aledjo Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 ξερει κανεις κανενα τροπο να σημειωσω μια διαδρομη πανω σε χαρτη και να υπολογιζει ποσα χιλιομετρα ειναι?
Μπερδεμένος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μπορείς από το google earth αν δεν κάνω λάθος να υπολογίσεις την απόσταση. Αλλιώς παίρνεις ένα σπάγκο τον βάζεις πάνω στη διαδρομή και μετράς το μήκος του. Ανάλογα τη κλίμακα του χάρτη υπολογίζεις το πραγματικό μήκος(αν είναι πχ 1:1000 τότε 1 cm του σπάγκου αντιστοιχεί σε 1000 cm ή 10m πραγματικής απόστασης)
kuzko21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 εχει και στροφες βρε , δεν παει απο τελιτσα σε τελιτσα σε μια ευθεια... παντως απο το google maps εαν τη φτιαξεις μεχρι και τη βιτζινα που χρειαζεσαι σου λεει.
dimpa16 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και με ενα navigation,νομιζω οτι σου δινει την δυνατοτητα.
Μπερδεμένος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 εχει και στροφες βρε , δεν παει απο τελιτσα σε τελιτσα σε μια ευθεια... παντως απο το google maps εαν τη φτιαξεις μεχρι και τη βιτζινα που χρειαζεσαι σου λεει. Μα και εγώ δεν είπα να το βάλει στην ευθεία. Θα έλεγα μέτρο/χάρακα τότε
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Βέβαια νομίζω κάποια στιγμή μετά την εφεύρεση της τυπογραφίας όλοι οι οδικοί χάρτες έχουν προσημειωμένες αποστάσεις επάνω τους.
aledjo Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 σε δρομους και στενακια εννοω στο κεντρο της αθηνας. οκ το βρηκα με το google maps
Pantelwolf Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 για αποστάσεις κλπ, το σαιτ της μισελέν. Τα σπάει.
status Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Βέβαια νομίζω κάποια στιγμή μετά την εφεύρεση της τυπογραφίας όλοι οι οδικοί χάρτες έχουν προσημειωμένες αποστάσεις επάνω τους. Τι ναι τούτα που λέγεις βλάσφημε! :Ρ
vergogc Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Γενικα αμα θελει κανεις να μετρησεια αποστασεις, οικοπεδα, οτι θελει τελος παντων, υπαρχει και το wikimapia! επανω αριστερα εχει ενα χαρακα, και μετρας οτι θελεις με αυτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα