Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε έχει πολύ καλές τιμές. Δείτε αυτήν εδώ: Samsung UE40ES6100 3D LED TV 40''. Δίνει δώρο 2 γυαλιά, 3D blu ray player και μία ταινία.

Ή αυτήν: amsung UE32EH5450 LED TV 32''. Δίνει δώρο μία κάμερα. Μην λέμε και ότι θέλουμε επειδή το πλαίσιο είναι χάλια κατάστημα. Εδώ πέρα έχει ωραία πακέτα σε ελκυστικές τιμές.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε έχει πολύ καλές τιμές. Δείτε αυτήν εδώ: Samsung UE40ES6100 3D LED TV 40''. Δίνει δώρο 2 γυαλιά, 3D blu ray player και μία ταινία.

2 ευρω φτηνοτερο ειναι το electroworld, στην ιδια τιμη ο Κωτσος, που ειναι η προσφορα βρε naruto; http://www.electrowo...?catid=10104566

(ασε που ισως η τηλεοραση εχει δυο ζευγαρια απο τη μανα της, στο πλαισιο μιλανε για εξτρα άλλα 2 ή για τα δυο που εχει μεσα; Το ελεκτρο μιλαει για 4 ζευγαρια: "Το μέλλον της Smart TV, τώρα, με την τηλεόραση 3D Slim LED UE40ES6100. Πακέτο με Blu-ray 3D Player BDE5500, 4 ζευγάρια 3D γυαλιά και ταινία 3D Ice Age 3").

Κλεινω ξαναλεγοντας οτι δεν υπαρχει "προσφορα" στην 40αρα τουλαχιστον που εδωσες - δεν εχω αλλο χρονο για χασιμο με το πλαισιο για να δω ΑΝ υπαρχει καμια καλη τιμη στο newsletter τους :P.

Δημοσ.

εχουν δικιο τα παιδια. ΣΙΓΑ τις προσφορες..!!!!!!!!

εγω παραγγειλα απο ΤΟΠΙΚΟ μου καταστημα την LG 42LM620S, MAZI με το Bluray δωρο, και μου ειπε 850...!!!! οχι 899 του Πλαισιου..!!!!!!!!!!! :shock:

Δημοσ.

2 ευρω φτηνοτερο ειναι το electroworld, στην ιδια τιμη ο Κωτσος, που ειναι η προσφορα βρε naruto; http://www.electrowo...?catid=10104566

(ασε που ισως η τηλεοραση εχει δυο ζευγαρια απο τη μανα της, στο πλαισιο μιλανε για εξτρα άλλα 2 ή για τα δυο που εχει μεσα; Το ελεκτρο μιλαει για 4 ζευγαρια: "Το μέλλον της Smart TV, τώρα, με την τηλεόραση 3D Slim LED UE40ES6100. Πακέτο με Blu-ray 3D Player BDE5500, 4 ζευγάρια 3D γυαλιά και ταινία 3D Ice Age 3").

Κλεινω ξαναλεγοντας οτι δεν υπαρχει "προσφορα" στην 40αρα τουλαχιστον που εδωσες - δεν εχω αλλο χρονο για χασιμο με το πλαισιο για να δω ΑΝ υπαρχει καμια καλη τιμη στο newsletter τους :P.

Χθες που πριν δημοσιεύσω το topic η electro και τα άλλα καταστήματα δεν είχαν αυτήν την τιμή στην τηλεόραση. Στο skroutz τουλάχιστον έτσι έδειχνε... Τι να πω...

Δημοσ.

Χθες που πριν δημοσιεύσω το topic η electro και τα άλλα καταστήματα δεν είχαν αυτήν την τιμή στην τηλεόραση. Στο skroutz τουλάχιστον έτσι έδειχνε... Τι να πω...

εχουν καλο μαθει με τις προσφορες του γκετιτ και του μουλτιραμα με 1 και 2 ευρω! μη τους την χαλας!

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα εσυ σε ποιον απευθυνεσαι; O naruto ειπε απαντωντας σε μενα κατι ασχετο με αυτο που λες. Μηπως μπερδευεις προσωπα και καταστασεις; Με θυμασαι να εχω παραγγειλει ή εστω να εχω ΕΝΑ ποστ στα θεματα με πληκτρολογια κλπ με 1 ευρω απο getit;

Οποιος τη βρισκει να αγοραζει απο το καθε πλαισιο-getit-multidrama καλα κανει και ειναι δικο του θεμα/προβλημα παντως.

Δημοσ.

Τωρα εσυ σε ποιον απευθυνεσαι; O naruto ειπε απαντωντας σε μενα κατι ασχετο με αυτο που λες. Μηπως μπερδευεις προσωπα και καταστασεις; Με θυμασαι να εχω παραγγειλει ή εστω να εχω ΕΝΑ ποστ στα θεματα με πληκτρολογια κλπ με 1 ευρω απο getit;

Οποιος τη βρισκει να αγοραζει απο το καθε πλαισιο-getit-multidrama καλα κανει και ειναι δικο του θεμα/προβλημα παντως.

χαλαρωσε ρε neo στον oldermania το ειπα! δηλαδη αν την δινουν 1000 αντι για 1100 πχ δεν ειναι προσφορα?

• Moderators
Δημοσ.

χαλαρωσε ρε neo στον oldermania το ειπα! δηλαδη αν την δινουν 1000 αντι για 1100 πχ δεν ειναι προσφορα?

Σε αυτο μαζι σου. Λαθος παραθεση εβαλες και με φουντωσες. :P :-)

Φανηκε να απαντας σε μενα ή σε ολους, ενω αναφερεσαι μονο στον εναν που ειπε κατι "λαθος"-ασχετο. Ολοι οι υπολοιποι ειχαν(ειχαμε) επιχειρημα οτι αλλου ειναι φτηνοτερα ή εστω ιδια τιμη. 

Δημοσ.

Η μεγαλυτερη μαγκια αυτων των καταστηματων ειναι οτι χρησιμοποιουν το brand name τους και πειθουν κοσμακη οτι ειναι προσφορες οι νορμαλ τιμες στις οποιες πουλανε. Επειδη πριν πουλουσαν με μεγαλυτερο περιθωριο κερδους.

Δηλαδη (τα νουμερα ειναι τυχαια εντελως): Μια τηλεοραση την αγοραζουν 300 ευρω, βαζουν αλλα 100 ευρω κοστος επιχειρησης (προσωπικο, μεταφορικα, χωρος που πιανει μεχρι να πουληθει, after sales κλπ), πετανε κι αλλα 200 ευρα κερδος. Και την πουλανε ακριβοτερα απο πολλα αλλα μαγαζια.

Ε σε καποια φαση κοβουνε τα 100 ευρω απο τα 200 του κερδους, καταληγουν να πουλανε σε κοντινη τιμη με τον ανταγωνισμο και το βαφτιζουν προσφορα, ενω προκειται περι φυσιολογικης τιμης. Βεβαια για δεδομενα πλαισιου ναι ειναι προσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...