιους εχει περισσοτερα κοινα γονιδια ο Μεγαλεξανδρος, αν η Βεργινα πρεπει ναναι στη δικη μας η στη δικη τους σημαια κλπ. Νταξει δε λεω, ειναι ιστορικα και θεωρητικα θεματα που προφανως προσδιοριζουν τοσο εμας οσο και τους επομενους μας και δεν πρεπει να τα παραβλεπουμε, ΑΛΛΑ: Το μειζον ζητημα ειναι οτι σε ενα γειτονικο μας κρατιδιο επικρατει και συνεχιζει να καλλιεργειται χωρις προφανη σκοπο (σε εμενα τον ανυποψιαστο) ενας απιστευτος ανθελληνισμος. Εγω ας πουμε δεν τραβηξα ποτε κανενα ιδιαιτερο ζορι με τον Σκοπιανο πολιτη. Το 80% των Σκοπιανων ομως, με βλεπει εμενα με ακρως εθνικιστικη διαθεση. Εκει ειναι το προβλημα με τους γειτονες μας. Πανο που ευχονται να χρεοκωπησουμε, πανο χαρας για την οικονομικη μας κατασταση, ανθελληνικα βιβλια στα σχολεια, ανθελληνικη ιστορια, πανηγυρια του λαου οταν η Ελλαδα παθαινει ενα στραπατσο ακομα και σε αθλητικο επιπεδο κλπ κλπ. Λες και τους σφαξαμε τις οικογενειες. Και μιλαμε για κρατος με το οποιο δεν ειχαμε ποτε θεματα πολεμου-συρραξης-στρατιωτικης επιβολης κλπ. Το κλιμα εχθρας και αντιπαλοτητας ειναι προφανες οτι δεν ξεκινα απο εδω, ασχετα αν καλοσυντηρειται απο εμας.
akar Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εσύ εννοείται αλλά άλλο ρωτάω, είσαι εσύ άξιος να την κατέχεις; Μπορεί εσύ να θεωρείς τον εαυτό σου ικανό αλλά όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να σε βρίζουν επειδή ήσουν ένας σταρχιδιστής και συνέχεια άραζες και τώρα ζητάς και τα ρέστα. Έτσι ακριβώς. Εγώ. Τώρα το αν είμαι άξιος κληρονόμος ή όχι, σταρχιδιστής ή τεμπέλης, είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν τους πέφτει κανένας λόγος και καλά θα κάνουν να κοιτούν τα του οίκου τους.
Finn Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τον περασμένο Γενάρη ήμουν σε μια πόλη της ΠΓΔΜ κι έβλεπα αγώνα χαντμπόλ σε μαγαζί γεμάτο όσο δε πάει κόσμο. Τη στιγμή που τραγουδούσαν "βγες αγόρι στο μπαλκόνι και χαιρέτα την φυλή του Γκότσε Ντέλτσεφ δικός μας θα είναι και ο κάμπος της Θεσσαλονίκης" το αίμα μου έβραζε.Όχι γιατί φοβόμουν μη μας κάνουν ντου.Αλλά γιατί ο ανθελληνισμός που καλλιεργεί ο Γκρουέφσκι και το συνάφι του δεν έχει όρια. Τραγουδούσαν και το πιστέυανε αυτό που λέγανε.Εμείς οι κακοί οι ΈΛληνες,δε τους αφήνουμε να εκφραστούνε εθνικά. Η χώρα τους πάει απ το κακό στο χειρότερο αλλά ο "μαγος" Νικολάκης Γρούιος με ωραία τεχνάσματα τους αποσπά την προσοχή απο τα πραγματικά προβλήματα και τους λέει για όλα όσα συμβαίνουν εδώ φταίει ο Έλληνας.
kostas_dr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Να φοβάσαι ότι κάποια στιγμή το ντου θα γίνει. Είναι η φυσική κατάληξη όλων αυτών.
Finn Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ντου έχει γίνει ήδη! Κάθε καλοκαίρι σκάνε μύτη Πιερία και Χαλκιδική! Ευπρόσδεκτοι όμως εφόσον δε δημιουργούν προβλήματα. Οι έλληνες οι φασίστες δε τους αφήνουν να εκφραστούν.Κάθε καλοκαίρι όμως μιλάνε για Μακεδονία εντός Μακεδονίας και δε τους πειράζει κανείς.Ο πιο ακραίος στο χωριό μου θα τους πει πάρε τα πράματα σου και πούλο.Δε σερβίρω σε "μακεντόντσι". Να πάω εγώ όμως εκεί με την παρέα μου και να το πούμε ώπα μάγκες εδώ δεν είναι μακεδονία δε παίζει.Θα μας ψάχνουν στον βαρδάρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις