Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Καλησπέρα κιαπο μένα... Έστησα αυτό το gaming pc τελικά μετά από πολλές σκέψεις: http://www.insomnia.gr/topic/446038-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF/ που λέει ο petranthe (τον ευαχριστώ πολύ) τον έστησα (πρώτη μου φορά) κανονικά όλα ωραία όλα καλά... Τον ανοίγω κανονικά εγκατέστησα μερικά παιχνίδια (call of duty mw3 black ops lol και battle field 3) άρχισα να παίζω battle field και σε κάποια φάση εκεί που έπαιζα ωραία και καλά με σπασμένο το δαχτυλάκι μου ξαφνικά ακούγεται ένα μπαμ! Το pc όπως καταλαβαίνετε έσβησε... τέσταρα τη κάρτα δούλευε τέσταρα τη μητρική (όλα αυτά μέσα σε ώρες δουλειάς τώρα...) o επεξεργαστής δε νομίζω να έπαθε τίποτα, περίεργο μου φάνηκε να μην έχει επηρεαστεί τίποτα. Άνοιξα το τροφοδοτικό, και μέσα είδα μια μαυρίλα και μύριζε καμμένο (προφανώς). Πραγματικά μου φάνηκε πολύ περίεργο... Εγώ το τροφοδοτικό το αλλάζω μιας που μου μεινα αρκετά λεφτά αλλά γιατί το έκανε αυτό? Λέτε να κανα κάτι λάθος στο στήσιμο?
mpasketpro Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ίσως κάηκε..Ψήκτρα έχει το τροφοδοτικό ή δεν έχει και δεν έβαλες και εσυ;
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Είχε λάθος τροφοδοτικό η σύνθεση έπρεπε να σου βάλουν Hantol. Φίλε μου είσαι άτυχος. Από την στιγμή που δούλεψε τόση ώρα ο υπολογιστής δεν έχει πρόβλημα. προφανώς έπεσες σε εργοστασιακό ελάττωμα η εφαγες καμιά υπέρταση περίεργη.. Κακώς το άνοιξες το τροφοδοτικό φοβάμαι ότι έχασες την εγγύηση του.. Αυτό που θα κάνεις είναι να το κλείσεις με ευλαβια και να το πας εκεί που τ'αγορασες. Για τον φόβο των Ιουδαίων κανε έλεγχο πάλι στους αποστάτες της μητρικής και μέτρα και την τάση της μπριζας που χρησιμοποίησες.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ίσως κάηκε..Ψήκτρα έχει το τροφοδοτικό ή δεν έχει και δεν έβαλες και εσυ; Καλά ηρέμησε δεν είμαι και τόσο άσχετος, φυσικά έβαλα ψύκτρα. Είχε λάθος τροφοδοτικό η σύνθεση έπρεπε να σου βάλουν Hantol. Φίλε μου είσαι άτυχος. Από την στιγμή που δούλεψε τόση ώρα ο υπολογιστής δεν έχει πρόβλημα. προφανώς έπεσες σε εργοστασιακό ελάττωμα η εφαγες καμιά υπέρταση περίεργη.. Κακώς το άνοιξες το τροφοδοτικό φοβάμαι ότι έχασες την εγγύηση του.. Αυτό που θα κάνεις είναι να το κλείσεις με ευλαβια και να το πας εκεί που τ'αγορασες. Για τον φόβο των Ιουδαίων κανε έλεγχο πάλι στους αποστάτες της μητρικής και μέτρα και την τάση της μπριζας που χρησιμοποίησες. Καλά ε? Είμαι γιος του γκαντεμόσκυλου Εκανε μπαμ το corsair????? Παρακαλώ τα μπινελίκια όχι σε μένα στο τροφοδοτικό που δε συμπεριφερόταν καλά. Βλέπετε?! Όταν τα pcs δεν συμπεριφέρονται καλά αυτά παθαίνουν, θα θελα ένα πς χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνω ότι γουσταρω... Αχ... όνειρα όνειρα... Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας παίδες.
petranthe Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πραγματικά μεγάλο κρίμα να πέρνεις νεο PC και να το παθαίνεις αυτό.Το έχω πάθει και εγώ με ενα Enermax. Παίρνεις το τροφοδοτικό το βάζεις στο κουτί του με τα καλώδια όπως το πήρες. Το πηγαίνεις πίσω και ζητάς άμεση αλλάγή... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μηχανήματα είναι για αυτό φωνάζω μην ταυτίζεστε με μάρκες ,μην είστε fan boys ,πάρτε αυτό που πρέπει και χρειάζεστε. Αν θες πόσταρε ξανα μόλις βάλεις το νεο ΥΣ . Φυσικά είσαι εντός εγγύησης. Κλασικό παράδειγμα ελατωματικού προιόντος, μην ανυσηχεις, ειδικα για την Corsair ,είναι άψογη σε αυτά Τις συνδεσεις σιγουρα τις εκανες καλα ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πραγματικά μεγάλο κρίμα να πέρνεις νεο PC και να το παθαίνεις αυτό.Το έχω πάθει και εγώ με ενα Enermax. Παίρνεις το τροφοδοτικό το βάζεις στο κουτί του με τα καλώδια όπως το πήρες. Το πηγαίνεις πίσω και ζητάς άμεση αλλάγή... Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μηχανήματα είναι για αυτό φωνάζω μην ταυτίζεστε με μάρκες ,μην είστε fan boys ,πάρτε αυτό που πρέπει και χρειάζεστε. Αν θες πόσταρε ξανα μόλις βάλεις το νεο ΥΣ . Φυσικά είσαι εντός εγγύησης. Κλασικό παράδειγμα ελατωματικού προιόντος, μην ανυσηχεις, ειδικα για την Corsair ,είναι άψογη σε αυτά Τις συνδεσεις σιγουρα τις εκανες καλα ε; Nαι ναι σωστά τις έκανα... Πάντως έτσι όπως έπαιζα ΟΤΑΝ έπαιζα με εντυοωσίασε... Ντάξει άμα είναι θα πάω αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα