m0nst3r Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Όπως λέει και ο τίτλος έχω ένα Corsair 600T στο οποίο θα στήσω το σύστημά μου και θέλω να αντικαταστήσω το ήδη υπάρχον side panel με ακρυλικό όπως στη foto παρακάτω. Γνωρίζει κάποιος να μου πεί που μπορώ να απευθυνθώ? (Δεν με πειράζει η περιοχή αρκεί να κάνει καλή δουλεια). Ευχαριστώ εκ των προτέρον.
sotos 1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Καλησπέρα φίλε μου Μπορώ να στο κάνω έχω κάνει για αρκετά παιδιά εδώ μέσα. Είμαι δουλειά αυτή τη στιγμή οπότε θα μιλήσουμε λίγο πιο μετά Φωτογραφίες απο ένα πρόσφατο δες εδώ http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-graphite-600t-special-edition-en-leyko-108605.html?garpg=8#content_start
sotos 1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αυτό είναι το πλαϊνό είναι το ίδιο με του φίλου μου του Μάνου που έχεις βάλει στην φωτογραφία και το δικό του έχω το έφτιαξα ότι θες μου λες edit η φώτο δεν είναι από του Μάνου τώρα το είδα αλλά ρίξε μια ματιά έχει κάνει φοβερή δουλειά δες: Link
m0nst3r Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όντως φοβερή δουλειά... soto δες λίγο τα πμ σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα